vinjete
no, da ne bo kdorkoli rekel, da to ni bila predvolilna poteza in da je kriva nova vlada. Nove vlade še ni niti mandatarja, vinjete bodo pa držaje in to precej!:)))
Haha, Saj pravzaprav Janševa vlada sedaj pravi, da bo cena vinjet zrasla. ter da bo treba uvest krajše. Cena se viša, pa nove vlade pa ni še nikjer. Vse to smo mi tu napisali pred pol leta, a misliš da Janša in Žerjav sta pa šele sedaj prišla do tega? Vidim, da si tudi ti nasedla tej predvolilni potezi – na našo škodo seveda.
Bi povišali tudi, če bi na volitvah zmagali, Saj niso oni krivi, ta grda EU to od njih zahteva.
Avstrija ni plačala nobene kazni, le po opozorilu komisije je morala uvesti krajše vinjete. Očitno bomo morali tudi mi tako storiti. Kar pa se tiče tožb pa si prej preberi njihove izjave. Nakazali so le možnost tožb vkolikor ne bi uvedli krajših vinjet. Toliko v tvojo vsevednost.[/quote]
Avstrija ni plačala kazni, ker je po opozorilu uvedla krajše vinjete.
Slovenija jih pa ne misli uvest, vsaj po današnjih besedah ministra Žerjava, tako da lahko pričakujemo kazen.
Tako bo vesela EU, ko bo pokasirala kazen, Janševa vlada, ki bo otežila delovanje nove vlade, Mi, ki bomo to plačali pa malo manj.
Avstrija ni plačala nobene kazni, le po opozorilu komisije je morala uvesti krajše vinjete. Očitno bomo morali tudi mi tako storiti. Kar pa se tiče tožb pa si prej preberi njihove izjave. Nakazali so le možnost tožb vkolikor ne bi uvedli krajših vinjet. Toliko v tvojo vsevednost.[/quote]
Slovenija jih pa ne misli uvest, vsaj po današnjih besedah ministra Žerjava, tako da lahko pričakujemo kazen.
Tako bo vesela EU, ko bo pokasirala kazen, Janševa vlada, ki bo otežila delovanje nove vlade, Mi, ki bomo to plačali pa malo manj.[/quote]
Preden kaj napišeš se vsaj pozanimaj o protokolu delovanja ustanov v EU. Če ne bodo zadovolnji z odgovorom po prvem opozorilu sledi drugo opozorilo. Če tudi s tem ne bodo zdovolnji sledi pritožba na sodišče in šele to izreče kazen. Verjamem pa da se bo že preje stvar uredila tako da do obtožbe pred sodiščem ne bo. Ti pa v jok pa na drevo, ne?
Ne, če bo predraga jo ne bom kupil, grem raje po stranskih cestah tistih nekajkrat na leto. Pa tudi švercat se bo dalo.
Torej vse kaže, da bo stara vlada podražitev prevalila na novo vlado. Saj smo rekli, da bodo cene predvolilne.
Najboljši sistem cestninjenja imajo nemci. A je vožnja po AC res tak luksuz, da bi morali še dodatno plačevati.
Tako bo vesela EU, ko bo pokasirala kazen, Janševa vlada, ki bo otežila delovanje nove vlade, Mi, ki bomo to plačali pa malo manj.[/quote]
Preden kaj napišeš se vsaj pozanimaj o protokolu delovanja ustanov v EU. Če ne bodo zadovolnji z odgovorom po prvem opozorilu sledi drugo opozorilo. Če tudi s tem ne bodo zdovolnji sledi pritožba na sodišče in šele to izreče kazen. Verjamem pa da se bo že preje stvar uredila tako da do obtožbe pred sodiščem ne bo. Ti pa v jok pa na drevo, ne?[/quote]
seveda se bo uredilo, ker bo za to poskrbela nova vlada, hvalabogu, ampak tožbe društev in vračilo €-čkov za preplačane vinjete nam pa v nobenem primeru ne uide!:)))
Preden kaj napišeš se vsaj pozanimaj o protokolu delovanja ustanov v EU. Če ne bodo zadovolnji z odgovorom po prvem opozorilu sledi drugo opozorilo. Če tudi s tem ne bodo zdovolnji sledi pritožba na sodišče in šele to izreče kazen. Verjamem pa da se bo že preje stvar uredila tako da do obtožbe pred sodiščem ne bo. Ti pa v jok pa na drevo, ne?[/quote]
seveda se bo uredilo, ker bo za to poskrbela nova vlada, hvalabogu, ampak tožbe društev in vračilo €-čkov za preplačane vinjete nam pa v nobenem primeru ne uide!:)))[/quote]
Pa ti sploh veš kaj napišeš, ali pa ti je všeč da se malo pogovarjava? Preberi si izjave tujih društev, da ne boš več klobasala takšnih neumnosti.
ja mal mi je tud všeč, ko se malo pogovarjava, moram priznat, kdo pa klobasa je pa en velik ?
na dej si mal preber, je tega polno na netu, lahko še sam bobrskaš!:
http://www.najdi.si/trident/quickpreview.jsp?o=20&q=to{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEbe+dru{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1tev+vinjete&qpts=1260&rn=55960679