Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SLOVENIJA med dvema balkanskima ognjama

SLOVENIJA med dvema balkanskima ognjama

Ali kot tarča premišljenih potez Evrope in ZDA.Če priznamo,kar se bo tako ali tako zgodilo,na novo rojeno državo Kosovo,nam bodo zamerili Srbija,če pa ne pa Ačlbanci oziroma tako imenovani “šiptarji” in cv ozadju velika vplivna Rusija in v nasprotnem primeru Amerika.Torej uboga mala Slovenija je torej tarča.Pa ravno po dolgih letih,so se po letu 1991,odnosi s Srbijo izboljšali in normalizirali.Pa je zopet sedaj prijateljska balkanska “hišica iz kart”zopet sesula.Z nemirnim Balkanom res nimamo in ne bomo imeli sreče…

Ah, že spet so se pokazali “pravi prijatelji” v pravi luči. Vi kar pišite v cirilici pesmice, ki ste jih poslušali s “pravimi prijatelji”. Kako si ne morete enkrat za vselej dopovedati, da Srbi NIKOLI niso bili in NIKOLI ne bodo naši prijatelji.

Tvoj odgovor je skrajno neprimeren.Srbi znajo biti pravi prijatelji,če si dober z njimi in ti prijateljstvo znajo vračati.Pa ravno smo po dolgih letih navezali z njimi gospodarske in dokaj solidne politične odnose.In vse je zopet padlo na nično raven.Najbolj se ob tem smejijo Hrvati.

Vas to učijo v cerkvi?

mmml, Šiptarji so naši večji (od Srbov) prijatelji?? Zakaj že?? Koliko jih imamo v Slo? Naj se še tukaj pridno plodijo in množijo čez 100 let bodo pa zahtevali svojo državo? Po moje so tole Srbi pušnl še zarad Slobota in zarad herojev, ki jih Haag ne bo nikoli videl. Mogoče zato, ker ni nikomur do tega, da bi jih v resnici našel? Najbrž zato, da je sploh lahko prišlo do tega kar se spet dogaja dol. Osebno navijam za Srbe, Šipci se mi zdijo podmukli. Pa še Islama me je strah, ravno tako kot se bojim džamije v Lj. Upam, da je nikoli ne bo.

to je res, 12. XI. 1920 (Rapalska pogodba) so nas nategnili in nato še celo 19 stoletje, nategovali.

Eni ste pozabili dogajanje 86-91 nemara? Izbrisali iz spomina?

saj smo se že zdavnaj prodal….oz. so nas že zdavnaj kupil….
cena svobode – novo suženjstvo

Boljši je odkriti vikinkrik kot hinavska in zahrbtna mirnost in priliznjenost
komu gre bolj zaupati?

Tipična levičarska nestrpnost.

Če je Kosovo zibelka srbstva – se sprašujem, le zakaj so Srbi masovno zapuščali zadnjih 25 let pokrajino? Namesto, da bi Srbi priseljevali svoj narod v pokrajino, so jo masovno zapuščali, nazadnje je Srbov na Kosovu le še 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
V časih Miloševičeve vladavine in še prej, so Srbi počeli grozote na Kosovu in zatirali večinski narod, se pravi Šiptarje, z vsemi sredstvi. Šiptarji jim sedaj vse vračajo na enkraten način: z naravnim prirastkom in zvito pametjo, so mirno zasedli pokrajino.
Lahko je sedaj kričati po ulicah Beograda in drugih srbskih mestih, zganjati vandalizem, se čustveno tolči po prsih, uničevati tujo lastnino, in iskati krivca za izgubo Kosova. Čisto nič se niso brigali za Kosovo v smislu, da bi vanjo vlagali vse napore, saj so vedeli, da je že dolgo ogrožena. Preprosta človeška pamet ve, da če se ne brigaš za svojo lastnino, jo prej ali slej izgubiš.
Zlasti na Balkanu.

Z napisanim se kar strinjam.

Ti VN pa ne prodajaj klobas tu gor. Spet! IN vsakič znova. Dej pojdi že enkrat v knjižnico in se poduči vsaj minimalno.

Kako lepo se Srbi strinjate med sabo.Žal bo pa Slovenija priznala Kosovo in tudi đamija bo (saj smo demokrati, ane), vi pa se pojejte od jeze.

MIslim…kako lahko takole na pamet posplošuješ?

Nisem nikakršen srb, niti slučajno ne. Mi lahko ob tem lahko prosim, kdorkoli tu in na tem mestu razloži zakaj se reče in napiše srbkinja in ne srbinja. In ne, nisem niti to, me pa samo zanima.

Slovenija pa bo, xxxxy, priznala Kosovo precej in mnogo kasneje kot si misliš. Pa ne samo Slovenija.

In tudi na đamijo boš, spoštovan/a musliman/ka, še kar nekaj časa čakal/a.
Naš župan v LJ je namreč Srb. Samo v vednost. Raje ti pa niti ne napišem s kolikšno podporo je bil izvoljen. Torej…seštej malo 1+1, pa imaš.

haha lej to: če se nekdo ne strinja s teboj si lahko le levičar ali pa srb:)))
revno razmišljanje!

Pa Kosovo je sada postala država in jaz sem srećan,da bodo moj otroc živeli v slobodi ttam,končno.Jeeee srečan sam,jipiii.Ne bomo več pod Srbima ko neki sužni.

Idi dole, šiptare! Nećemo te tu, kriminalac.

Pišem pač tako, da me bo razumel, ker je prebukov, da bi se naučil naš jezik.

Da ne sprobam jaz na tvoji ženi ali čerki malo,veš na kva mislim

Razmišljaš preveč po starem. Smo del EU in kaj dosti več kot “skladno z EU” nemoremo početi. Napad na SLO poslaništvo pa je šteti kvečjemu v čast; to pomeni, da smo del sile, ki narekuje način obnašanja in ne kontra. To o čemur govoriš ti bi bilo v primeru, da mi ne bi bili člani EU, srbi bi se pa znesli zaradi kosova na nas.

Najkasneje v četrtek bo Slovenija priznala Kosovo.

Srbi, pojejte se od muke! Pa zažgite še kakšno slovensko zastavo, patetiki.

Tako kot tudi Hrvati. Dokler jim samo kimaš in jim daš v vsem prav. V nasprotnem primeru smo pa Slovenci tako ali tako že od nekdaj dežurni krivci za vse zunanje in notranje zdrahe teh dveh držav.

Točno tako, Srbi so ti prijatelji samo, če se z vsem strinjaš z njimi.Ko se v eni stvari ne strinjaš, si pa takoj najslabši in ti že grozijo in zažigajo zastavo.

Hvala lepa za take prijatelje.

Samo vprašanje je “zakaj”…?

v četrtek bo vlada šele razpravljala, potem gre predlog na proceduro, ki je precej dolga.

ko tole berem, vidim da smo še vedno balkanci in očitno bomo še zelo dolgo.!!!!

ninej če si ti balkanka kar bodi…nas pa ne spravljaj poleg….

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

no pa ti naj razložim, v mislih sem imela nas SLOVENCE, med katere očino spadaš tudi ti, ŽAL in takšni nam kvarijo povprečje.

New Report

Close