Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Glupo

Glupo

Mi gre pa že na jetra, ko vsi jamrate o znižanju standarda, češ, da je kriva oblast.
Ja a kaj gledate ostale Evropejce? So oni veseli?
Ljudje, na svetu je pač kriza.Enkrat gor drugič dol.
NObena vlada nima čudežne palčke.

ne ne ne ne ne in še enkrat ne! Kriza je samo v Sloveniji, nafta se draži samo pri nas, cene se višajo samo tukaj, inflacijo poznamo samo v Sloveniji,… kaj hočemo, imamo pač smolo… Ampak oktobra dragi moji, oktobra, bo posijalo sonce tudi za nas.

Aja, zakaj pa imajo vse sosednje države, razen Hrvaške, plače x2, x3 ,x4, hrana in stanovanja pa povsod cenejša? Ker imajo sposobne in poštene vladarje države, ki DELAJO ZA DRŽAVLJANE!!

mml, misliš, da si pameten, ko na sarkatističen način hočeš povedati, da pač ko bo po volitvah nova oblast, da bomo šele takrat videli, da temu ne bo tako. mml, saj to je več kot jasno. Prejšnja oblast ni naredila tega, da bi se nam državljanom cedila samo med in mleko in tudi sedanja ne in tudi naslednja, katera že bo tega ne bo naredila, ker je pač to nemogoče.

Jasno pa je, da bo po volitvah mimo ta mora, ki nam jo je pričarala sedanja oblast z JJ na čelu, ko ne delamo nič drugega kot preštevamo kosti, lovimo neke namišljene tajkune in se delimo na naše in vaše…..

Jaz ti predlagam pridi v soboto v Ljubljano, bomo malo skupaj zažurali na SDS žurki, vstopnine ni, če pa ti ni do tega, pa pojdi rajši skupaj z Matejem smeti pobirat, boš naredil družbeno koristno delo. In od tega bo več haska, kot da tu gor dan na dan natolcuješ “da bo oktobra vse boljše, da že komaj čakaš….” ali pa pojdi plakat lepit (sicer SDsovci ste to že čez noč naredili),mogoče pa te bo kdo drug rade volje angažiral, samo nehaj se smešit, ker nima smisla. Saj menda ne misliš, da smo vsi glupi, pa čeprav smo na tem forumu….

mml, misliš, da si pameten, ko na sarkatističen način hočeš povedati, da pač ko bo po volitvah nova oblast, da bomo šele takrat videli, da temu ne bo tako. mml, saj to je več kot jasno. Prejšnja oblast ni naredila tega, da bi se nam državljanom cedila samo med in mleko in tudi sedanja ne in tudi naslednja, katera že bo tega ne bo naredila, ker je pač to nemogoče.

Jasno pa je, da bo po volitvah mimo ta mora, ki nam jo je pričarala sedanja oblast z JJ na čelu, ko ne delamo nič drugega kot preštevamo kosti, lovimo neke namišljene tajkune in se delimo na naše in vaše…..

Jaz ti predlagam pridi v soboto v Ljubljano, bomo malo skupaj zažurali na SDS žurki, vstopnine ni, če pa ti ni do tega, pa pojdi rajši skupaj z Matejem smeti pobirat, boš naredil družbeno koristno delo. In od tega bo več haska, kot da tu gor dan na dan natolcuješ “da bo oktobra vse boljše, da že komaj čakaš….” ali pa pojdi plakat lepit (sicer SDsovci ste to že čez noč naredili),mogoče pa te bo kdo drug rade volje angažiral, samo nehaj se smešit, ker nima smisla. Saj menda ne misliš, da smo vsi glupi, pa čeprav smo na tem forumu….[/quote]

Ah vrabček, jaz vem da si ti tako inteligentna, da veš da po volitvah ne bo bolje. Slabše bo. Veliko slabše. Ker bomo morali plačati menjavo oblasti. In ker jo bomo morali plačati spet čez 4 leta. In tako naprej… Saj je prav da se oblast menja ampak ne zaradi nekega lažnega upanja ljudi, da bo takoj bolje. Ker razočaranje boli.

Ljudje si želijo veliko denarja, nizke cene, malo dela, močno socialo in zdravstvo… Tega jim ne bo prinesla nobena oblast. To jim lahko prinese močno gospodarstvo, tehnologija, razvoj… Kaj se s temi pojmi dogaja v globalnem smislu pa lahko beremo vsak dan. Recesija.

Kar se tiče t.i. tajkunov si pa ne smemo zatiskati oči, da jih ni. So in treba je narediti red. Kakor tudi kosti. Prešteti, priznati in jih po človeško pokopati. Narodova kultura se kaže tudi s tem.

