Najdi forum

Splash Forum Politični čvek to pa je kultura?

to pa je kultura?

niti roke ji ni dal in pokazal svojo kulturo!!!:)

http://www.vest.si/2008/11/24/po-simonitiju-sirca/

On pa res ne more govoriti o kulturi (obnašanja). Le-te nima in je nikoli ni imel. Se spomnite njegovega izpada (verbalni del) ob koncu prejšnjih volitev ?

Ta Simoniti se zdi en navaden fašist, ne samo brez manir, da se ni sposoben še ob taki priložnosti zadržati. Sem bila čisto osupla, ko sem videla tisti posnetek primopredaje. Ja, zdaj se bo pa vrnil na Univerzo!
Ne, ta njegov izpad ob koncu volitev pa je šel očitno mimo mene, ker se nič ne spomnim. A mogoče obstaja kak link?

Ne vem, mogoče !? V glavnem imam ga v zelo, zelo “neprijetnem” spominu. Bilo je malo podobno včerajšnjemu,le da je bilo verbalno mnogo bolj sočno !
Vsakakor milo rečeno daleč od najnižjega nivoja za nekega….akademika…

S tem, ko se je spustil na njen nivo je pokazal da je še slabši od nje. Razlog, da je nekdo z akademsko izobrazbo potem tudi človek z izbranejšim obnašanjem pa ne drži. Imam preveč dela z njimi da me lahko kdo prepriča o nasprotnem.

Ta Simoniti se zdi en navaden fašist, ne samo brez manir, da se ni sposoben še ob taki priložnosti zadržati. Sem bila čisto osupla, ko sem videla tisti posnetek primopredaje. Ja, zdaj se bo pa vrnil na Univerzo!
Ne, ta njegov izpad ob koncu volitev pa je šel očitno mimo mene, ker se nič ne spomnim. A mogoče obstaja kak link?[/quote]

…se zdi navaden fašist…Šolski primer nestrpnosti,skrajne oblike nekulture…To so ti “manire”, Metka3. Dr.Simoniti je povedal svoje mnenje-po mojem na kulturen način… Ja, v tej naši Sloveniji je še veliko Metk, ki ne vedo, kaj pomeni povedati SVOJE mnenje in imeti pravico do SVOJEGA mnenja…

Samo za Ninej:
vidiš, v tem postu se nisem oglasila. Če je res, kot je napisano, delim mnenje o skrajni neprimernosti. Če ni res, se bo izkazalo. Zato nimam kaj komentirati. Toliko, da ne boš rekla, da se povsod oglasim, da serjem. Če nimam kaj povedati, se pač ne oglasim, sedaj pa sem se samo zate.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ne, ta njegov izpad ob koncu volitev pa je šel očitno mimo mene, ker se nič ne spomnim. A mogoče obstaja kak link?[/quote]

…se zdi navaden fašist…Šolski primer nestrpnosti,skrajne oblike nekulture…To so ti “manire”, Metka3. Dr.Simoniti je povedal svoje mnenje-po mojem na kulturen način… Ja, v tej naši Sloveniji je še veliko Metk, ki ne vedo, kaj pomeni povedati SVOJE mnenje in imeti pravico do SVOJEGA mnenja…[/quote]

No, potem pa to razumi kot pravico do svojega mnenja, ne pa kot nestrpnost. G. Simoniti pa se v tem smislu ni izkazal samo ob tej priložnosti, temveč tudi ob drugih. Pa še njegove študente malo povprašaj ali pa preberi, kaj pišejo onjem..

…se zdi navaden fašist…Šolski primer nestrpnosti,skrajne oblike nekulture…To so ti “manire”, Metka3. Dr.Simoniti je povedal svoje mnenje-po mojem na kulturen način… Ja, v tej naši Sloveniji je še veliko Metk, ki ne vedo, kaj pomeni povedati SVOJE mnenje in imeti pravico do SVOJEGA mnenja…[/quote]

Povedal svoje mnenje ??? A je morda kdo rekel , da ga ne bi smel povedati ???
Eno je povedati svoje mnenje , kar je demokratična pravica vsakega državljana !!!
Drugo pa je obnašanje , in to poleg vsega , ministra za kulturo ob predaji poslov , izpadel je zahojen butelj , ki se tudi obnašati ne zna !!!
In sedaj naj bi poučeval na faxu ????
Bi mu predlagal ; agronomsko fakulteto glazbena smer , naj poučuje , čuvanje ovc in igranje na frulico , pastir zahojen !!

Karkoli on misli o njej, primitivno je do konca, da je to povedal ob takšni priložnosti in na takšen način. Predaja poslov ni nikoli bila in nikoli ne bi smela biti namenjena takšnemu obračunavanju. Verjetno je bil spet pod gasom. Menda je do konca zapit.

In tukaj ni ugibanj o tem, ali je pravilno zapisano. Kdor si zavrti posnetek, sliši na lastne uhlje, kaj je govoril.

