Najdi forum

Splash Forum Politični čvek VELJAKI SDS SO SE SKREGALI- KJE JE TEMA ?

VELJAKI SDS SO SE SKREGALI- KJE JE TEMA ?

ali nekaj podobnega je bila tema, kjer sem debatirala s PRABABI.

Kam je izginila tema. Kaj se sedaj tukaj dogaja. A je Prababi osovražen element ali kaj?

Predvidevam, da to nisem jaz, ker ostale teme niso bile pobrisane. Samo ta, kjer debatirava s Prababi.

Ali koga paranoja daje? Dajte se no zresnit.

J VEČ POVEJ

Se opravičujem. Temo sem našla. Je še zgodaj in…se zgodi.

Tudi najboljšim?

Razumljivo, da spregledaš. Ni pa razumljivo, da takoj začneš obtoževati vseprek in iskati teorije zarote. Tudi, če bi tema res izginila, bi lahko razlog bil še kaj drugega kot blokiranje vrabčka. Npr. čisto navadna pomota administratorja ?

Da bi si kdo upal pobrisat tvojo priljubljeno temo?!?!?!? Komaj verjamem…

In Prababi ni noben osovražen element. Je prava prababi, taka z neskončno časa, zibajoča se v gugalniku z deko prek kolen in mačkom v naročju. Prebira vse mogoče (in nemogoče) cajtnge ter vmes štirika nogavice, rokavice in šale za svoje vnuke, pravnuke in ostale. Seveda tudi modruje ampak… kot vsake prababi je nihče ne posluša.

aha, če je ti ne, potem misliš, da je tudi drugi ne!

o, mmml, ti si pa skriti talent. Tako lepo pišeš, da se človeku kar milo stori. Mogoče pa si zgrešil poklic?

o, mmml, ti si pa skriti talent. Tako lepo pišeš, da se človeku kar milo stori. Mogoče pa si zgrešil poklic?[/quote]

Vrabček živjo!
Evo me, nisem utonila, ni me odneslo v morje, čeprav sem bila čisto blizu.
Še lepo vreme sem imela, en dan je malo deževalo, pihalo pa je tisti dan in to močno.

Prav si ugotovila. Oooja, zelo, zelo skrit talent je, to jaz že dolgo vem.:-)
Poklic je zagotovo zgrešil! Če bi bil vseh teh 18 let premier, bi bilo vse okej, brez kritike.
Res je škoda, da se potika tukaj po MON-u in pregovarja z nepomembno prababi, ki jo po njegovem nihče ne posluša.:-) Pa saj glavno je, da poslušajo njega.:-)
Prav zaradi njegovega že večkratnega izzivanja se oglašam.:-)
Njegovo pisanje me ne prizadene, sem se navadila, tak je in tak bo!
Hahaha, skoraj vse kar je zgoraj navedel počnem, le mačka ne pestujem.:-)
Radi me imajo moji, to je glavno, tudi pogrešajo me, če me ni, pravnukinje pravijo, ko se me stisnejo, rade te imamo. To je lepo.
Tudi njemu privoščim, da se mu bo godilo kot meni.
Mmml-ju želim, da bi dosegel tako visoko starost, ko jo imam jaz.
Vsega kar je navedel zgoraj ne bo opravljal:-), verjetno bo samo mačka ali kakšnega kuža pestoval, pa na MON-u čvekal.
Pa skrajni čas je, da začne spoštovati starejše, ne pa se z njih norčevati, ker drugače se mu bo slabo godilo.
Miklavž je pa kar nekaj prinesel v peharček.:-) Veliko ste pisali ta čas, nekaj sem že tam brala. Vsega ne bom, se mi ne da.:-)
Sem poiskala temo, kjer sem nazadnje pisala, sta nastali kar dve.:-) Haha zaradi mene, ker nisem osovražen elemenet. Samo ŽLEHT BABA sem, a ne? 🙂

Vrabček, dobro se imej in lepo pozdravljena in

SREČNO!

New Report

Close