Pa koliko časa ima Ninej,
da se ji da toliko oglašati in pobijati s svojimi ha ha vse po vrsti. kot, da je plačana za propagiranje ene politične opcije. In kot da ji je Janša storil ne vem kaj. V glavnem – ta forum lahko preimenujete v Ninejčvek.. Jaz tega ne grem brat več – in danes se v ta forum fizično sploh prvič in zadnjič oglašam. Adijo.
hahaha, mater sem pomembna, a sem komu stopila na žuljček????:)hehehe ne prvemu ne zadnjemu!
koliko časa je potrebno za odgovarjanje, ne veliko če veš kaj boš pisal!
nič bat nisem tu v službi in plačujem se popolnoma sama!
se pa res ne spleča obremenjevat z eno brezvezno ninej, ki pojma nima in sploh ne ve kaj piše!!!!:)))))ti raje čitaj tiste ki tolčejo po Kučanu, Pahorju, novih ministrih in novi vladi,torej kar ti paše, to blesavo ninej pa lepo preskoči, pa bo!:)))))Janša je pa itak največji revež v naši deželici, že večkrat slišano!:))))
Zaradi takih je prihajalo do bega možganov in posledično do bolnega enoumja … Zakaj je kdo ne prijavi? Precej je nadležna … In ne mi sedaj z nekimi strpnostnimi frazami ali pluralnostjo … ker ravno to izpostavljena oseba močno negira … In kaj naj bomo strpni do nestrpnih? Pluralni do bolno enoumnih?
hahaha in moški ego bo prizadet!!!:)))
Adam, kako si ugotovil moje enoumje, res me zanima???:)
ampak čudno, toliko bega možganov, kot smo ga bili priča v zadnjih 6 letih še nikoli v zgodovini nismo imeli, a mi znaš tole razložit.
hvala bogu smo dobili z novo vlado ministra brez listnice dr. Žekša, ki nam bo pomagal ohranjati vsaj stike z našimi možgančki!:)
Tukaj sem. Napljuvaj se še malo.
Žogca[/quote]
Škoda pljunkov …[/quote]
Kajpak, ti si toliko boljši od mene, da ti je pod častjo pljuniti name.
Potem me pa še omenjaj ne.
Saj boš zmogel, kajne?
Kadarkoli se pojaviš na MON-u, me moraš omeniti, pa četudi bi bilo govora o Piki Nogavički, ti bi že našel način, da mene vpleteš tudi v to zgodbo.
Težak.
Škoda pljunkov …[/quote]
Saj boš zmogel, kajne?
Kadarkoli se pojaviš na MON-u, me moraš omeniti, pa četudi bi bilo govora o Piki Nogavički, ti bi že našel način, da mene vpleteš tudi v to zgodbo.
Težak.[/quote]
Ne, vedno te pa ne omenjam … To je samo dokaz, da je tistih tvojih deset minut, ki si jih nedavno omenjala Primožu (ki ga mimogrede ne poznam in me vajin odnos niti toliko ne zanima, tudi omenjeni gospod ne), da jih nameniš za prelet tukaj zapisanega zares površnih … In kot površna ženska, čeprav sicer izobražena, kar moram priznati, me ne zanimaš …
Saj boš zmogel, kajne?
Težak.[/quote]
Ne, vedno te pa ne omenjam … To je samo dokaz, da je tistih tvojih deset minut, ki si jih nedavno omenjala Primožu (ki ga mimogrede ne poznam in me vajin odnos niti toliko ne zanima, tudi omenjeni gospod ne), da jih nameniš za prelet tukaj zapisanega zares površnih … In kot površna ženska, čeprav sicer izobražena, kar moram priznati, me ne zanimaš …[/quote]
hahaha pa saj več časa itak ne rabiš, kot 10 minut, mal te pa zanima brez skrbi, drugače je ne bi omenjal, gospod nepovršni!!!:)))