Steklarstvo – okolica Ljubljane????
Pozdravljeni,
rad bi samo oddal svoje mnenje o ISO steklarstvu.
Po sili razmer (podjetje, v katerem delam in oni žal sodelujejo) sem steklo naročil pri njih. Steklena ograja in pa steklena tuš kabina.
Poleg velike površnosti pri montaži (taki lufti med profili in tesnili, da takih še tisti, kateri se mu roka trese, ne bi naredil), nosilec za stekleno ograjo brez zaključka, praske na steklu, prav tako na tem ALU nosilcu za ograjo), so kljub predhodni izmeri prinesli prekratko prečko za tuš kabino. To naj bi prinesli do konca tedna. No. Ti konci tedna so bili sedaj že trije, njih pa še od nikoder. Še dobro, da še ni plačan celoten račun.
Poleg tega je tudi res, da je cena na uč (ko sem samo povedal mere) od realne cene potem bila skoraj za polovico nižja. Da ne govorim, kakšno sta monterja naredila po hiši- ker je zunaj padal dež, onadva pa se seveda ne moreta sezut.. 🙂 (mi delamo elektroinštalacije, in se v naseljenih hišah dosledno sezuvamo in imamo s seboj copate).
Sedaj sem slišal še za en primer, ki mi ga je povedal kolega, ko je slišal, kdo mi je to delal- pri njegovem kolegu so delali steklene nadstreške nad vrati- vsi so zamakali in ko je klical v podjetje, da bi rad, da to popravijo, mu je direktor rekel, da on ni hišnik, da mu bo popravljal. KATASTROFA.
Moram pa pohvaliti podjetje REAM za klime– hitra, kakovostna in cenovno dokaj ugodna izvedba, po delu pospravijo za seboj.
Pohvalit moram prav tako slikopleskarja– pred kitanjem, brušenjem in beljenjem vse zaščitil, po delu vse pospravil, pomil in stvari postavil nazaj na svoje mesto. če kdo rabi- Tomaž- 031-637-928, žal se ne spomnim priimka in posledično njegove spletne strani, ker mi je začel delati že nekaj let nazaj, shranjenega imam pa kot Tomaž malar. 🙂
Tudi za talno gretje moram pohvalit- EGRO Zorman. Prijazni, hitri, dosledni.
Mogoče sem še kaj pozabil.. 🙂