Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor naj se zgleduje pri Obami

Pahor naj se zgleduje pri Obami

Kristjan Obama išče kandidate za svojo ekipo tudi pri republikancih. Tudi Janša je pred štirimi leti to želel. Pahorjeva ekipa pa tega ni zmožna…

Kristjan Obama? Jaz pa sem ves čas mislila, da mu je ime Barack. Šalo na stran, ker tvoje pisanje sploh ni smešno. Kristjani so dobri ljudje, drugi niso. Mimogrede, očitno ti ni bilo dano opaziti, kako zelo dostojanstveno je McCain priznal poraz in s kakšnim spoštovanjem je govoril o Obami. Če to primerjaš z Janšo, ki je po porazu iz mišje luknje na svoji spletni strani objavljal nebuloze … Razlika je velika.

Pahorjeva ekipa je ekipa cincarjev.

Kot so prišli, bodo odšli in nam, žal, pustili veliko razdejanje.
Nekak v stilu gospoda Jankovića.

Jaz tudi mislim, da bi moral Pahor Janšo postaviti za obrambnega ministra, Rupla pa pustiti na mestu zunanjega ministra. Vsaj to. Potem bi se izkazal za pravega kristjana.

Zakaj bi Pahor moral biti pravi kristjan, če Janša in Rupel nista prava kristjana. Takšne kameleone mečes ven. Če bi za zgled dala Peterleta, ti ne bi nihče nič rekel. Kapo dol, človek je vedno bil veren in bo to vedno ostal. Ta dva, ki si ju ti navedla, molita samo Bogu, ki ima ime Oblast.

Ej, zelo leva, ne jemlji tako dobesedno. Si že slišala za ironijo?

Janša je želel imeti republikanskega ministra, pa ga ni našel? A si to hotela povedati, draga mina, ali morda to, da je Janša pred štirimi leti prosil Pahorja, da postane minister za javno upravo, ali pa morda pred letom dni Gasparija, da postane finančni minister? Ja, in sloni letijo, bi rekel ljubljeni vodja.

Mimogrede, da ima Obama muslimanske korenine, pa še nisi slišala? Čudno, celo Ahmadinedžad mu je čestital, čeprav je to prvič, da je Iran čestital kakšnemu ameriškemu predsedniku…

Ne poznaš ti razlike med predsedniškim in parlamentarnim sistemom, ali pač?

Mina je pač mina…jebiga. Tle ni kej…
Kot bi po Postojnski jami samo za baterijo svetil…. glavnem čista tema…

Če smo povsem natančni, Obama ni še nič naredil. Samo na volitvah je zmagal. Mislim, da bi bilo pametneje za vzor dajati nekoga, ki že ima nekaj za seboj. S tem ne mislim, da Obama ni blazno fajn, ampak nima pa še nič za pokazat.

Ob predaji poslov potemtakem Pahor ni imel trdnih osnov, da se Janši zahvali za konstruhtivne poudarke in dostojanstveno držo …? Verjetno se je zlagal, kakršna je praksa skoraj vseh komunistov ali kako? Je pa velika razlika v tem kako se posameznikova drža interpretira v medijih … Spričo omenjenega je verjetno potrebno kar dobršen del modrosti za to, da ohraniš neko osebnostno dostojanstvo in ga hkrati prizna(va)š tudi nasprotniku … Včasih me popadejo čudne silnice … Vse nizkotno gnane posameznike bi strpal v taborišča … No, a stem sam nisem nič boljši … Zato se premagujem … Imam namreč razum!

Še dobro, da si očiten in te ljudje ne bi volili. Ljudje se, ko pridejo na oblast, vedno težje premagujejo in če imajo že v osnovi želje po trpanju ljudi v taborišča …

Še dobro, da si očiten in te ljudje ne bi volili. Ljudje se, ko pridejo na oblast, vedno težje premagujejo in če imajo že v osnovi želje po trpanju ljudi v taborišča …[/quote]

Žogca, slabo razbiraš …

Napisal si, da imaš vzgibe taboriščenja, imaš pa tudi razum in zato ne boš taboriščil. Vidiš, so tudi ljudje, ki nimajo vzgibov taboriščenja, ki na to niti pomislijo ne.

Malo morgen … Tovrstni izraz je dušek agresiji … Ima jo vsak! V-S-A-k …, s tem, da jo nekateri tudi udejanjajo … Sam sem jo pa ubesedil … Resda malo manj konstruktiven način … A dobro … Recimo, da papir vse prenese …

Malo morgen … Tovrstni izraz je dušek agresiji … Ima jo vsak! V-S-A-k …, s tem, da jo nekateri tudi udejanjajo … Sam sem jo pa ubesedil … Resda malo manj konstruktiven način … A dobro … Recimo, da papir vse prenese …[/quote]

… pa še nikogar nisem po nedolžnem neposredno prizadel … Kar bi mi bilo hudo …

Malo morgen … Tovrstni izraz je dušek agresiji … Ima jo vsak! V-S-A-k …, s tem, da jo nekateri tudi udejanjajo … Sam sem jo pa ubesedil … Resda malo manj konstruktiven način … A dobro … Recimo, da papir vse prenese …[/quote]

… pa še nikogar nisem po nedolžnem neposredno prizadel … Kar bi mi bilo hudo …[/quote]

Mogoče sem pa samo hotel da se me sliši … Ne, da se me sliši, temveč, da me slišiš ti … 🙂

New Report

Close