Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zakaj sindikati ne zahtevajo od fuzbalerjev Interblocka, naj si zmanjšajo plače?

zakaj sindikati ne zahtevajo od fuzbalerjev Interblocka, naj si zmanjšajo plače?

Pa igrajo nek brezvezen fuzbalv petorazredni slovenski ligi, nobene koristi ni od njih, pa še pprvi niso.

Zaslužijo pa kar nekaj jurčkov na mesec.

Zdravnikom nočemo dat trojne povprečne neto plače,fuzbalerjem pa rade volje..

To kaže na nizek intelektualni nivo slovenske družbe in družbe na sploh.Narod bolj ceni nekoga, ki se podi za neko brezvezno žogo, kot pa izšolanega strokovnjaka.

Si pa zmešal hruške pa meso skupi.Prvo preveri kdo plačuje omenjeni skupini potem pa se pizdi.

Jah, če že ni kruha, naj bodo vsaj igre …

Nič nisem zamešal.

Zakaj se folk pizdi, da ima direktor preveč plače, nobenega pa ne moti, če ima pevec, fuzbaler…preveč plače?

Nič nisem zamešal.

Zakaj se folk pizdi, da ima direktor preveč plače, nobenega pa ne moti, če ima pevec, fuzbaler…preveč plače?[/quote]

Verjetno si že slišal za delovanje trga. Če si zanimiv se lahko dobro prodaš če pa nisi pa životariš. Tako pevec kot nogometaš prodajata svoje delo, usluge. Direktor pa trži-prodaja moje delo. In če jaz nimam dobre plače je tudi direktor ne zasluži. Je tako?

Nič nisem zamešal.

Zakaj se folk pizdi, da ima direktor preveč plače, nobenega pa ne moti, če ima pevec, fuzbaler…preveč plače?[/quote]

Verjetno si že slišal za delovanje trga. Če si zanimiv se lahko dobro prodaš če pa nisi pa životariš. Tako pevec kot nogometaš prodajata svoje delo, usluge. Direktor pa trži-prodaja moje delo. In če jaz nimam dobre plače je tudi direktor ne zasluži. Je tako?[/quote]

Očitno xxxy ne ve kdo je lastnik Interblocka:-( ….in zato kvasi neumnosti, pa če jim da po 10 tisočakov na mesec me bili k…. sej da iz svojega žepa!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

xxxy, tipičen volilec SDS-a.
Ne razume osnovnih pojmov tržnega gospodarstva. Niti sanja se mu ne kdo je Joc Pečečnik, misli, da so nogometaši Interbloka plačani s proračuna…Skratka, se ne čudim več, da imamo izvoljeno takšno vlado.
Najlažje je manipulirati z neizobraženim, nerazgledanim, pretežno agrarnim delom prebivalstva. In to je to.

Leta 2004 so jeseni vsi letel po maši na volišča. Letos jim tudi tovrstna aktivnost ne bo več pomagala.

Aja, xxxy, kdo pa plačuje Olimpijo Bežigrad? Aja, jasno, država.

Pa še nekaj; Interblok igra v 1. slo ligi. V peti ligi igra pa janša za zabavo svojih volilcev, pa še Zver se mu ponavadi pridruži. Ti pa navijaš.

Strpna in izobražena levičarka, s kakšno pravico si proti đamiji?

S kakšno pravico ti to meni očitaš?

S kakšno pravico me obtožuješ?

In sicer nenazadnje, a žal upravičeno; na podlagi česa zdaj mešaš džamijo v to?

Ja ne vem, ti praviš, da ste menda levakarji blazno izobraženi, strpni…

Ti meni prej deluješ kot skrajno nestrpna oseba.Tudi izobraženo ne zgledaš preveč.

Kaj res? Me vidiš mogoče? Kako jaz zgledam naj tebe ne skrbi.

Lahko definiraš “levakarji”?

Nestrpen si ti, argumente za podano trditev si lahko poiščeš sam, tu na forumu.

Mimogrede:
očitno si vsaj približno pismen, zakaj torej ne odgovarjaš na jasno zastavljeno vprašanje? Oziroma; na več vprašanj? Nimaš odgovorov, jih ne znaš podati, te je sram lastne nevednosti?

Če je odgovor da, ne skrbi, karkoli napišeš, nič bat, si se že tako zelo blamiral, da je vseeno, kar boš napisal v nadaljnje: vse bo samo še večja patetika.

New Report

Close