Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koliko boste dobivali potnih stroškov – vinjete part 2.

Koliko boste dobivali potnih stroškov – vinjete part 2.

Glede na to, da bo stala vozača v Ljubljano npr. letna vinjeta 50€, me zanima ali vam bodo delodajalci nehali izplačevati enormne potne stroške na delo in iz dela in vam še vedno pokrivali stroške bencina in amortizacije? Nekateri so namreč na ta način dobili zraven redne plače še eno izredno vsak mesec.

kje pa so izplačevali tudi za avtocesto, me res zanima.

aja ti bi še to ukinil.

pol pa lahko 200.000 delavcev, ki prejema plačo od 400 do 500€, ostane kar doma, ker bodo delali samo še za prevoz na delo.

Običajno dobiš povrnjeno mesečno karto za avtobus ali vlak. Ali pa ti plačajo kilometrino. Da bi že sedaj kdo povrnil stroške za cestnino pa še nisem slišal.

Za službeno pot s svojim avtom sem predložil listek od cestnine in število kilometrov pa sem dobil povrnjene stroške avtoceste in kilometrino.
Kako bo s tem sedaj?

Listek za cestnino boš menda težko predložil, a ne ? Malce glavo uporabljajte.

Za službeno pot s svojim avtom sem predložil listek od cestnine in število kilometrov pa sem dobil povrnjene stroške avtoceste in kilometrino.
Kako bo s tem sedaj?[/quote]

torej gre za službeno pot s tvojim avtom in ne prevoz na delo, to pa je velika razlika.

se boš pač dogovoril s svojim delodajalcem, morda ti plača vinjeto, če se velikokrat voziš po avtocesti za službene potrebe.

Ne boš šel po avtocesti. Ali pa boš zračunal, da s kilometrino in dnevnico pokriješ tudi stroške vinjete.

Po mojem vsakemu, ki se je peljal čez cestninsko postajo.

Ne boš šel po avtocesti. Ali pa boš zračunal, da s kilometrino in dnevnico pokriješ tudi stroške vinjete.[/quote]
Torej, spet me bodo udarili po žepu. Dosedaj so vožnjo po avtocesti plačali, kmalu pa jo ne bodo več.

New Report

Close