Zelo pokvarjeno od tebe. Kar se posnetka tiče: Zelo dober nastop! Je bilo kaj slabega v njem? Nič … Kaj nizkotnega? Nič … Če je bil vprašan o določeni stvari je dolžnost, da nanjo odgovori … In odgovoril je v skladu s svojim videnjem stvari … Jasno in neposredno in NEŽALJIVO. Poglej malo svoj govor … “Menda je do konca zapit.” Kako neokusno natolcevanje in domnevno podtikanje … Veš to zagotovo? Če že, se da lepše povedati …, a pri tebi to žal ne gre … Domnevno tudi zato si nezaželena … Nisi namreč sposobna poštenega boja! Enostavno nisi!!!

Da, vem zagotovo, da on pije. Ne vem pa, koliko je zapit, zato sem napisala, da menda do konca. In se mi ne zdi to niti malo neokusno napisati o človeku, ki je predajo poslov zlorabil za svoje politične izpade. In zakaj bi jaz to napisala lepše? Je on pokazal, da se da lepše povedati? Poštenega boja? S ti tukaj v vojni ali kako?

No, najprej mi razloži nekaj …, da ne bom morda krivičen … Si se podpisala pod ime .Eva. v eni izmed tem?
Drugo pa … Predajo zlorabil za svoje politične izpade? Kaj je kar sam začel z nizanjem svojih misli? Ga niso intervjuvali?

Se mi je zdelo, da tisti napadi v neki drugi temi niso leteli na Ninej, ampak na osebno, za katero si ti mislil, da sem jaz. Ne, nisem se podpisala kot Eva. Ne danes. Tudi včeraj ne. Nikoli se na forumu nisem podpisala kot Eva. Je pa srhljivo, kaj si ti pisal tisti Evi, za katero si mislil, da sem jaz. Prav srhljivo.

Novinarji pa so hoteli izjavo ob predaji poslov, ne političen napad. Prav gotovo so bili presenečeni, ko je izustil, kar je izustil.

No, potem pa to razumi kot pravico do svojega mnenja, ne pa kot nestrpnost. G. Simoniti pa se v tem smislu ni izkazal samo ob tej priložnosti, temveč tudi ob drugih. Pa še njegove študente malo povprašaj ali pa preberi, kaj pišejo onjem..[/quote]

Če za nekoga uporabiš besedo fašist pomeni to zmerljivko in zaničevanje, kar pa je značilno za nestrpnost…seveda je to tvoje mnenje… V tem mnenju pa je nestrpnost…Ne ukvarjaš se z besedami, ki jih je povedal,in jih argumentirano zavrneš, pač pa se lotiš človeka, ne njegovih besed…

Ok, potem oprosti.

Novnarji so hoteli izjavo o tem ali je po njegovem bodoča ministrica za mesto primerna. Če se pravilno spominjam. Naj reče ja, če (po njegovem) ni?

Zelo pokvarjeno od tebe. Kar se posnetka tiče: Zelo dober nastop! Je bilo kaj slabega v njem? Nič … Kaj nizkotnega? Nič … Če je bil vprašan o določeni stvari je dolžnost, da nanjo odgovori … In odgovoril je v skladu s svojim videnjem stvari … Jasno in neposredno in NEŽALJIVO. Poglej malo svoj govor … “Menda je do konca zapit.” Kako neokusno natolcevanje in domnevno podtikanje … Veš to zagotovo? Če že, se da lepše povedati …, a pri tebi to žal ne gre … Domnevno tudi zato si nezaželena … Nisi namreč sposobna poštenega boja! Enostavno nisi!!![/quote]

mah kle se pa moram oglasit, pri Voduškovi sva se strinjala da naju nima kaj zastopat kot veleposlanica, ker je bila pijana, kaneda, kaj je pa tu sedaj narobe, zapit-pijan eno in isto, a se ti ne zdi. Hej če velja zanjo nepošten boj velja tudi zate, pa še za koga drugega, pa brez zamere!:)

Zelo pokvarjeno od tebe. Kar se posnetka tiče: Zelo dober nastop! Je bilo kaj slabega v njem? Nič … Kaj nizkotnega? Nič … Če je bil vprašan o določeni stvari je dolžnost, da nanjo odgovori … In odgovoril je v skladu s svojim videnjem stvari … Jasno in neposredno in NEŽALJIVO. Poglej malo svoj govor … “Menda je do konca zapit.” Kako neokusno natolcevanje in domnevno podtikanje … Veš to zagotovo? Če že, se da lepše povedati …, a pri tebi to žal ne gre … Domnevno tudi zato si nezaželena … Nisi namreč sposobna poštenega boja! Enostavno nisi!!![/quote]

mah kle se pa moram oglasit, pri Voduškovi sva se strinjala da naju nima kaj zastopat kot veleposlanica, ker je bila pijana, kaneda, kaj je pa tu sedaj narobe, zapit-pijan eno in isto, a se ti ne zdi. Hej če velja zanjo nepošten boj velja tudi zate, pa še za koga drugega, pa brez zamere!:)[/quote]

Ti si kura … Je rekel moj sosed … In jaz naj grem na to?

