Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Karl Erjavec je obiskal Joška Jorasa…

Karl Erjavec je obiskal Joška Jorasa…

…in pred tem obiskal hrvaško mejno kontrolo. Torej zaselki na levem bregu Dragonjo po njegovem mnenju spadajo pod hrvaško jurisdikcijo?

Da se spomnimo, Erjavec je nekaj let nazaj nelegalno (tj. mimo kontrole) prečkal mejni prehod na takratnem brniškem letelišču. No, saj je v bistvu vseeno, ministra pač itak vsi poznajo, ampak so neka pravila, sploh pa je fino, če se jih držijo tudi visoki državni uradniki, uslužbenci in voditelji.

ja in kaj bi po tvojem mnenju moral narediti???

Ah, meni je pa on tako simpatičen, tako prisrčno zmeden, da bi mu povsod kar čez prste pogledala. Tako nedolžno pogleda in tako luštno govori. Zdi se mi pravi anti obrambni minister, res si ga lažje predstavljam kot slikarja na Montmartru kot pa v tej vlogi.

Neumnega se dela pa je zase brihten kot sam vrag.

Ja, saj verjamem, sem že nekaj slišala o tem. Ta kalimerovska poza me sicer ne prepriča, ampak kakšna njegova izjava, podana na njegov način, me prav nasmeji. Se pa bližajo volitve in naši politiki začenjajo s potezami in akcijami, ki se jih sicer ne bi lotili ne prej in niti ne po volitvah.

Ma men je on tko simpatičn striček, iskren , nepremišljen in direktn ,nepokvarjen, da bom kr za njega glasoval, pa če tud nism penzioner…

Upam, da nisi resno mislil z napisanim.

bleferji so vsi

hehe če je pa zabavn, sej politiki itk vsi lažejo, vsi nekaj obljubljajo in nič ne naredijo, Janši ne bom dal glasa zato ker je cerkvi vse dal nazaj, s tem denarjem bi lahko marsikaj naredil za blaginjo in vzdignil recimo standard in plače delavcem , se znebil revščine itd…
Pahorju ne bom dal glasa zaradi Potrča, ker bi oškodoval naš proračun, ker bi potrč izplačal odškodnine izbrisanim in jim dal vse pravice, torej tudi s tem denarjem bi lahko dal revežem in izbolšal položaj navadnega delavca v sloveniji, Kresalovi ne dam glasa zato ker je to podjetna stranka in so imeli kar veliko časa ko so bili na oblasti, da naredijo kaj za navadne smrtnike in niso…Torej vse je en k…Torej vsem večjim strankam se dobesedno fučka za nas in gledajo samo svojo korist…

Tko da se bom torej odločil za nekoga, ki mi je vsaj simpatičn…
Kaj naj rečem , imamo zelo slabo izbiro v Sloveniji(:

Tokrat se pa celo strinjam s teboj.

Torej boš podpru politiko, ki bi dala penzionistom neglede ali ima kaj dati? Stranka ni naravnana v prihodnost.

Nekoč bomo vsi penzionisti…
Raje dajem za penzijo, ker jo bom sam morda nekoč deležen, kot cerkvi, izbrisanim, Šturmu ali pa v obliki nekih subvencij, neupravičenim podjetnikom…

Na žalost imamo samo to na izbiro…

Hja, tvoj glas tvoja odločitev.

Svetilnik, Janša pa ja ni blefer. Do zdaj je pa ja skoraj vse naredil kar je obljubil.

Kaj pa hura? Cerkvi vrnil denar, bogate naredil za tajkune, vrednost plač je znižana, glede na inflacijo, čeprav je obljubljal iste plače kot v nemčiji in avstriji, če si mlada družina želi stanovanje, morajo vzeti hipoteko oba, ter njihova starša in še babica in dedek, zaposlenost so zmanšali tako, da so prisilili nekoga s 7 stopnjo izobrazbe, ki je na zavodu ,da poprime za delo, ki zahteva samo poklicno izobrazbo, drugače te zbrišejo iz evidence in nimaš niti obveznega zavarovanja…Šolnine so se povišale za 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}…huh a še naštevam? To se je zgodilo vse v tem mandatu…sori ampak opevav nam je drugače štiri leta nazaj…Samo zaradi vinjet ga pa ne bom volil, sploh pa ne če mi reče, če nimam kruha naj pobrskam po smeteh to nemore biti vodja Slovenskega naroda(:

Aja pa to, v njegovem mandatu, bojo šle plače gor za borih 15 evrov neto, pokojnine pa 5 eurov hehe mislm uau, kaj vse si bomo lahko privoščili za ta denar(:

Cene nujnih živil pa za 50 – 150 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Očitno je dober gospodar sloveniji, imamo pa visoko gospodarsko rast…
Glavno da so sebi poslanci dali najvišji možni plačilni razred…

Daj jim možnost še štiri leta pa boš videl kaj se da nardit.
Sam ne želi si še enkrat na vrhu LDS & COMPANY.

Cerkvi vrnil denar – denacionalizacija

Bogate naredil tajkune – tajkuni so se rodili že pred l. 2005

Vrednost plač je znižana – ob uvedbi evra so tudi Avstrici in Nemci govorili isto (pač cena evroobmočja) se bo pa spremenilo verjemi sam da dobijo še štiri leta

če si mlada družina želi stanovanje… – ja res, če hoče mlada družina met 100 kvadratov nadstandard stanovanja v centru LJ

nekoga s 7 stopnjo izobrazbe… – Imam 5 stopnjo pa sem v času LDS (1994) jabolka pobiral v sadovnjakih (vzami ali pusti)

Šolnine so se povišale… – A je nama kdo sofinanciral dijaško prehrano? A je nama kdo od LDS prispeval brezplačen vrtec za drugega otroka?

