Najdi forum

Splash Forum Politični čvek kaj delamo zdaj?

kaj delamo zdaj?

Evo, pišemo in pišemo, pa jamramo o plačah.
Smo v službah ali doma?
Jaz sem danes popoldne v službi.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Jaz imam pa danes kar ta dolgo, tja do noči. Tako da je tole mala sprostitev, ko lahko.

Doma !!!

Zavidam, kar zelena sem. Jonček, kdaj bo penzija?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ravno iz službe. Bljak, predolgo delam. pozimi pa se tega vedno bolj zavedam. Če bi lahko izbirala, bi bila medved. Celo zimo bi lahko prespala, pa še gazdarica v gozdu bi bila :))))

Če ne bo sprememb 2009 , ko bom imel že 42 let del. dobe !!!
Še sreča , da ne hodim v službo , sej bi me kap ko tako odpuščajo .

Torej nisi v penziji, ampak v službo ne hodiš? Kaj pa počneš?

Tolaži tvojo ženo!haha

Napaka! Jaz nimam žene, bučman, jaz imam moža!

Eni še vedno hodimo DELAT!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No pol pa ni straha pred jonom. kakšna ninej pa že predtsavlja nevarnost, ko ti pridno delaš…hehehehe.

Kaj pa, če delava skupaj z možem?

Če povem po pravici ; NIČ !!
Mal po vrtu ( ne zelenjavnem ) brkljam , mal na morje , izleti , pa kakšno potovanje , kino , bazen itd .
Skratka , tako kot sem že pred leti rekel , kako bom preživljal upokojitev .

Tudi sam sem dolga leta DELAL !!! ne hodil v službo .

No pol pa ni straha pred jonom. kakšna ninej pa že predtsavlja nevarnost, ko ti pridno delaš…hehehehe.[/quote]

Pred mano ????
Jaz sem ena dobra dušica in ni noben strah potreben .
Edino tale PČ ne jemljem ravno preresno , ker tako ne morem nič spremenit , pa tudi zakaj bi ???

No pol pa ni straha pred jonom. kakšna ninej pa že predtsavlja nevarnost, ko ti pridno delaš…hehehehe.[/quote]

Pred mano ????
Jaz sem ena dobra dušica in ni noben strah potreben .
Edino tale PČ ne jemljem ravno preresno , ker tako ne morem nič spremenit , pa tudi zakaj bi ???[/quote]

Jon, sem prepričana, da ne boš zapeljal od kocince moža. :)))))))) malo sem se pošalila.
Kocinca, je to prednost, da delaš z možem? To je resno vprašanje. Pa ni politično.

Ksantipa, samo napisala sem, kaj pa če delava skupaj z možem. V resnici pa ne delava. Ne vem, kako bi bilo, mogoče bi bilo dobro, glede na to, da se dobro poznam, pa mi morda ne bi bilo tako zelo dobro. V tem primeru morda od viška glava boli:=)

New Report

Close