Ocenite politike po lepoti:)
Zanima me, kako bi ve ocenile moške politike po izgledu, kateri vam je najlepši:) po lestvici od 1 do 10. Saj veste, vsak ima svoj okus. Kandidati so:
Janez Janša
Borut Pahor
Milan Cvikl
Gregor Virant
Gregor Golobič
Zmago Jelinčič
Karl Erjavec
Moja ocena
Janez Janša – 3
Borut Pahor – 6
Milan Cvikl – 2
Gregor Virant – 10
Gregor Golobič – 1
Zmago Jelinčič – 6
Karl Erjavec – 5
Bojan Šrot – 4
Na slovenskem političnem prostoru sem v vseh teh letih opazila samo enega lepega moškega, in sicer tega: http://www.delo.si/assets/media/picture/iman/2004_10/sz5_pavel_20rupar_20_28sds_29_20mirko_20kunsic.jpg. Ker pa je v hudo napačni stranki, ne bi nikoli volila zanj. Letos verjetno zaradi vseh teh afer sploh ne kandidira.
Ej ti pa nimaš šans pri njem. Veš me je danes klical. Ko sem slišala njegov glas sem se začela topit kot kocka ledu. Je kar luža pod menoj nastala. Sem morala s svežo in dišečo brisačo pobrisat, ker ni šans, da se dotaknem že uporabljene.[/quote]
Upam, da si si tudi obe luknji odznotraj obrisala, ker drugače bo še mislil, da si packa. Nč bat, jaz ga samo na daleč obožujem:)
Ne, ne hecam se, takšni moški so mi všeč. Takšen videz pa ne pomeni nujno tudi agresivnega moškega. Mene nikoli noben moški ni udaril, tudi vplil ni nikoli noben moški name, tako da …
Ta konkreten pa res je tako agresiven kot primitiven. Vendar je bilo vprašanje, kdo vam je lep, ne koga bi si izbrale za življenjskega sopotnika. Ker njega si resnično ne bi.
Porkaflek,men je kljub svojemu privat sranju še zmeri na živcu Cvikl. Simpatikona Kahl,Virant. Sem se pa zdajle nasmejala enemu južnemu na Radiu Hit, z naglaskom je povedal da bo volil Jelinčiča. Pa mu pravi napovedovalec, pa veste da je on SNS stranka, mi Slovenci pa to. Mujo pa : ja ja mi Slovenci. Zanimivo, kajne.