Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Nujnost izbire

Nujnost izbire

Slovenci bomo dobili nov časopis. Kupili ga bomo lahko že prav kmalu. To je nujno in samo upam, da bo drugačen od teh, ki so sedaj na razpolago. Novinarjem Maga, ki bodo pisali v Reporterju na Delu ne izročijo delovnih knjižic.Ta podatek pove, da bo na slovenski prostor prišel medij, ki bo kot ščuka “pregonil” krape, ki ležerno preživljajo svoje življenje v blatu in dnevno skrbijo za narod, da bo verjel samo zapisanemu v njihovih časopisih.

Srečno “Reporter”.

Do zamenjave v MAG-u sem njegov naročnik. Všeč mi je bil zato, ker je prikazal dosti realno sliko političnega prostora. Pozitivno ali negativno kritiko tako vlade kot opozicije si lahko prebral. Upam da bodo v tem kontekstu nadaljevali, se pa bojim, da bo prisoten revanšizem s tem pa neobjektivnost poročanja.

To bi bila napaka, vendar tako poročanje je že sedaj. Prirejeno, morda kar zamolčano ali pa vzeto iz konteksta itd.

Res je samo če časopis podpira eno opcijo obstaja velika možnost pristranskega pisanja. Zato upam da bodo obdržali profesionalnost. Bom pa prvo številko rad kupi in prebral.

A to Janša ustvarja svoj časopis, da nam bo lahko še preko medijev lagal?

Kaj nam zdaj ne?

Ne.

ha ha blagor zasljeplenim

če mu drugje ni ratal,pa rab svojga.

Ubogi. Kakšen preplah zaradi novega časopisa. Pa je spet za rojstvo časopisa kriv Janez Janša.

preplah? kje ga pa vidiš??? :)))

Za zelenjavo zavijat bo že dober…škoda pa je dreves.
No, ampak uni, “mal mem”, ga bodo pa le brali saj je njim namenjen.

Če ti tko praviš pa bo že držalo. Le glej da boš svoje glasilo prebral vredu, da boš vedu kaj pisat.

murti, časopis še ni v prodaji, pa ga že ocenjujete in predalčkate. Le zakaj?

zato, ker si ti začel temo, na kateri strani si pa itak vemo, ne vem če bi prenesel popolnoma objektivno pisanje, vsaj čez Bajuka in JJ ne.

Rdeče številke se kažejo na Delu MAG pa gre itak v franže. Izgubili so najboljši kader. Pogreša se pluralen časopis. Upam, da bo Reporter tak, pa zato ne bo prav nič vladen časopis ali Janšev. Tako ste ga že v naprej označili tu gor.

koliko bo vladin bomo videli, Janšev pa verjetno res ne, vsaj po volitvah ne več.

Potrjuješ samo to, kar sem zapisal. Bojite se enega novega časopisa. Ubožčki.

zakaj pa, če bo res objektiven, a???

Ravno zato. Kaj bi bilo lahko hujše za sedanjo opozicijo???

Ravno zato. Kaj bi bilo lahko hujše za sedanjo opozicijo???[/quote]

kaj ima opozicija opraviti z objektivnim poročanjem in ozaveščanjem državljanov Slovenije, a???

sicer pa, v dobi interneta, ni težko priti do objektivnih informacij, kdo bo pa metal denar preč še za cajtenge???

Veliko. Večina medijev je še vedno na strani tistih, ki jih obvladujejo že več kot 60 let. Pač znajo nekateri, tudi če so v opoziciji ne spustijo vajeti iz rok. Če ne gre drugače pa podtaknejo kakšno starino.

Na internetu je možno dobit objektivne informacije, seveda. Vendar ne ob branju zavedenih forumašev. Poleg tega pa neprimerno več ljudi gleda televizijo, kot pa se jih pase na internetu. Pa tudi za cajtenge ljudje še mečejo preč denar. Tega vas je pa v temle trenutku očitno malo strah.

koga je strah, a mene,al kaj. Mislim pa da še dolgo noben cajtng ne bo prehitel Dela in Dnevnika, moč navade.

Tudi jaz tako mislim. Sedanja opozicija pač ne bo prepustila medijev trenutni oblasti. Janša, podobno kot nekoč Peterle, ne zna narediti reda. Zato se bo pač moral posloviti od oblasti. Kljub temu, da dela sicer dobro. Bolje od vseh dosedanjih predsednikov vlad v samostojni Sloveniji.

New Report

Close