Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brioni Kranj

Brioni Kranj

Zanima me kakšne izkušnje imate z tortami iz Brionov Kranj?Meni je priporočila ena gospa pa me zanima če so res tako blazno dobre kot pravi?Kaj pa cene?Rabila bi torto za ene 25 ljudi pa me zanima koliko bi prišla?

Meni osebno daleč najboljše torte v Kranju, takoj za njimi pa je Mignon.
Cene so nasplošno na Brionih kar zasoljene. Koliko pa pride cela torta, pa ne vem?!

Torte so zelo dobre, cene pa (vsaj zame) precej zasoljene.

dobre in svinjsko drage.
poglej se v randez vu – ju na planini oz. v kranju za globusom . tam tudi pečejo svoje torte, po naročilu in so tudi zelo dobre. primerjaj cene.

odlične torte

No.1 Kraljevi mignon

takoj za njimi pa Brioni

p.s. pa tvoja slovenščina? bi blo treba na en osvežilni tečaj

Če te je zmotila moja slovenščina mi nebi bilo treba niti odgovorit!Eni se pa res v vse vtaknete!Kaj te briga…

Tudi v Slončku so zelo dobre, pa normalna cena!

Ker približno vem kako delajo torte na Brionih in iz kakšnih surovim (maslo nič margarine,brez arom,brez barvil, domača smetana, 72{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} čokolada …) so torte narejene, lahko z veliko gotovostjo trdim, da so torte vrhunske in glede na okus, izgled, izbiro in inovativnostjo sploh ne drage.
Sam bi bil pripravljen zanje odšteti še več denarja saj točno veš kaj ješ.

jaz živim v Kranju in občasno hodim na Brione torte so odlične toda drage cena ene torte je 4.90(to pomeni kos torte) in izbira je pestra še posebno pozimi saj imajo tudi do 25 različnih tort
upam da sem s tem rešil tvoje uprašanje glede cene 🙂

New Report

Close