Poroka bo
Na slikcah sta tako luštna, ampak v Štanjelu bo 10. maja obsedeno stanje pišejo.
http://www.vest.si/2008/04/25/poroka-leta/
Na slikcah sta tako luštna, ampak v Štanjelu bo 10. maja obsedeno stanje pišejo.
http://www.vest.si/2008/04/25/poroka-leta/%5B/quote%5D
Oh, pa tako lep kraj je.
Spet tvezite, slovensko ozemlje je podaril hrvatom tovariš kardelj, tržaško in goriško italijanom pa srbski “gospodarji” in njihovi kolaboranti, da so zavezniki izročili domobrance. Kardeljevi politični potomci, pa še vedno blokirajo nastanek spodobne vojske, kot so kardeljevi kolaboranti zrušili partizansko vojsko, da je JBT sploh prišel gor, nebodigatreba. Da nimamo s čim zaščititi svojega ozemlja hrvati dobro vedo. Zaradi kardeljeve veleizdaje bomo dobili nazaj svoje ozemlje samo z vojno.
Vesel sem, da se bo premier poročil in obema želim obilo sreče, sloge,zadovoljstva in ljubezni pa seveda otrok. Upam, da bosta znala strpno in dobro rešiti nesoglasja, ki je prisotno v vsakem skupnem življenju. Vesel bi bil tudi če bi se poročil Drnovšek ko je bil še premier ali predsednik države. S tem bo zaenkrat končano koruzništvo med našimi predsedniki.
bolni gor bolni dol, ampak kakšen glas pa vseeno prav pride, hahaha.[/quote]
Ni bilo videti da bi do sedaj kaj motilo ljudi, da je predsednik vlade ali države samski, zato glasov več ne bo. Če pa računate na prirastek, bo pa treba čakati dolgih 18 let, da bo lahko oddal glas za očeta ali pa za mamo, če bo šla v visoko politiko. Kaj pa veš? Zgledi vlečejo.
Ni bilo videti da bi do sedaj kaj motilo ljudi, da je predsednik vlade ali države samski, zato glasov več ne bo. Če pa računate na prirastek, bo pa treba čakati dolgih 18 let, da bo lahko oddal glas za očeta ali pa za mamo, če bo šla v visoko politiko. Kaj pa veš? Zgledi vlečejo.[/quote]
mene ne, tebe tudi ne, nekaj njih pa prav gotovo in na te računa,če na njih ne bi računal, če bi se poročil po volitvah, ampak Maj je pa Maj ni kaj.:)
haha. Kardelj je bil že zdavnaj mrtev, ko je Peterletova vlada, v kateri sta bila tudi Janša in Bavčar dopustila, da so hrvatje mejni prehod zgradili na slovenskem ozemlju. prej hrvatov tam ni blo nikoli.
Sicer pa Janša sedaj govori, da meja ni še določena. ja če meja ni določena potem Kardelj ni nič podaril, haha.
Ni bilo videti da bi do sedaj kaj motilo ljudi, da je predsednik vlade ali države samski, zato glasov več ne bo. Če pa računate na prirastek, bo pa treba čakati dolgih 18 let, da bo lahko oddal glas za očeta ali pa za mamo, če bo šla v visoko politiko. Kaj pa veš? Zgledi vlečejo.[/quote]
mene ne, tebe tudi ne, nekaj njih pa prav gotovo in na te računa,če na njih ne bi računal, če bi se poročil po volitvah, ampak Maj je pa Maj ni kaj.:)[/quote]
Veš me pa zelo zanima kdo in zakaj je spravil to raco v javnost? Aja še to, a boš v soboto šla na mega poroko Murka? To pa je hoštaplarija.
haha. Kardelj je bil že zdavnaj mrtev, ko je Peterletova vlada, v kateri sta bila tudi Janša in Bavčar dopustila, da so hrvatje mejni prehod zgradili na slovenskem ozemlju. prej hrvatov tam ni blo nikoli.
Sicer pa Janša sedaj govori, da meja ni še določena. ja če meja ni določena potem Kardelj ni nič podaril, haha.[/quote]
Vsi štirje zaselki stojijo na območju, ki ga je kardelj dal hrvatom, in »spadajo« pod občino buje že iz sfrj, tisto carinsko hišico so pa zgradili v času prve drnovškove vlade. Zares ste polni sranja in kaj vse si ne izmislite da lahko gonite svoje zablode.
Ampak to, če se med sabo krešemo ne bomo nič pridobili, pridobili bodo samo hrvati. Podobnikov način reševanja je smešen, ponižujoč in ne bo nikoli rešil problema. Problem je gotovo rešljiv, če izkoristimo ugoden geografski položaj, ki ga ima Slovenija. Najprej zapremo vse prehode s hrvaško, pustimo samo par glavnih prehodov. Postavimo zahtevo, da se hrvati umaknejo s slovenskega ozemlja (merilo naj bo kataster), saj bodo ti mejni prehodi šele takrat odprti. Vlada nameni prioritetna sredstva za ureditev direktnega dostopa vsem slovenskim državljanom, ki morajo v Slovenijo preko hrvaške. To bi moralo biti že davno urejeno. Tako rešimo jorasa, vse zaselke, piranski zaliv in še kaj. Sedaj je dober čas za te ukrepe, ker bo sezona in se hrvatom ne bo splačalo, ker se italijani ne bodo vozili v istro in dalmacijo preko dunaja pa bi na ta način izgubili goste. Problem meje in slovenskega ozemlja bo hitro rešen.
Kje so lahko problemi? Najprej so to slovenske riti ki jim je malo mar za slovenske interese, samo da imajo polne riti in jih namakajo v hrvaškem morju. Tu so podjetja in avtoprevozniki kar pa ne najbrž ne bo problem, ker lahko zagrozimo s povračilnimi ukrepi, saj hrvati zelo potrebujejo Zahod.
mene ne, tebe tudi ne, nekaj njih pa prav gotovo in na te računa,če na njih ne bi računal, če bi se poročil po volitvah, ampak Maj je pa Maj ni kaj.:)[/quote]
Veš me pa zelo zanima kdo in zakaj je spravil to raco v javnost? Aja še to, a boš v soboto šla na mega poroko Murka? To pa je hoštaplarija.[/quote]
hahaha, važno da se govori, reklama je del uspeha, pa naj bodobra ali slaba.
Veš me pa zelo zanima kdo in zakaj je spravil to raco v javnost? Aja še to, a boš v soboto šla na mega poroko Murka? To pa je hoštaplarija.[/quote]
hahaha, važno da se govori, reklama je del uspeha, pa naj bodobra ali slaba.[/quote]
Čista resnica.