Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zares je zares blizu vrha

zares je zares blizu vrha

hja, kar dobro napreduje. Kjer se prepirata dva tretji dobiček ima, hahaha!

hahaha..

ja, ja ninej. Naslov je kar dober, pri vsebini si pa zgrešila. Da ne boš preveč presenečena.

zakaj sem pa zgrešila, madonca. Na zares ni nihče računal, sedaj jim pa meša štrene. Vse ankete so mu do sedaj kazale nekako presežek za vstop v parlament in nič več!

zakaj pa presenečena, a če bo zares prevzel vlado???

zakaj zaboga se favorizira samo dve stranki, a??? jih je še 17najst!:)

madonca, ninej..

osnovnošolska matematika..
zares je frakcija bivše Lds…
nekaj dobijo oni.. nekaj LDS..
zame to ni bil nek vprašaj ..

ti pa govoriš, kot da so iz burundija prišli in delajo dr mr..
kot da jih od prej ne poznaš..
..ah, saj res…
.. tebe preteklost ne zanima..
.hahaha…

ja simpl, a res nimaš več kaj pametnega pisat, če nimaš ti svetujem da nehaš, ker mi ti deluješ bolan, res!

hvala enako..

posebej vsi tvoji pripopani linki so odraz pametnega razgovora..
in ne metanja kosti..
no, kdo je bolan, kdo ni, ne bom razpravljal..

.ko ni kaj pametnega za povedat/odgovorit je pa kdo bolan..daj se malo zberi pa vsaj sama sebe beri..

kaj je zate pametno??

ti?

domobranci pa komunisti in te debate o njih prav gotovo ne, vi jih pa tako radi pogrevate.

sedaj pa res ne vem več, a nimate pojma kaj bi pisali, ker so teme za vas pretežke, ali pa niste sposobni razpravljati o današnji in aktualni politiki!!!

smo že ugotovili, da si hormonsko opredeljena ja….

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

uredu, tudi prav, samo najprej se zmenite, za koga moji harmončki delajo???

ma res nimate več kaj pisat, vam zmanjkuje idej, škoda!:)))

“ma res nimate več kaj pisat”

kdo to napiše :-))))

ne da se nam niti “linkat” – mah, tu si ti ta glavna itaq

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

nekoč nedolgo tega ste pisali za levico, da se ne zna pogovarjat, hahaha no sedaj pa vidimo kdo je tisti, ki mu kaj hitro zmanjka besed in ne dohaja malo težjih tem!!! (dobri ste samo pri povojnih pobojih in domobrančkih, tam vam pa res teče jezik kot namazan, pa še veste ne kaj pišete!

sploh mi ni važno če ti linkaš ali klikaš ali…???, važno je da to počno obiskovalci tega foruma!!!

ah, človek se malo naveliča, pri tebi pa se zdi, da je sodelovanje tule smisel življenja

nenej, kmalu se boš menila sama s seboj. Zakaj tako vprašaj sebe.

a bejš no, dokler bo v igri JJ, prav gotovo ne.

nenene, ni smisel življenja, je pa dobro za preganjanje tistega časa, ki ga imam na voljo medtem, ko mi umetna inteligenca dela, jaz moram pa zraven sedet, pa še morda nredim kaj dobrega!!!

hja vaju jezi ane, da se ne dam pregnat, tako kot ste mi pred časom obljubljali, zanalašč ne grem, hahaha!:)

Tebi pa je res dolgčas.

Mene samo zanima, ali tebe kdo plačuje, da tu tako vztrajno ponavljaš antijanševske parole …. ?

Ne bo povedala, sem jo že jaz vprašal.

kaj ne bom povedala, seveda bom, samo ne vem če mi boste verjeli: NE, nihče me ne plačije in nisem ne leva in ne desna, želim imeti vlado s katero bom bolj zadovoljna!!!! a je v redu???:)

Pa menda nisi ti Katarina Kresal?

Take vlade s katero bi bili vsi zadovoljni ni, je ni bilo in je nikoli ne bo.

Pa menda nisi ti Katarina Kresal?

Take vlade s katero bi bili vsi zadovoljni ni, je ni bilo in je nikoli ne bo.[/quote]

mik, lepo te prosim nauči se brati, ali pa preberi večkrat, da boš razumel!!

nikjer nisem napisala da bomo vsi zadovoljni (nekateri že zaradi tega ne ker ne bo na vladi njihov človek;), napisala sem tole lej:>>>> želim imeti vlado s katero bom bolj zadovoljna!!!! >>>

torj govorim v ednini, verjamem pa da bo zmano bolj zadovoljnih še veliiiikooo Slovencev, ampak to bodo povedali sami!

Dejstvo je, da današnja šola vedno manj nauči. Ne samo, da otroci ne znajo več pisat, ampak se v dodatnih letih srednje šole ne naučijo niti brat. Kolikor mi je znano, se bodo kriteriji še znižali. Srednjo šolo mora narediti vsak, že zato, da bomo “bolj pismeni” in da bodo učitelji imeli službe. Ah ja, pa da se ustvari butast narod, ki bo znal samo kimati. Kruha in iger, bog ne daj kaj več.

Mene samo zanima, ali tebe kdo plačuje, da tu tako vztrajno ponavljaš antijanševske parole …. ?[/quote]

Kdo pa Frančišku plačuje, da kar naprej poje hvalnice Janši? Janša?

Mene plačujejo stranke:-)

DAJ MI PROSIM EN MOJ ZAPIS O HVALJENJU GOSPODA JANEZA JANŠE! Js sm dons zmatran, ko da je coh črez mene pelo…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

New Report

Close