Najdi forum

Splash Forum Politični čvek KOMUNISTIČNA SLOVENIJA

KOMUNISTIČNA SLOVENIJA

Slovenija je poleg Koreje, Kitajske in Rusije, ena redkih držav na svetu, v kateri je zavladal komunizem! SD je izvorno Zveza komunistov Slovenija, nato Združena lista in sedaj SD.
kALŠNI LJUDJE V DANAŠNJIH ČASIH VOLIJO KOMUNISTE ????

Ne, mi imamo NOVO POLITIKO :)). Te nikjer na svetu nimajo…

Hej, se da kupiti delnice Electe ali Ultre…? Sem že prepozen…?

sUMMERTIME se popolnoma strinjam s tabo! slovenci ste s5 dokazali da ste še vedno rdeči kot kri!!!! škoda…kmalu boste javkali še bolj kot ste zdaj 4 leta…pišejo se bedni časi pod partijsko oblastjo

Ma ne pri nas imamo “novo politiko”, samo ljudje so stari, Golobič je bil Drnovškov tajnik,Pahor je itak že od plenic pri komunistih..

Kako dobro se je organizirala stranka SD sem opazila na volišču (Bežigrad)
Še nikoli ni v vrsti pred menoj stalo toliko, nabildanih, temnolasih mladeničev, ki so s seboj pripeljali, verjetno, mamo, ki se ni znala podpisati tako, da je napravila križec. Da o Romih, katerih doslej na voliščih še nisem videla, ne govorim.

Koga so prišli oz. so jim naročili voliti, ni dvoma. Sramota za komuniste.

Mi imamo novo politiko:

-imeli bomo socialno državo
-in bomo konkurenčni (=nizki davki)

Razen v državah, kjer nafta priteče iz zemlje, če vanjo zasadiš lopato, to dvoje naenkrat ni možno.

Ja, smo v prijetni družbi: v Evropi zraven Srbije in Rusije, potem še poleg Kube, S.Koreje in Kitajske.

Res super!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

in mladi bomo dobili krasna stanovanja. :)))

in starim ne bo težko dobiti prostora v domu za upokojence :))

in vse šole bodo brezplačne, da o vrtcih ne govorim :))

in imeli bomo krasen stadion (čeprav še lopate ni zasajene) :))

in cedila se bosta med in mleko :))

in vsi nam bodo zavidali, da živimo v tako krasni državi :))

Saj vas razumemo: še Janša ne more preboleti poraza, le kako bi ga tisti, ki ste ga štiri leta slepo podpirali. Komunistov pri nas že dolgo ni več, vam se pa še kar prikazujejo. Kljub vsemu vam želim mirne sanje brez mišk in slonov.
Jaz pa zdaj šibam na žur v Ljubljano, mislim, da je Zoki že tam, hehe.

ne bodi tako presneto naspidirana. Končnih rezultatov še ni, razlika v
glasovih (procentualno) je izredno majhna. Na tvojem mestu bi z
žurom malo počakala.

V primeru, da srečaš Zokija ga povprašaj zakaj je na bodočem stadionu vse razrito, na območju kjer naj bi v letu 2010 stal stadion plus ogromno
trgovskih centrov, ni niti enega delovnega stroja.
Mimogrede ga še povprašaj kako je s parkovno ureditvijo pred ljubljanskimi Žalami. Vrtičke je uničil, sedaj tam raste koruza,
na prostoru, kjer so bili nekoč vrtički, tik ob Kranjčevi cesti pa visoka trava, za katero se skrivajo vrtički. Se pravi, da ga imajo za norca.
No, samo toliko, da vama ne bo dolgčas.

Mislim, da je oz. bo JJ lažje sprejel poraz kot pa TR leta 2004.

Sicer pa, kdo bo novi PV? ZJ, MG, BP?

Bržkone ni treba čakat z žurom. Stvari so že jasne, sicer se premier ne bi takoj po prvih vzporednih rezultatih skril in tuhtal, kaj bo spet natvezil novinarjem. Menda sta ga spet iskali dve Finki, pa jima najbrž spet ni upal nič povedat, saj ga je že Maria preveč nasrala.
Kdor je samo enkrat gledal prenos iz parlamenta in gladko zavračanje pogosto argumentiranih in za državljane koristnih amandmajev k zakonom, katere je ponujala opozicija, mu je lahko prekipelo.
Ker je bilo takih državljanov vse več, je pač napočil čas za spremembe in odhod nekaterih. Bajuk se je dostojanstveno umaknil, Janša je rabil nekaj ur za premislek in spet krivil druge za svoj neuspeh.
Kakšna polarizacija neki? Zameril se je predvsem sedmi sili, to je bil začetek njegovega propada.

In sloni še vedno letijo po zraku!

Še ja. Samo za nekatere, ki jim je balon počil, je bil pristanek malce nepričakovan in trd…

Eh, kako težko je sprejeti poraz. Pa tako so bili prepričani v svojo zmago.

Citiram JJ – izjava prejšnjega tedna ” Po volitvah bo prišla ura resnica!”

In doživel jo je :))

In hvala vsem, brezplačnikov ne bo več..

Zmagali smo!!!Zopet bodo uvedli na radio SLO1 oddajo ŠE POMNITE TOVARIŠI,ki je bila včasih na sporedu v nedeljo zjutraj.Pa Partizanske pesmi se bodo zopet vrtele na radiu.

No, jaz osebno sem na partizane in njihovo vlogo takrat ponosna.

Prav tako nam partizane in njihovo pravo stran v II.SV priznava cel svet.

In ne govorim na pamet, sem bila tudi v Caenu v Franciji, v muzeju, posvečenem II.SV in izkrcanju v Normandiji in kot eni in edini na področju EX-YU so navedeni oni:)

ne morem vrjet ej…kakšne pišete..men je blo učer grozn k sm zvečer gledala ob 23 poročila na komercialni tv in je bla novinarka poročala z prešerca..blablablablalbal..bla…in za na jankovičovo željo so zaigrala HEJ BRIGADE!!! ke pa smo mi…mi smo razvita evropska država halo!!!!sram me je…

In potem se levica čudi, da jo označujejo za komuniste?

Nosijo titovke, si pojejo komunistične pesmi, barva SD je rdeča….

Verjela ti ali ne, v razvitih evropskih državah, kakršni sta na primer tudi Francija in Anglija, so izjemno ponosni na boj, ki so ga proti nacistom in fašistom bojevali med drugo svetovno vojno.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tud desničarje in cerkvene dostojanstvenike smo že slišali prepevat domobransko himno.

Študentka, več kot očitno je in zgleda moramo pogledati resnici v oči: Mi nismo razvita evropska država.

Imeli smo minimalno šanso, zdaj še te ne več.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Komunizem je tisto, kar je Janša zganjal na desnici. In zato je zdaj ostal sam. Ker je on sam lastnoročno uničeval in na koncu tudi uničil NSi, ki sploh ni prišla v parlament in SLS, ki je komaj prišla v parlament, verjetno bolj zaradi SMS kot zaradi same sebe.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Anglija sploh ni suverena država :P.

New Report

Close