Najdi forum

Splash Forum Politični čvek stranka seksa

stranka seksa

v Avstraliji. Kaj bi bilo potem s Političnim čvekom?

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=37932&rss=1#1227437080

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

v Avstraliji. Kaj bi bilo potem s Političnim čvekom?

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=37932&rss=1#1227437080%5B/quote%5D

Dovoljeno bi bilo še več jebanja … Oprostite izrazu …

No, saj, telesna aktivnost je itak priporočljiva 😀

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Zdrava tudi.

Sej, samo kaj bi potem čvekali tu? A kar o sexu?

še dobro, da pri nas še nobenemu to ni na pamet padlo:=))))

Mogoče bi se o sexu manj kregal.

…ali pa zaradi seksa…

Seksat, ne se kregat.

Vseeno bi bilo za duševno zdravje to dosti bolj pomembno kot politično kreganje:=)

Sex je zelo zdrav.

hahaha, kar poskrbi za svoje duševno zdravje, maš tule par forumov, kjer obravnavajo seX!:))))

hahaha, kar poskrbi za svoje duševno zdravje, maš tule par forumov, kjer obravnavajo seX!:))))[/quote]

No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.

hahaha, kar poskrbi za svoje duševno zdravje, maš tule par forumov, kjer obravnavajo seX!:))))[/quote]

No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.[/quote]

hahaha Adam nič bat, kaj jaz razumem pod sexualno svobodo je samo moja stvar in se ne spuščam v debato o teh zadevah, sploh pa ne z neznanci!:)))

No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.[/quote]

hahaha Adam nič bat, kaj jaz razumem pod sexualno svobodo je samo moja stvar in se ne spuščam v debato o teh zadevah, sploh pa ne z neznanci!:)))[/quote]

Mislim, da me nisi dobro razumela … Nič hudega … Oprostim, ker sem dober …

hahaha Adam nič bat, kaj jaz razumem pod sexualno svobodo je samo moja stvar in se ne spuščam v debato o teh zadevah, sploh pa ne z neznanci!:)))[/quote]

Mislim, da me nisi dobro razumela … Nič hudega … Oprostim, ker sem dober …[/quote]

hahaha, kje?:)

Mislim, da me nisi dobro razumela … Nič hudega … Oprostim, ker sem dober …[/quote]

hahaha, kje?:)[/quote]

Preveč osebno si vzela …

hahaha, kje?:)[/quote]

Preveč osebno si vzela …[/quote]

ja pa kje si dober?:)

New Report

Close