Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Definicija Slovenskih politikov

Definicija Slovenskih politikov

Politik je oseba, ki z ustvarjanjem družbenih afer skrbi za lastne koristi

črtaj “slovenskih”. velja za vse

---------- le vent nous portera...

ja,
zato se nikoli ne navdušuj za nikogar.tudi ploskaj jim ne. potrebno jih je jeba*, tudi tiste, ki jih voliš.
tudi komuniste, ki so tebi všeč.

Politiki so rivali, ki pod okriljem medijske popularnosti širijo bogate obljube, na drugi strani pa jim koristoljubje na račun naroda vsekakor ni tuje.

včasih mi ni bilo bolj neumne stranke kakor Desus. danes gledam to drugače, oni so ena mala opozicija (meni “lukavi” Erjavec) v vladi, ki se jih veleposestniki s svojim koristoljubjem bojijo.

je to posledica dejstva, da se tudi ti bližaš penzijonu? :-)))

mogoče, 3/4 je že oddelano.

pravijo, da ne smem kritizirat ne levih , ne desnih, ne sredinskih, ker že 10 let nisem bil na volitvah, glavno, da plačujem davke))
ne, da so mi komunisti všeč, prej komunistke, mi je pa všeč komunistična ideja , enakost, bratstvo, svoboda, pravica za vse- kaj niso s francosko revolucijo v bistvu ustoličili idejo komunizma? pusti zdaj to, da je bila potem ta ideja zlorabljena, tako na vzhodu, kot na zahodu

res, komunistke so bile zanimive, čustvene in odločne tovarišice, meni posebno všeč.Pepca, Sonja, Vida, Milka….
spominjam se ene tovarišice Sonje L., prav jokajoče je odhajala iz zadnje seje CK ZKJ, prav prizadelo me je njeno izničenje 25 letnega dela.
bog (vesolje) ji daj vsaj pokojnino dobro.
eh, fleš. ideja. veš kakšne ideje in želje imam jaz?

Črtaj slovenskih in namesto tega daj ex-partijskih.

pa pravijo, da komunisti nimajo čustev)))
no povej, ideje in želje?

aja, točno, Janša je tud partijc)))

napisala sem: črtaj slovenskih. velja za vse.
če rabiš dodatno razlago, to seveda pomeni tudi za ex-partijske, ampak so samo del celote.

---------- le vent nous portera...

Ne le za lastno korist, temveč predvsem za korist lobijev, ki so v ozadju. Žal je pri nas tako, da so ti lobiji tajkuni, razni parazitski cehi, itd.

Tako je tudi v ZDA, kjer imajo toliko demokracije, da jo lahko tudi izvažajo. Recimo Busha so postavili naftni in vojni lobiji.

Volitve so pa le šov, kjer ti lobiji preko svojih medijev v svoje ograde skušajo zvabiti čimveč ovac.

aja, točno, Janša je tud partijc)))[/quote]

Težko da je partijc, ker vas časa tako jezi.

V glavnem je pa to persona, ki je sicer nezaposljiva.

New Report

Close