JJ ima dve možnosti
pa bomo videli za katero se bo odločil???
In če jih bo zbral dovolj (zaenkrat mu dobro kaže) bo prišel v vlado ali pa vsaj v koalicijo, dobil imuniteto, postavil svoje ljudi na tožilstvo, ki bodo ovrgli vse ovadbe zoper njega, in nadaljeval s trgovino z orožjem.
Bogve kolk so dobili od kupnine za tisto rusko ladjo, ki je Sloveniji samo v strošek in komaj obrne v našem morju, do mednarodnih vod pa itak nimamo dostopa.
Kaj zares verjamete, da je Janša res dobil podkupnino? Zanima me, koliko je Zgaga plačal fincu, da je objavil to neumnost? Kje protikoruptivni Kos v tem primeru?
Pa tudi, če je vse to res, bi vseeno volil SDS, če bi bil volivec te stranke, saj ima opozicija veliko več svinjarij na grbi. Morebitne podkupnine patrie so najbrž le mišji lulek proti sranju, ki so ga in ga počenjajo ta “levi”. Zraven tega je Janša odlično vodil 100 krat boljšo vlado kot so jo ta “levi” v vseh letih po WWII.
Ma mene pravzaprav niti ne zanima kdo je kriv.
Mene zanima astronomska cifra, ki jo nekdo definitivno je sprejel.
Pa to je ponižanje vseh delavcev, ki na volitve hodimo in za bedne plače delamo ali pa za upokojence, ki so te politike izšolali na svojih ramenih – sedaj pa imajo tako penzijo da ne morejo ne živet in ne umret.
hja medtem ko so finci raziskovali, so naši preizkavo zaprli!
na preberi, pa kar voli SDS, saj ni JJ SDS,tudi če gre on na smetišče stranka še vedno ostane, seveda če te je prepričala!:)
http://www.indirekt.si/novice/slovenija/nova_orozarska_afera_janeza_janse/111642