samozadovoljevanje v sluzbi
no, zanimalo me je predvsem zato, ker sem jaz zenska in se veckarat ravno zaradi tega pocutim prav cudno. Upam, da me kdo ne zaloti oz. posumi, ker bi mi bilo res nerodno. Zato pa pisem tukaj, da vidim ali je res kaj z mano narobe ali je pac to trenutno obdobje.
Opravim pa to sede na skoljki. Se mi je pa zgodilo, da sem tudi v pisarni, petek popoldan pa se krilo sem imela…
Upam, da se bo kdo kaj opisal in me ne ocenjujete kot nekoga, ki dela nekaj kar ni normalno.
hvala za odgovore!
po mojih izkušnjah ne počneš nič kaj nezakonitega, nemoralnega ali kar bi redilo, nasprotno,počneš nekaj, pri čemur zgubiš cca 10o kcl( pa ne da bi mislil, da bi morala shujšati), pri čemur neizmerno uživaš, s tem, da si užitek povečuješ s strahom, da te pri tem kdo zaloti, in ne vidim nobenega razloga zakaj bi s svojim početjem prenehala, pravzaprav je lahko to samozadovoljevanje samo uvertura v kasnejše ljubljenje s tvojim partnerjem, skratka , glede na to ,da ti paše, počni to po mili volji,in veliko užitkov ti želim, sicer pa nisi edina ki to počne v službi
… in če to počne za pisalno mizo in jo kdo od sodelavcev na skrivaj opazuje, ni bog, da ne pride še komu razen njej, že samo od oblizovanja ustnic in rahlo priprtih oči, blažene rdečice na licih …
ok, sem kar mal pomirjena..:))
Kar se tice pa tega, da bi me kdo opazoval sicer nimam nekih zadrzkov ampak ne v sluzbi… hitro se lahko zacne govorit okoli in pride na usesa se kaksnih sefov, ki lahko to zelo narobe razumejo.
Moz je drugace veliko z doma pa si pac nekako moram pomagat..:) nisem pa za neke xy variante varanja in pol se pac zgodi, da morm to porihtat tudi v sluzbi. Sicer pa hvala bogu, da imam svojo pisarno, ce je to ze potrebno ali pa grem na wc. Vseeno pa nekako to raje opravim v sluzbi kot doma, saj imam doma dva najstnika, ki bi jima verjetno zelo tezko razlozila kaj sem pocela oz. zakaj, ce bi me zalotila.
No, ql. Sedaj vsaj vem, da nisem edina in se toliko bolj bom pomirjena, ce se se katri-ra ojunaci in napise kaj o svojih izkusnjah s temi recmi.
Hvala vsem!
Pa čakaj, saj menda izbereš trenutke, ko te ne more videti nihče, tudi doma, pri najstnikih se da, saj menda se ne tiščita vedno v stanovanju…
Pa tudi v službi, če imaš svojo pisarno…menda zakleneš ali se vsaj prepričaš, da nihče ne bo vstopil…
Ne vem, kako bi te kdo zalotil, če seveda malo s pametjo to počneš:)
Je pa dejstvo, da je najbolj vznemirljivo kaj počet, ko je najbolj nevarno, da te zalotijo:)))))
jaa.. valjda..:) samo saj veste kaj pravijo kaj najbolj trpi pri samozadovoljevanju-usesa..:)
pac nekako ce me ze kdo zaloti se mi zdi, da bom lazje resila zadevo, ce je kdo v sluzbi kot pa kateri od otrok. Ceprav to ni nic taksnega oz. najverjetneje tudi sama ze to pocneta(vsaj starejsi). Sicer sva s starejsim ze imela pogovore glede tega, cist zaradi vzgoje. Valjda, da mu pa ne bom rekla kako naj to pocne oz. da bo dobil obcutek da se skrivam in se bo pol res kje nastudiral moj timing..:)) no, saj ne da se ne zgodi ampak res raje gledam, da to pocnem doma le ko sem cist sama ali res pozno ponoci.
Japkica,
a kaj glasbe pogrešaš? :)))
sem ze v enem izmed postov opisala zakaj se ne poseksam s kaksnim sodelavcem. Ker mi ni do treh reci pa ceprav priznam, da mi primanjkuje teh aktivnosti, sem vseeno raje zvesta in s cisto vestjo glede tega. Sicer pa se taksne stvari navadnio ne koncajo v samo enem seksu in mi res ni, da bi imela probleme doma zaradi tega.
lp
če te vzburja, se lahk tud v belo oblečem))), sicer pa, veliko je poklicev kjer so v belo oblečeni… zdravniki, kuharji, mornarji, peki, mesarji, glede na to, da boš baje enkrat vdova tudi patologi))) no, tudi jaz imam kdaj belo barvo oblečeno, čeprav danes , edino kar je belega na meni so moje gate, ampak to ni ravno informacija, ki bi te zanimala)))
Japkica,
a kaj glasbe pogrešaš? :)))
http://www.youtube.com/watch?v=tE1M2pA32GU%5B/quote%5D
oooo annabel … dobro!!!! lepo, da misliš name 🙂