Lepo vas prosim samo LDS ali SD ne več!!!

Veš Jernej, če nebi bil Janša premier bi šle pokojnine za 5 evrov dol ne gor

Draga hura, tega pa ne moremo vedeti ane?(c: Bomo pa verjetno imeli priložnost zvedeti, ker morda če ne bi bil Janša premier , bi šle pa za 50 eurov in več gor, recimo temu kompezacija, bi kupili pa eno patrijo manj(:
Jaz ne vidim da nam Slovencem komu kdo grozi, da bi kupovali razna orožja itd, medtem ko četrt slovencev živi na robu revščine…
En stol ki je na brdu(kranj) samo edn, je koštal 2 tisoč eurov, da evropske riti lahko sedijo udobno na račun tistega klošarja, ki prosi po čopovi za deset centov…Lepo te prosim…Pa verjemi če bo kdo samo pomislil od politikov da bi znižal komu plačo osnovno ali celo pokojnine, bo prišlo do anarhije v Sloveniji in ne samo do protestov, Slovenci smo naveličani lažnjivcev in slepih obljub…

Nas ne zanima več, če bomo imeli dostop do odrtega morja, če bomo zgubili ozemlja ob Hrvaški itd… Tistega ki živi z minimalno plačo ali minimalno pokojnino, se mu fučka za odprto morje, ker si ne more privoščiti da preživi dva dni v letu na morju, ali za neke zaselke…Vse kar Tiste z minimalnim dohodkom zanima je, da bo lahko hranil svoje otroke, da bo preživel in šolal svoje otreoke vse ostalo je nevažno!Briga tistega delavca v Muri in Palomi za Jorasovo domačijo…

Jernej, iz napisanega je sklepati, da ne zmoreš nič drugega poslušati kaj šele prebrati, kot reklame. In taki bodo ocenjevali to vlado in JJ?
Ravnokar so risanke po TV, upam, da vsaj te delno razumeš

Vse čestitke Janezu Janši. To je izjemen voditelj in človek.

Dam ga pel če ti je izjemen…Pa vsak dan gledam risanko in celo zabavno, v glavni vlogi Janez Janša, prenos parlamenta…

Jernej je napisal:

“Jaz ne vidim da nam Slovencem komu kdo grozi, da bi kupovali razna orožja itd, medtem ko četrt slovencev živi na robu revščine…”

“En stol ki je na brdu(kranj) samo edn, je koštal 2 tisoč eurov, da evropske riti lahko sedijo udobno na račun tistega klošarja, ki prosi po čopovi za deset centov”

1. Smo v NATU (taka je bila volja večine Slovencev) in zato je potreben določen znesek financirat v vojsko. To bi lahko vedel ko si volil za vstop.

2. Pa četudi bi ta stol stal 20 evrov bi tisti klošar na Čopovi še vedno prosil za 10 centov, verjemi

3.Da ogromno ljudi živi na minimumu je pa kriv sistem ker jih izdatno podpira s socialnim denarjem in raznih dodakov, saj zato pa ni dosti interesa za delat če pa dobi socialno pomoč

4. človek mora imeti vedno večje cilje. Tudi jaz sem delal za 400 evrov na mesec sedaj pa delam za nekajkrat več zato ker sem imel cilje

Ko smo šli na referendum za nato ,noben slovenski politik ni pojasnil , da bomo morali vlagati svoja sredstva v neko namišljeno vojno…Še celo zanikali so , da se bojo naši bratje šli boriti za Ameriške interese v Afganistan…SRAMOTA! Tako da je šlo že tedaj za zavajanje nas slovencev glede nata, je morda kdo javno rekel da bomo iz našega proračuna nameniti denar za nakupe razne opreme itd in to celo v vrtoglavih zneskih, ne blozi o nečem kar ne drži! Nihče ni takrat to rekel!Pošiljal smo v beograd dnar za orožje, danes ga natu….

Stol je koštal 2 tisoč evrov, ker poznam ponudnika in to ne spremeni dejstva da je stol v vrednosti, dveh slovenkih povprečnih bruto plač…Sramota! V bruslu so odšteli za stole po kosu 500 eurov!

In socialna pomoč je bila višja v sistemu pred Janšo kot danes, če jo primerjaš s tem kaj v trgovini lahko kupiš za ta denar danes in kaj pet let nazaj…Kriv je Janša, ker ni dovolj nadziral prodajo in ustvaril nekonkurenčn trg kar se tiče trgovskih mogotcev, samo tri velike trgovce imamo v sloveniji, Janša je obljubljal v predvolilni kampanji, da se pri njemu to ne bo nikoli zgodilo, da bi nekdo mastno obogatev na račun navadnih delavcev…Torej spet je lagal in je posledično kriv za to situacijo, ker njegovi organi ki prejemajo mastno plačo niso skrbeli za konkurenčnost in transparentno prodajo slovenskih podjeti…SRAMOTA!

Jaz delam danes za 3000 eurov neto, nekoč sem pa za 500 eurov ampak se razlikujem od tebe po tem, da danes ko je meni dobro mi še vedno ni vseno za tiste ki jim ni in delajo še vedno za 300-500 eurov!Tebi je pa danes guti in te boli k.. za cel svet, ne v bistvu bi najraje videl da imajo vsi manj kot ti, zato da si sosed ne bi mogel privoščiti tisto kar si ti lahko…Naša nacionalna večna slovenska sramota!

New Report

Close