Najdi forum

Splash Forum Politični čvek trenja Slak

trenja Slak

Pa kaj je s tem Slakom????
Očitno opažam protivladno in protijanševsko nastrojrna trenja.

Odgovor se najbrž skriva tule:

Mimogrede: Starina Kosmova je v Radomljah soseda direktorja družbe Pro Plus Marijana Jurenca in POP TV tudi potrebuje reklamne oglase od Pivovarne Laško, Mercatorja in tako dalje, mar ne?

http://www.anajud.eu/index.php?menuId=20&view=detail&contentId=180

Četrtkovih reklam ob 20.00 uri zvečer ne gledam … Nekajminutni vmesni pogovorni blok pa zaradi izpostavljene kvalitativne dvomljivosti večkrat preskočim …

Poglej kdo stoji za lastniki POP TV, pa ti bo kmalu jasno zakaj je to tako.

Hahaha keri paranoiki :))))

Prijatelj, zakaj se nikoli neuprašaš, zakaj so vsi proti janše?
Verjetno obstaja razlog, pač niso,nismo zadovoljni z njegovim delom…preprosto…

Hel1, ti si pa zelo naiven.

Prijatelj, zakaj se nikoli neuprašaš, zakaj so vsi proti janše?
Verjetno obstaja razlog, pač niso,nismo zadovoljni z njegovim delom…preprosto…[/quote]

Jernej, kdo so ti VSI proti JJ!??

Jaz na primer nisem in ga podpiram, odkar je ta vlada moram rečt, da je za mene bolj prijazno okolje, manj davčnih inšpekcij, da so pa zmanjšali olajšave v luksuz je pa tako ali tako prav. Po volitvah bo še močnejši in bo še lažje spreminjal zakonodajo in rezultati bodo hitreje vidni!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Helena, saj bo kmalu bolje. Še malo in odpre se forum Velikega brata:)))))

Manj davčnih inšpekcij pomeni, da država slabo nadzoruje izvajanje davčne politike. To na dolgi rok sigurno ne more biti dobro. Inflacija in visoke cene pa so že posledice slabe ekonomske politike, tako, da kakšnih koristi za nas državljane ta vlada realno ni uvedla, kljub nenehnim objavam raznoraznih sprememb zakonodaje. Vsaj jaz jih ne občutim.

Ti izgleda nimaš pojma kaj govoriš, končno se je davkarija spravila na velike sisteme, ne pa da je nas male za vsako pajsjo figo obravnavala in iskala grešnega kozla in če ti to ni jasno je bolje , da se ne oglašaš!

frančišek misliš res da bo nas male davčna spregledala?
Hehe mislim da še pridemo na vrsto, če ne v tem mandatu, pa v naslednem…

Ti izgleda nimaš pojma kaj govoriš, končno se je davkarija spravila na velike sisteme, ne pa da je nas male za vsako pajsjo figo obravnavala in iskala grešnega kozla in če ti to ni jasno je bolje , da se ne oglašaš![/quote]

Temu bom pa verjela, ko bo davkarija potrkala na vrata tudi tistim, ki jih ima gospod Janša rad, ne samo tistim, ki jih nima. Če se to zgodi, sem prva, ki bo rekla, Janša vsa čast.

He, he, Jernej saj veš kam pripelje idealiziranje nekoga, brez sposobnosti kritike. Imamo kr nekaj dobrih primerov.

Jernej ali imaš ti mogoče svojo podjetje!?

ja.

A zato tako pljuvaš po JJ, ker ti je vzel privilegije iz podjetja!? Seveda pred Janšo si tudi kruh in mleko dajal v stroške podjetja, zdaj te pa jezi, ker še avta ne moreš več dati v stroške:-)

Janšo pluvam, ker je idijot da ga ni večga, tega človeka bi blo treba zapret v zapor ali pa izgnati iz Slovemiji, kdor mi reče, da če nimam kruha, naj pobrskam po smeteh , da ga je tam dosti, si zasluži edino izgon, ne pa da celo zastopa Slovence!!!Meni nič ne manka, ni mi pa vseno kaj se dogaja z revnimi, tebi pač je in sram naj te bo! Pa avto lahko še vedno dam v stroške, če slučajno neveš…

Za avto vem, ker sem ga tudi jaz dal, pa še DDV sem si odbil.

Tisti pa ki je reven naj gre na center za socialno delo, na rdeč križ ali pa karitas, tam bo dobil pomoč, če mu pa to ni dovolj pa naj gre delat, kajti dela je dovolj za vse, sam rokave je treba zavihat…

Ja ti jih vihaj zase, ostali jih bojo zase, se ti ni treba naslajati nad tujo nesrečo, misliš da so ti ljudje zadovoljni z karitasom, sram naj te bo… Tudi oni si želijo nekaj več, dobr avto, hišo, socialno varnost in bolšo prihodnost za svoje otroke…Po tvojem nimajo pravice do tega… Ker recimo po JJ zakonu, greš na zavod, imaš 7 stopnjo izobrazbe in ti ima zavod po zakonu pravico ponuditi delo, ki zahteva samo poklicno izobrazbo, če ga ne sprejmeš ti vzamejo socijalno pomoč in te zbrišejo z zavoda! To pomeni, da tudi nisi obvezno zavarovan, si predstavljaš? Tako je Janša zmanjšal brezposelnost v Sloveniji, zato ker se skoraj 100 tisoč ljudi nikjer več ne vodi v evidenci!!!