… je pa treba še dodat nekaj … Mik, mislim, da je bil, je dejal, da so se dogajali še hujši ekscesi in se jih je toleriralo … Kako to? Vse z enakimi vatli moja draga signorina … Poleg tega … Sedanji zunanji minister, ki ga je nastavil Pahor … s svojim delovanjem ni znan več kot po tekih na raznih maratonih po ZDA in nenazadnje tudi po tem, da je iz njegovega kroga pricurljala vest, da so ZDA pledirala na Slovenijo, naj prva prizna Kosovo … Torej … tudi tu se bova morala strinjati … Tak človek ne more biti minister … Je nekredibilna osebnost! Vse namremč z enakimi vatli … Pa se oglašaj kolikor te je volja … Brezpredmetno bo.

Ok, potem oprosti.

Novnarji so hoteli izjavo o tem ali je po njegovem bodoča ministrica za mesto primerna. Če se pravilno spominjam. Naj reče ja, če (po njegovem) ni?[/quote]

Če ni , jim pove , da pač po njegovem ni primerna !! in to je to .
Pa seveda , se rokuje z novo ministrico , ji zaželi veliko sreče na novem položaju in odide .
Med kulturnimi politiki , se tako vrši predaja poslov , med nekulturnimi smo pa sedaj videli Vaskota , nekdanjega kulturnega z nekulturnim obnašanjem .

Re: Voduškova grozi s tožbo
Napisal: Adam
Datum: 24.11.2008 14:49

Na tako odgovorni poziciji nima biti upravičena do vinjenega stanja niti zasebno kaj šele za volanom (da je bila vinjena za volanom trdi tamkajšnje tožilstvo) … Nenazadnje pa je to žalitev tamkajšnega vičinoma muslimanskega življa (mimogrede pa moram reči, da do njih ne gojim a priornih simpatij, izkušnje pač, a nočem posploševati), ki do alkohola menda ne goji velikih simpatij. Predstavlja našo državo v okolju, ki bi ga morala s svojo dejavnostjo in ravnanjem spoštovati … In kaj se ga gre, da izsiljuje ministrstvo s tožbo …? Veste kaj, v rit bi jo brcnil … Klinc pa taki veleposlaniki … Na bruhanje mi gre …
————————————————————————
evo VINJENA-pijana, eno in isto, ti bi jo še v rit brcnil, pa na bruhanje ti je tudi gre!!

pa ne me narobe razumet se strinjam s teboj kar se Voduškove tiče, nevem pa zakaj zagovarjaš Simonitija, človeka brez osnovnih maner in kulture, ki je vodil najino kulturo!:)))

Ok, potem oprosti.

Novnarji so hoteli izjavo o tem ali je po njegovem bodoča ministrica za mesto primerna. Če se pravilno spominjam. Naj reče ja, če (po njegovem) ni?[/quote]

Pa seveda , se rokuje z novo ministrico , ji zaželi veliko sreče na novem položaju in odide .
Med kulturnimi politiki , se tako vrši predaja poslov , med nekulturnimi smo pa sedaj videli Vaskota , nekdanjega kulturnega z nekulturnim obnašanjem .[/quote]

Povedal je, da je to in to od nje pač nekulturno … Čisto preprosto … in iskreno … Če pa že toliko zganjate prahu nad tem, da ji ni dal roke … Zelo dostojanstveno … S psom pač po pasje … ali … komu zorijo jagode …

Pa nobenega ne preferiram ali podcenjujem … ju ne poznam …

… pardon … osebno ju ne poznam … Poznam ju nekaj malega iz tv ekranov …

Med kulturnimi politiki , se tako vrši predaja poslov , med nekulturnimi smo pa sedaj videli Vaskota , nekdanjega kulturnega z nekulturnim obnašanjem .[/quote]

Povedal je, da je to in to od nje pač nekulturno … Čisto preprosto … in iskreno … Če pa že toliko zganjate prahu nad tem, da ji ni dal roke … Zelo dostojanstveno … S psom pač po pasje … ali … komu zorijo jagode …

Pa nobenega ne preferiram ali podcenjujem … ju ne poznam …[/quote]

Pokazal je zgolj svojo pritlehnost in užaljenost za izgubljenim položajem .
Govoriti , da je nova ministrica pes in , da si tako obnašanje zasluži , je pa idiotizem privrženca JJ , ki se ne more sprijazniti , da je volitve zgubil .

… ker je kulturno izrazil svoje mnenje glede nekulturnega obnašanja nekuluturne Nekulture …

New Report

Close