nimam pojma, koga volit
Jaz tudi nimam pojma, koga voliti. Vem samo, koga ne bi volila. To je seveda za SDS. Sem jih volila pred štirimi leti, ker sem želela spremebe. Spremembe so se zgodile, ampak ne na boljše. Tako da res ne vem, koga voliti tokrat, da se ne bom potem spet tolkla po glavi, da sem naredila več škode kot koristi.
Jaz pa ne razumem tistih, ki res verjamejo, da z volitvami se da kaj spremeniti. To je samo metanje peska v oči, da lahko državljani sami izbiramo, da imamo demokratično državo. Ja, pa kaj še.
Čisto vseeno je, kdo je na oblasti, ali je to SDS, LDS, SD, ali neka X stranka. Vsak, ki je na oblasti, gleda le svojo korist in ga malo briga za navadne državljanje. Še posebno za tiste, ki živijo na robu revščine.
Volitve so pravica, so pa po svoje tudi dolžnost. Dana nam je možnost, da izberemo svoje voditelje. Ki pa seveda niso idealni niti ne morejo biti.
ne vem zakaj taka nervoza, idealizem, obup pred volitvami – vsak naj gre, da svoj glas (mimogrede, naše prababice so se morale pošteno boriti, da smo dobile volilno pravico) in IZBIRA NAJMANJŠE ZLO po lastni presoji. To je vse.
Saj ne greste na poroko, pa da vas stiska, a je res res res pravi, pa do konca življenja čisto pravi za vas ;-))))))))