Upam da boš zafural nekoč podjetje svoje in boš dočakal ta dan, da bojo tvoji otroci odvisni od tvoje socialne pomoči in karitasa, te bom pol prašal!!!Pa verjemi da je v tem času to zelo mogoče, danes imaš vse jutri nič!

Ti butl kvasiš neumnosti, sram naj te bo. Pa kaj če ima 7 stopnjo izobrazbe, boli me k…. za njega. A misliš da smo še v socializmu, vsaj ti si tega še želiš, ko si bil privezan na državne jasli…

Delat naj gre pa čeprav ceste pometat in če bo sposoben bo napredoval po lestvici in bo nekoč znal cenit delo, če ne pa naj crkne…

Jaz sem bil tud na dnu in te prosim da ne žališ….sem se pošteno trudil in boril, pa še vedno se borim na trgu, moj denar je težko pridelan in ne pustim da kvasiš neumnosti

Na zavodu so prijavljeni tako sami delomrzneži, ki čakajo na državne jasli…mogoče pride kaka kravca mimo in jo pomolzemo…. ko pa jaz rabim delavca, da bi za mene delal in bi meni šlo bolje ga pa ni in ga ne najdeš nikjer na zavodu

Prijatelj moj, dokler bodo ljudje tukaj živeči s srcem še vedno v socializmu bo to za vse nas še vedno socializem!Ne praša se vlada, praša se ljudstvo in takih kot si ti je iz dneva v dan manj!Torej nas čaka zopet tisto kar te najbolj boli hehe, se že veselim tega dne!

Ej posluš pol miljona revežev v Sloveniji, ki živi pod pragom revščine, Janša pa da cerkvi naši vse nazaj, naj pojasnim, danes je cerkev lastnik četrt cele slovenije, geografsko gledano(torej zemljišča. gozdovi itd…)Veš koliko je četrtina cele Slovenije?
Zakaj to ni prodala država, imela je to moč, in se znebila revščine…?
Dala revežem, tudi tebi nekaj, zakaj pa ne…

Ti si garal ampak obenem si imel več sreče kot garanja, poznam takih novodobnih podjetnikov veliko!Da ne govorim o subvencijah podjetnikom itd…

Js sm garal in garam, živim pošteno, sreča je opoteča pridne roke pa pot do solidnega življenja. In če grem večkrat na dopust, imam mogoče avto plačan z gotovino to še ne pomeni, da so mi to prinesle subvencije ali karkoli drugega kot moja pridnost in sposobnost preživetja. Več nas bo takšnih v Sloveniji bolje nam bo vsem, tudi tebi in ne vem zakaj mešaš jabolke in hruške.
Drnovšek je bil celo desetletje na čelu vlade pa ni nič ukrenil glede vračanja premoženja cerkvi, sploh te ne razumem kaj hočeš!? Ti bi rad še vedno v jaslih stal in zizal…

Kot praviš nas je vsak dan manj in manj, v tem se motiš! Vedno več nas je in še več nas bo. Lenuhe prijavljene na zavodu je pa treba na ceste nagnat naj jih pometajo, da bodo znali cenit delo! SOCIALIZEM JE CRKNO, ČIMPREJ SE BOSTE LEVAKI SPRIJAZNILI, TEM BOLJE NAM BO!

Sej to je problem pri vas, še vedno ne dojamete da Drnovška ni več med nami!
In take, ki so kot ti, ki drugim pravijo lenuhi in jih imajo za manjvredne, samo zato, ker niso imeli kanček sreče kot ti…Verjemi veliko takih je več vrednih kot ti in bolj sposobnih od tebe, vendr živijo v drugem okolju in jih splet okoliščin ni privedel do tega kot tebe, te ki jih pljuvaš , nekoč boš odvisen od njih!Pa dam roko v ogenj da si bil 10 let nazaj navadn klošar…Verjemi Janševe vladavine je konec in tega se zelo bojiš, da boš postal zopet tisto kar si nekoč bil…Smotrno je samo to zame, nekoč si bil tisto, čemur danes praviš lenuhi manjvredni, prijatelj moj….Morda ti postaneš zopet nekoč manjvreden in te bo lenuh poniževal, tako kot ti danes njega!

In še enkrat ponavljam vsak dan vas je manj!!!
Razumem da si jezen, pač socializem ti ne paše, takrat si bil nula in nič in to boš zopet! Janša ti je pač nekaj dal in sedaj je zate bog…
Janši so šteti dnevi in upam da tudi takim, ki so Janši slepo verjeli!

Slak ima na nacionalki protiutež, ki se imenuje Vodušek!
Pa smo spet mirni.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close