Najdi forum

Splash Forum Politični čvek KATARINA KRESAL SE ZAVZEMA ZA IZTOSPOLNE POROKE

KATARINA KRESAL SE ZAVZEMA ZA IZTOSPOLNE POROKE

Prav tako pa za istospolno vzgojo otrok in posvojitev.

VRHUNSKO!

Zdaj čakam še na medicinsko oplojevanje samskih žensk.

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Eh, dragi Frančišek, še ne tako dolgo nazaj je bil istospolni spolni odnos kaznivo dejanje, nezakonski otrok in ločitev pa družbeno nesprejemljiva in velika sramota za družino, danes pa je vse to nekaj povsem običajnega. Enako se bo zgodilo s porokami istospolnih parov, pa tudi s posvojitvijo otrok. Le dovolj časa mora miniti. Tudi v Sloveniji kar nekaj istospolnih parov živi v odkriti zvezi, nekateri med njimi (predvsem lezbični) vzgajajo otroke. Stvari se počasi, pa vendar, spreminjajo tudi pri nas.

pravilno

O.k., mi je že manj všeč.

Frančišek, umiri se. Boš preživel.

Trenutno delamo na tem, da bomo medicinsko oplodili še moške. In ne samo to, pazilo se bo tudi, da bo med celicami več tistih, ki bodo moškega spola. Saj veš, da boste moški drugače izumrli. Manj borbeni ste od punčk. 😉

Ne manj borbeni, ampak idioti, ker se pustimo iskoriščati od “šibkejšega spola”.

se ni čuditi v primeru, da vemo kam pes tačko moli …..

Ne manj borbeni, ampak idioti, ker se pustimo iskoriščati od “šibkejšega spola”.[/quote]

Po tem, da pišeš, da ste moški idioti, dodaš, da so ženske šibkejši spol. Kdo je tukaj šibkejši? Izkoriščan ali izkoriščevalec?

Ne manj borbeni, ampak idioti, ker se pustimo iskoriščati od “šibkejšega spola”.[/quote]

Po tem, da pišeš, da ste moški idioti, dodaš, da so ženske šibkejši spol. Kdo je tukaj šibkejši? Izkoriščan ali izkoriščevalec?[/quote]

Ženske ste politično določene kot šibkejši spol čeprav to sploh ne drži, zato sem dal to tudi v navednice. Šibkejši pa je izkoriščan spol.

Po tem, da pišeš, da ste moški idioti, dodaš, da so ženske šibkejši spol. Kdo je tukaj šibkejši? Izkoriščan ali izkoriščevalec?[/quote]

Ženske ste politično določene kot šibkejši spol čeprav to sploh ne drži, zato sem dal to tudi v navednice. Šibkejši pa je izkoriščan spol.[/quote]

Ženske nismo politično določene kot šibkejši spol, ampak ste nas tako določili moški.

Tega sporočila sem zelo vesel.

Zdaj se bomo lahko tudi iztospolni duhovniki poročili. Moje najlepše čestitke ga. Kresal

Baje je v pripravi zakon, ki bo določil, da nepismeni izgubijo poslovno sposobnost. Tako da… boš žal spet izpadel.

Ženske ste politično določene kot šibkejši spol čeprav to sploh ne drži, zato sem dal to tudi v navednice. Šibkejši pa je izkoriščan spol.[/quote]

Ženske nismo politično določene kot šibkejši spol, ampak ste nas tako določili moški.[/quote]

Vam pa to paše.

Odvisno od situacije:=)))

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Točno tako. Glede na to, da nekateri moški v to dejansko še vedno verjamejo, daje mnogim ženskam priložnost, da jih dobro izkoristijo.

New Report

Close