Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janšev odgovor!!!

Janšev odgovor!!!

Janša je odgvori na novinarsko vprašanje, ob 20 letnici Roške, kaj si misli o premoženju Igorja Bavčarja, ki je do njega prišel na moralno sporen način, z zelo kratkim in ciničnim odgovorom: ” Moje osebno mnenje je, da danes nisem niti zajtrka jedel in da komaj čakam kosilo.”

ni kaj, odgovor vreden prdcednika vlade!!!! Lahko pa si mislite svoje in delate interpretacije tega stavka.

Kako pa novinar ve, da je način moralno sporen?

Predsedniku pa verjamem. Je že Urška rekla, da nima časa niti da bi šel z njo na kavo.

po moje da Janša ni nič boljši od Bavčarja

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kako da ni boljši!?
Ali je Janša kaj sprivatiziral!??? Ni. Torej ga ne enači z poštnim kaslcom na nizozemskem…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ali si čist sigrn, da ni kje v kakšnem dobrostoječem podjetju SKRITI DRUŽABNIK, a????

Khmm, a misliš da se kaj spozna na trgovino z orožjem?

Človek vam je samo to hotel povedati, da dokler se ne dokaže njegova krivda ne bo komentiral dogodkov. Ker pa si ti ,ninej, vsevedna in veš tudi za njegove misli si lahko to svojo trditev zapisala. Pustimo za to pristojnim organom, da tako kot v primeru Šrot, tudi v primeru Bavčar naredijo svoje. Na koncu se bo vse skupaj reševalo na sodišču.
Kar pa se tebe tiče, megaboj, pa prosim da posreduješ številko računa na katerega je Janša dobil denar od prodaje orožja. Za to informacijo ti bo Rop in klika zelo hvaležna.

Janša ni neumen, da bi vzel en sam stotin ali centim od prodaje orožja, saj jastrebi komaj čakajo, da bi ga še enkrat vtaknili v kletko.

komaj čakam na primer Janša. aja, tega ne bo. janša je nedolžen.

---------- le vent nous portera...

Česa pa ga obtožuješ? Dokažte mu že enkrat to česar ga obtožujete, da bo sojen, obsojen in enkrat za vselej izgnan iz političnega življenja. Najlažje je obtožit potem pa rep stisnat med noge.

briga me za Ropa, sem pa nekje ujela, da bo pogovor Janša – Senader javno predvajan pred volitvami in bomo imeli možnost slišati in preceniti zakaj je šlo. Pa vem da itak tole nima veze s to temo, ampak vseeno mislim ,da tudi zanj prihaja pravi čas.

saj poznaš star pregovor, kdor drugemu jamo koplje, sam noter pade.

to temo sem pa odprla samo zaradi njegovega cinizma, da vidite kakšnih bedastih odgovorov je sposoben in to takrat, ko je najmanj primerno.

V 18. letih bi pa že lahko izvrtali kaj obremenjujočega za Janša. No, da vidimo kaj bodo “iznašli” do volitev:-)
Če bi JJ imel samo en stotin nekje skrit in bi ga našli, bi za to izvedel ves svet.
Ne gre pa ne gre, če ni pa ni, kenede..

Janša je kradel med osamosvojitvijo, sedaj mora to dovoliti svojemu prijatelju!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Janša ni neumen, da bi vzel en sam stotin ali centim od prodaje orožja, saj jastrebi komaj čakajo, da bi ga še enkrat vtaknili v kletko.[/quote]

Popravek:
Ni tako neumen, da bi ga dobili pri tem, čeprav…je pa za v kletko.
Mi je žal, da sem takrat stala na Roški,da bi ga izpustili.

Janša je kradel med osamosvojitvijo, sedaj mora to dovoliti svojemu prijatelju![/quote]
A tedaj, ko je bil prijatelj še policijski minister?

Meni pa ne. Zato, ker mi na forumih ni treba pisati v cirilici.

А некада си морао, јел’ тако? Не разумем како је могуће да су Словенци свих тих година морали да пишу ћирилицу и да говоре србски језик, а ипак не знају ћирилицу и увек слушам како они србски језик уопште не разумеју. Баш енигма.

Žogca, samo mimogrede – pravilno se reče “srpski jezik” 🙂

Свакако. Немам појма како ми се омакла таква грешка. Свакако знам да је српски.

Pa kaj je to en debil z neko smešno pisavo!

A so te na pravni fakulteti naučili švasat take črke?

Joj, joj, kako se nekateri mučijo oblatiti, očrniti JJ.
Tisti, ki to pišejo, sodelavci opozicije, imajo svoje ljudi nastanjene po vseh forumih. Kajti, prebiramo ene in iste, dogovorjene laži, nekateri pa so popolni zelenci, rojeni v času osamosvojitve, takorekoč še z mlečnimi zobmi. Le-ti zelo “veliko” vedo o zgodovin slovenskega naroda. Seveda, zgodovino naroda so spoznali iz “desničarskih medijev, ki jih moraš iskati kot šivanko v senu.
V času vladavine LDS v treh mandatih je skopnelo na tisoče podjetij, denar je preko firme A… odtekal v tujino. Sedaj se nakraden denar slovenskih delavcev vrača lopovom, tajkunom in krivdo zopet zvračajo na to vlado…..
Opozicija, čedalje bolj se razkrivaš, da si popolnoma nesposobna vladanja, vodi te le pohlep, da se boš s svojimi požeruhi drenjala pri koritu, ne meneč se za delavca ali upokojenca.
Vsako vaše dejanje, vsaka vaša poteza da ljudem jasno vedeti, da ne smete nikoli več priti na oblast!

Latha2, koliko ti plačajo, da naserješ take traparije? Moram te razočarat, nisem v nobeni stranki in tudi v prihodnje ne bom.Pa tudi mlečnih zob že zdavnaj nimam, sem bližje tretjim zobem.

hehehe, veš da, kaj pa ti počneš na tem forumu, enako bi se lahko reklo zate, samo v zamenjani vlogi.

je težko ane, ko ostaneš brez pametnih argumentov, ane?

Česa pa ga obtožuješ? Dokažte mu že enkrat to česar ga obtožujete, da bo sojen, obsojen in enkrat za vselej izgnan iz političnega življenja. Najlažje je obtožit potem pa rep stisnat med noge.[/quote]

jaz ga ničesar ne obtožujem. napisala sem zgolj:komaj čakam na primer Janša. aja, tega ne bo. janša je nedolžen.

zdaj pa: bodisi nekateri ne znate brat, bodisi vidite obtožbe tam, kjer jih ni. kar je eno in isto, vendar tega ne bi mogli reči tudi za obtožbo in dokaz. to sta pač dva pojma.

---------- le vent nous portera...

New Report

Close