Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kakšna SRAMOTA za SLOVENIJO!

Kakšna SRAMOTA za SLOVENIJO!

Današnje soočanje je bila groza oz. katastrofa. Saj sploh ne vem več komu verjeti in komu zaupati, da vodi našo lepo državo. Kaj ni velika SRAMOTA, da se blatijo po tujinah oz. na Finskem?
Kaj so znoreli naši politiki? Res, me zanima kaj menite? Jaz osebno ne verjamem nobenemu več, vem pa, da bomo pristali v težki bedi, ki si bodo naši vrli politiki v žepe dajali kupe denarja. Še kmalu pa ne bomo imeli ne za kruh in ne za mleko!
Sram jih naj bo, naj rajši rešujejo socialno politiko kako ljudje živijo v veliki bedi. Kdo jim pomaga? Nihče. Ljudje začarano shajajo iz meseca v mesec… Tudi pri nas doma. Sem bolna in sem v bolniški ter dobim bolniške komaj pičljivih 340€….
Še sama ne vem kako izhajamo. Mož ima več od mene plačo za cca. 200€ imam pa dva šoloobvezna otroka. Kje je hrana, kje so položnice, kje in kje in kje????????????
Joj kako so me razurili po domače povedano.

Nikomur več ne verjamem, še sebi NE kaj šeli njimi!

Bedna***,

najprej naj ti povem, da mi je žal, da si v takšnem položaju in da se mi niti ne sanja, kako lahko 4-članska družina shaja s 500, 600 evri mesečno. Upam, da si boste stanje uspeli nekako popraviti, še bolj pa upam, da se bo tvoje zdravje čimprej uredilo.

Si pa vsekakor dobro napisala, da ni za zaupati nobenemu od politikov. Žal je tako, da očitno tudi največji poštenjak psotane pokvarjen, ko pride do oblasti. Vsaj takšne so naše izkušnje. Pa vendarle ne morem mimo tega, da eni kradejo več ali pa vsaj bolj očitno kot drugi, azto definitivno obstoječa vladna garnitura na teh volitvah ne bo dobili možnosti popravnega izpita. In tako je tudi prav.

Vsi imajo umazane roke. Enkrat eden, drugič drugi. Jaz verjamem, da so marsikaj dobili. Jasno pa, da ne na svoje račune tule. Včeraj sem brala, da je Jure Cekuta prodajal Riedlu slike od 1000 do 10000 evrov. Prav možno je, da je denar tudi tu.

Me pa zanima, zakaj bi tožbe plačevali mi, davkoplačevalci. Če nismo smeli vedeti, da bodo dobili provizije/podkupnine, potem naj tudi tu nas ne mešajo.

Saj ne moreš verjet, da je naša država tako bedna, pokvarjena… In isti obrazi se sedaj grebejo dalje. Narov bi moral enostavno bojkotirati volitve, zahtevati popoldnoma nove obraze, mlajše, delovne ljudi. Ne pa tole, kar se že 30 let šverca za davkoplačevalski denar.

plača in komu ti verjameš je tudi tvoja odgovornost.

Haha. Bi prav rad videl slike in račun ki ga je izdal, pa kolk je plačal davka od tega.

Heh, še kar zanimivo soočenje je bilo tudi na RTVSLO, kjer je za razliko predvidenih šlamastik bilo tudi kdaj zabavno, npr. kako povečati rodnost prebivalstva 🙂 Stojan Auer je izjavil, da bi upošteval voljo volivcev na referendumu o nedeljskem delu, in potem, ko bi bili vsi ti delavci in delavke v nedeljo doma, bi jim zvečer prek svoje Net TV zavrtel kakšen erotični film 😀 Človek konkretnih rešitev, ni kaj… Kdo bi si mislil, da bo soočenje ultra-nacionalistov, ekologov in komedijantov tako luštno 😛

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/3159329/index.do

Volil pa ne mislim nobenih od udeleženih, se pravi sploh ne grem na volitve.

Končno, da nekdo razume kako je živeti v bedi…. Prej smo že vzhajali nekako sedaj je pa katastrofa….. Nimam več volje, do življenja.
Hvala za tolažbo!
LP,

New Report

Close