UPC Telemach so luzerji!
Ne morem verjet, kako ignorantsko se obnaša Telemach!
Ko sem se zanimala za priklop na njihov kabel (internet in TV), so rekli, da je priklop možno izvesti v enem tednu (bi pričakovala, glede na to, da so priklopljena že vsa stanovanja okoli nas in je torej napeljava že zrihtana). Ko smo podpisali pogodbo, se je ta rok povečal na 3 tedne, danes pa je že več kot en mesec, ko o njih ni ne duha ne sluha! Sem jih že dvakrat klicala, kdaj lahko blagovolimo doživeti obisk njihovega serviserja, pa mi vedno povedo, koliko dni že čakam (kot da tega sama ne vem?!!!) in da me bodo poklicali “v prihodnjih” dneh, da se dogovorimo za termin. O tem, da zavajajo ljudi, pa preslišijo…
Tako sem jezna, da bi najraje preklicala oz. odstopila od pogodbe. Ampak se bojim, da so vsi ponudniki bolj ali manj enaki…. Evo, sem morala povedat.
Mah, povsod je isto. Se spomnim našega priklopa na siol. Najmanj en mesec smo pingpongali med siolom in telekomom. Enkrat gre, potem ne gre, nato so meritve ok, čez en teden pa spet ne. Mislim, ne moreš verjeti. No, sčasoma so uredili, je pa res, da se niti nismo sekirali prav dosti … tv gledamo bolj za vzorec, internet pa je super zadevca, a že potrpiš (maile zrihtaš pa v službi:-)).
Kako pa vam je ratalo, da so vam prenesli številko v enem tednu? Kolikor mi je znano, mora tel. št. “počitaviti” 14 dni in stvar bi naj bila zakonsko določena?
No, mi smo naredili prenos št. k siolu, je šlo vse brez problema, sami smo naredili priklop in inštalacijo; sicer res ni laufalo kot piše v navodilu, vendar so fantje iz tehnične podpore bili sila uvidevni in so vse naredili preko modema. Smo imeli sicer kakih 14 dni probleme, ampak smo tudi to uredili. Zdaj funkcioniramo brez problema. od podpisa pogodba in prenosa tel. št. so potekli točno 3 tedni, kot dogovorjeno.
Kako pa vam je ratalo, da so vam prenesli številko v enem tednu? Kolikor mi je znano, mora tel. št. “počitaviti” 14 dni in stvar bi naj bila zakonsko določena?
No, mi smo naredili prenos št. k siolu, je šlo vse brez problema, sami smo naredili priklop in inštalacijo; sicer res ni laufalo kot piše v navodilu, vendar so fantje iz tehnične podpore bili sila uvidevni in so vse naredili preko modema. Smo imeli sicer kakih 14 dni probleme, ampak smo tudi to uredili. Zdaj funkcioniramo brez problema. od podpisa pogodba in prenosa tel. št. so potekli točno 3 tedni, kot dogovorjeno.[/quote]
Številka je včasih morala počivati 14 dni, zdaj je prenos številke opravljen v treh delovnih dneh.
http://www.pisrs.si/predpis.aspx?p_rD=r04&p_predpis=AKT_514
Je pa nekaj drugega. Če ste se priklapljali na VDSL (torej preko telefonskega kabla) potem nikakor ni moglo biti v 1 tednu, kjer obstaja stvar, ki se ji reče RUO, kjer Telekom natančno določa roke za priklop preko njihove infrastrukture. In če vse poteka kot mora potem se priklop izvede v 3 tednih oziroma 15 delovnih dneh. Prenos številke pri takem načinu priklopa poteka vzporedno s priklopom na omrežje. Na dan preklopa se prenese tudi številka.
V 1 tednu ste lahko imeli, če poznate koga na Telekomu, ki vam je šel na roke.
Jaz sem pri Telemachu že 17 let in moja izkušnja z njimi je dobra. Kadarkoli je bilo kaj narobe, sem imela kakšne težave, kakšne nove želje ali zahteve, vedno smo vse rešili istega ali naslednjega dne.
In ko sem pred leti enkrat ob 20:30 v petek ostala brez interneta zato, ker sem si (s stolom sem ga vsak dan neštetokrat povozila) precvikala kabel med računalnikom in modemom, mi je uslužbenec rekel, da če pridem do njih, mi on da svoj kabel, ker ima dva, enega rezervnega.
Skratka, jaz jih imam rada.
In pri T2 ti dejansko nabijejo 40 eur kazni, če odstopiš od pogodbe, čeprav pred priklopom niti ne dobiš svojega izvoda. Ko sem potem totalno popenila, so se izkazali še dodatno profesionalno. V istem dnevu sem s priporočeno pošto dobila 2 pošiljki. To, s t.i. kaznijo in drugo z globokim opravičilom :p