Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako sneti glasbo z interneta?

Kako sneti glasbo z interneta?

Mi zna kdo razložiti? Korak po korak. Vem, da obstajajo neki programi, u-torrent in podobno, ampak kaj, ga naložiš, potem pa kaj? sploh ne vem, kje potem poiščeš komade,… imam seznam nekaj pesmi in bi si jih rada posnela, pa ne znam. mi lahko kdo pomaga?

Greš recimo na partis ali moj blink,prvo se morš registrirat,potem pa vpišeš želenega izvajalca.Ja ,program pa mora bit u-torent.Ko ga najdeš,klikneš potegni ga in to je to.Mislim,da nisem nič pozabila,če pa sem pa naj me kdo popravi.

lp

Meni nič jasno, tebi najbrž je….

Kaj pa ti ni jasno ,saj pa vse lepo piše!!

Greš na seekasong.com ali dilandau,com, poiščeš komad, klikneš “Save as”, pa maš. 🙂

a lahko prosim še enkrat?
ok, sem na seekasong.com, kliknem na komad, kliknem na save to your mobile phone ……in mi javi da mi internet povezava ne dela 🙁
A rabim tisti u-torent ali kaj?!? Sem ga tudi našla, in zagnala (run) ne pa save (pojma nimam kakšen program to je, pa da ne sesujem PCja..).

HELP!

Snemam glasbo s partisa. Greš na partis, se registriraš, dobiš na svoj mail neko “prijavnico”, potem po registraciji ponovno odpreš stran, nakar se ti stran odpre, zgoraj na vrhu vidiš torreti, klikneš gor, se ti odpre slide, potem pa greš pač na mp3mania – ali nekaj takega, poiščeš izvajalca in muzko, imaš celo goro zadetkov (z malo sreče seveda), potem pri posamični pesmi klikneš na poslušaj, če je to kar iščeš ali ne, nakar klikneš na potegni ga in ga shraniš na svoj računalnik.

Filmov še na partisu nisem skušala snemati, ker nimam ne časa in ne živcev, da mi stvarco nalaga. občasno kak dober komad, ki ga še ni pri nas na cd-jih je pa z veseljem moj :-). Sem pred časom skušala snemati z limeware preko mininova – jao, to je bila veselica 🙂

Upam, da sem napisala dovolj jasno.

Najlepša hvala za nasvet in pomoč. Bom poskusila.

New Report

Close