stadion
No pa rečimo še kakšno o stadionu, ki obstaja in se prenavlja…..kdo je plačal komu žur ob volilni zmagi???…..kdo želi v nulo spremeniti zaščiten stadion v megalomanski objekt????
zelo leva….marsikomu dol visi za nogomet, ne pa tudi za predvolilne obljube…….a če ni v zvezi z mojimi interesi ne smem opazit, da me nategujejo?
pa mi res ‘ dol visi’ . Stadion seveda.
Bolj od stadiona (obeh) me skrbe plače delavcev in penzije upokojencev.
Komod lahko rečem, da me skrbi naše gospodarstvo in ,po vseh šivih razpokana, Ljubljana.
Toliko o stadionu brez gradbenega dovoljenja.
Za nevedne: v Stožicah kopljejo in kopljejo in kopljejo … običajno z enim bagerjem.
Eh, WildWind, žal ne veš, o čem pišeš. Napačen stadion. Ti pišeš o starem stadionu, katerega se bo obnovilo, ne pa spreminjalo v nulo. In ne, ta nikoli ne bo megalomanski objekt. Če si kdaj bila na tem stadionu, jaz neštetokrat, veš, zakaj. Tukaj je zdaj govora o enem drugem stadionu, veš. Še nezgrajenem. Če že ravno trdiš, da si nategnjena, se vsaj pozanimaj, kaj je kaj.
Tudi za Bežigradom zaenkrat samo odvažajo. Glede na število otrok, ki trenirajo nogomet v NK Olimpija, je ta stadion res krvavo potreben. Da ne bi zdajle ponavljali o tem, da se otroci potikajo okoli in o potrebnosti športnega ukvarjanja.
Pa ne spet o plačah, prosim. Tudi šport je del vzgoje otrok in tisti delež, ki je potreben za vadnino, plačajo vsi starši, preverjeno. Stadion pa se bo izplačal sam, zdajle je pač potrebno vložiti.
zelo leva…vem o čem pišem……
En stadion že obstaja in se obnavlja…en se še gradi………kdo je kateremu boter in financer? Kdo želi rušiti Plečnikov spomenik in naj bi gradil, pa še temeljev ni naredil……
Kdo je financiral zmagovalni žur in hkrati želi rušiti Plečnikov stadion?…….ma ne moreš bit tuk blond, da tega ne razumeš no……..
Never mind………volili ste, sedaj pa se mučite……..
Očitno si ti lahko še veliko bolj blond od mene. Najprej si preberi načrte za oba projekta. Nakar si preberi, kdo kaj financira. Potem pa pametuj s teh svojih višin. In ne, ničesar ne bodo zrušili. Volili smo, drži, mučite pa se očitno vi. Z za vas pregrenko pilulo, ki je ne morete pogoltniti, namreč poraza na volitvah.
Jaz sem svojega župana čist ok izvolila………oba projekta sta še zmeraj na stopnji SF……Grenke pilule pa so očitno bolj tvoje področje…..
In mimogrede, hvala, ker si me postavila v višine;))))))))
Očitno veliko, ker nekateri tko skačejo, če rečeš, da je od predvolilne obljube ostala samo jama …če bi napisala gradbišče, bi bila zelo optimistična:))))))
V višine in višave te nisem postavila jaz. Jaz te samo večkrat tam vidim, ko se ozrem navzgor. Ali če hočes, vidim te pametovati o stvareh, o katerih se ti sanja še manj kot o stadionih. Iz katerih se ti lahko norčujes, ampak dejstvo je, da se s stadioni do zdaj ni ukvarjal nihče. Da smo do zdaj imeli stadion, ki bi se ga v Albaniji sramovali, tako je namreč zanemarjen. Zdaj pa se nam obeta, da bomo imeli dva. Lepa. Verjetno res z zamudo, a ju bomo imeli. In nam, ki radi hodimo na tekme, to veliko pomeni. Nekaterim pa, kot je iz te teme očitno, stadioni služijo za politična prepucavanja.
No, političnega prepucavanja je bilo iz obeh strani, zato je opomba dobrodošla tudi zate, Žogca. Čisto vsako oporekanje označiš za politično prepucavanje in užaljenost tistih, ki so izgubili volitve. Malo samorefleksije, ne.
Glede stadiona pa imaš čisto desetko.
Komod lahko rečem, da me skrbi naše gospodarstvo in ,po vseh šivih razpokana, Ljubljana.
Za nevedne: v Stožicah kopljejo in kopljejo in kopljejo … običajno z enim bagerjem.[/quote]
hahaha, zanimivo, kako je nekatere začelo skrbeti za delavce in upokojence, hja samo vlada se je morala zamenjat, pa je v tej sloveniji veliko revežev, prej pa nikjer nobenega, pa kruh po smetnjakih, pa visoke penzije, pa delavci krivi za svoje niske plače…….hahaha, zanimivo, zelo zanimivo!
Za nevedne: v Stožicah kopljejo in kopljejo in kopljejo … običajno z enim bagerjem.[/quote]
hahaha, zanimivo, kako je nekatere začelo skrbeti za delavce in upokojence, hja samo vlada se je morala zamenjat, pa je v tej sloveniji veliko revežev, prej pa nikjer nobenega, pa kruh po smetnjakih, pa visoke penzije, pa delavci krivi za svoje niske plače…….hahaha, zanimivo, zelo zanimivo![/quote]
Pa zakaj delaš takega bedaka iz sebe???? Če ti človek stokrat nekaj razloži boš ti še naprej svojo resnico gonla do onemoglosti. Revše .
hahaha, zanimivo, kako je nekatere začelo skrbeti za delavce in upokojence, hja samo vlada se je morala zamenjat, pa je v tej sloveniji veliko revežev, prej pa nikjer nobenega, pa kruh po smetnjakih, pa visoke penzije, pa delavci krivi za svoje niske plače…….hahaha, zanimivo, zelo zanimivo![/quote]
ja, noooooo …. upam, da sem se vsaj približno uskladila z vašimi replikami, kar se sociale na slovenskem tiče.:)
Nekaterih tule gor, posebej ovisnežev od PČ foruma, so polni prstki….
Pa zakaj delaš takega bedaka iz sebe???? Če ti človek stokrat nekaj razloži boš ti še naprej svojo resnico gonla do onemoglosti. Revše .[/quote]
hahaha, lepo da se ti smilim, vsaj nekomu!:)))
a mogoče ni res, pred zamenjavo vlade, nikjer nobene revščine, danes jo je polno!:))))