Najdi forum

Splash Forum Politični čvek nimam pojma, koga volit

nimam pojma, koga volit

vse je povedano v naslovu

ODLOČI SE SAMA. BO NAJBOLJE.

Hvala enako. Zato jaz sploh ne grem na volitve.

JE TREBA NA VOLITVE!!!!!!!!!! ZATO PA JE TAKO,DA ZMAGAJO TISTI ZA KATERE BI BLO BOLJE DA NE.

Jaz tudi nimam pojma, koga voliti. Vem samo, koga ne bi volila. To je seveda za SDS. Sem jih volila pred štirimi leti, ker sem želela spremebe. Spremembe so se zgodile, ampak ne na boljše. Tako da res ne vem, koga voliti tokrat, da se ne bom potem spet tolkla po glavi, da sem naredila več škode kot koristi.

Plemenitega

Joj sam tega ne.

Kar njega … če hočemo doživeti Nemčijo leta 1938.

katere spremembe pa imaš v mislih?

Jaz pa res ne razumem tistih, ki pravite da ne greste volit.
Potem pa kritizirate, kakšno vlado imamo.
Imamo volilno pravico, izkoristimo jo.

Točno tako kot si napisala. Povedo, da ne gredo na volišča, potem pa jočejo kako slabo živijo. Če imaš čas par ur viseti na netu si boš vzela vsaj 5. min. časa, da greš volit. To se nanaša na acjom!!!

exactly.

Jaz pa ne razumem tistih, ki res verjamejo, da z volitvami se da kaj spremeniti. To je samo metanje peska v oči, da lahko državljani sami izbiramo, da imamo demokratično državo. Ja, pa kaj še.

Čisto vseeno je, kdo je na oblasti, ali je to SDS, LDS, SD, ali neka X stranka. Vsak, ki je na oblasti, gleda le svojo korist in ga malo briga za navadne državljanje. Še posebno za tiste, ki živijo na robu revščine.

Do zdaj ni bilo volitev brez moje udeležbe.

POvem po pravici kot mislim – tokrat pač ne vem.

Volitve so pravica, so pa po svoje tudi dolžnost. Dana nam je možnost, da izberemo svoje voditelje. Ki pa seveda niso idealni niti ne morejo biti.

ne vem zakaj taka nervoza, idealizem, obup pred volitvami – vsak naj gre, da svoj glas (mimogrede, naše prababice so se morale pošteno boriti, da smo dobile volilno pravico) in IZBIRA NAJMANJŠE ZLO po lastni presoji. To je vse.

Saj ne greste na poroko, pa da vas stiska, a je res res res pravi, pa do konca življenja čisto pravi za vas ;-))))))))

Če je tako, voli SD, ker so edina šansa, da SDS ne zmaga. Vsak tako razmišljam jaz.

Politiki: isto sranje, drugo pakovanje. Ni važno, koga volite, vedno vas bodo nategnili kot zajce :))

ma koga pa naj volim? če mi grejo vsi na živce!

Če je tako, voli SD, ker so edina šansa, da SDS ne zmaga. Vsak tako razmišljam jaz.[/quote]

V SD-ju je Cvikl, ne? Uff, kako mi je antipatičen. Mogoče pa bom šla res volit, samo da SDS ne zmaga.

Končno so tudi drugi (in ne samo Štajerci, ki to vemo že nekaj let) spoznali, kaj je SDS.
Jaz že par let nisem šla volit (oz tudi ne na referendume) ampak letos pa grem, samo zato, da bo eden več, ki ne bo volil SDS.
lp efka

moj glas bodo tudi letos dobili zeleni

Splošna prognoza je taka: glede na javno mnenje bo zmagala Janšina SDS, vendar le za kakšen odstotek. Torej bo moral v koalicijo z levim trojčkom (Golobič, Kresal, Pahor). Kar preprosto pomeni, da nepristaši Janše volijo eno stranko od tega trojčka, njegovi pristaši pa volijo SD.

Kako lahko pristaši Janše voliko SD?

Pardon – SDS, seveda. En “S” sem požrla..:)

Vsekakor levico.

Čeprav se strinjam, da so vsi pribljižno isti. Samo Pahor ima večje zaledje sposobnejših ljudi. Predvsem upam, da bo spet Mramor finančni minister!!!

New Report

Close