Z zmago SD oz. Pahorja bo šla Slovenija močno nazaj. Zmagati hočejo, ker se zavedajo, da bo tako preprečeno še tisto, kar do sedaj še ni bilo povedano ali odkrito. Potrebno in nujno pa je, da se stvari dajo na pravo mesto. Naredili bodo vse, da to ne pride na dan. Znano je, da se je komunistični režim izvajal v vsej svoji moči in najhuje ravno v Sloveniji. Marsikaj je že prišlo v javnost, glavno, o posameznih osebah, pa še pride. In tega se zavedajo še živeči, ki so to izvajali. Zato bodo storili vse, da se zavihtijo na oblast in to preprečijo.

Ne sovražim nikogar, moram pa vedeti, kajti to je moja pravica. Kdor temu nasprotuje, krši človekove pravice.

to je tvoje razmišljanje. Spet ista fora povojni poboji, kot da je to največji problem v Sloveniji, ja očitno ga nekdo želi narediti za takega.

želite živeti v totalitarnem sistemu, potem volite JJ in pozabite na demokracijo. Sicer pa vsi totalitarni sistemi niso slabi, le pravice vedeti nimaš.

Ti spet nastavljaš povojne poboje. O.K., tudi prav in naj se to napiše v šolske knjige. Pa, ko sem pisal zgornje niso bili mišljeni povojni poboji. A ti veš samo za to in samo zanje? Potem nič ne veš.

Še desetletja po teh usmrtitvah se je izvajala oz. so izvajali in ovajali določeni ljudje, člani ZK, nasilje, prisilo, diktaturo, šikaniranje nad Slovenci, onemogočali normalno življenje, tožili in sami tako plezali po lestvici ZK in svojega osebnega uspeha navzgor.

Ali ne veš ali se sprenevedaš. Vedi pa, da pride vse enkrat na dan. Nikoli več ZK oz. sedanja SD!

>>>Ali ne veš ali se sprenevedaš. Vedi pa, da pride vse enkrat na dan. Nikoli več ZK oz. sedanja SD

Ja, pravilneje proti demokraciji.

ne, demokracijo smo imeli pred 4 leti!, danes pa ne vem več kaj imamo!!!

Će ti ne več ni rečeno, da drugi ne vemo.

ja pol mi pa ti povej!!!:)

Morda, če nehaš kričati.

saj ne kričim, le všeč mi je klicaje tipkat, no prosim povej no.:)))

Naj ti bo: demokracijo.

hja no ja, približno zaenkrat še (ker mu marsikaj ni uspelo), kaj bo pa čez leto ali dve, če mu sedaj rata, pa res ne bom vedla, pa ti tudi ne.:)

Če bo mene poslušal, bo naredil enotno davčno stopnjo.

Saj bi jo tudi že, pa je bilo nemogoče. Imel je Semoliča (kučana) z narodom, v vladi pa Desus in SLS. Mislim, da je naredil, kar je v danem trenutku edino bilo možno. Je prva vlada, ki je zdržala do konca v isti sestavi. To je pa dodatni plus, ker zna sklepati kompromise in se dogovarjati.

mah saj vem da ne misliš resno, kompromise, zato bo preživel samo on, no ja pa desus-dvoživka.

hja zanga je demokracija-kletvica, nikar se mu boš čist zameru, pa te ne bo poslušal.

Ja kdo pa drugi je kriv za draginjo,če ne oblast!?Poglejte kakšne plače imajo v Nemčiji,Avstriji in Švici pa še kje drugje?Najmanj 3x večje kot pri nas!!!

Kaj gre tebi na jetra, je eno, kako nas JJ in Argentinc prepričujeta, da nam je vsak dan boljše, je drugo, KAKO PA ŽIVI POVPREČNI SLOVENEC JE PA TRETJE ( beri – MIZERNO)!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja kdo pa drugi je kriv za draginjo,če ne oblast!?Poglejte kakšne plače imajo v Nemčiji,Avstriji in Švici pa še kje drugje?Najmanj 3x večje kot pri nas!!!

MADONA, SEJ ŽE MALO DLJE DELAJO KOT MI.
v SOCJALIZMU ITAK NI NOBEN NIČ DELAL.

Ravno v socializmu se je veliko delalo in malo kradlo.Delavec je bil nekaj vreden in si je zaslužil vsaj dokaj solidno plačo.Kaj pa danes???Delavec zasluži premalo,krade se pa veliko več kot se je v socializmu pri nas v Sloveniji.

juhej partizan..

kako to, da so za časa “vsega oh in sploh” vsi marke šparal??
kako to, da so tud takrat gastarbajterji večje plače nosil in boljš živel??

kako to da imajo zunaj 2 x 3 x 4 x večje palče..
so že 2 x 3 x 4 x bolj dozorel..
aja aja.. komunizma/socializma in samoupravljanja niso vidli..
razen takrat ko so tisti reveži na berlinsekm zidu obvisel s kroglo v hrbt..

čudi me le kako to, da obratno ni blo tacga navala…

mi smo pa vse “sami” upravljal…
kaj si mel ti čez..?? kalašnika??

New Report

Close