Najdi forum

Splash Forum Politični čvek RUPEL SLUŽBENO PO NAKUPIH

RUPEL SLUŽBENO PO NAKUPIH

http://www.finance.si/231528/Ruplovi_spet_slu{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEbeno_po_nakupih

Me zanima, kaj na to poreče veliki vodja Pahor? Ali bo ostal brez komentarja?

Anketa v članku pove vse.

Pahor ga že zagovarja na vse mogoče načine,meni se vse bolj zdi da je Pahor dobil od nekod priporočilo(ukaz) da mora tega politika zaposlit,siromak rabi za 300 m prevoza šoferja in varnostnika!Za njega ni krize!

tudi to je zelo čudno, hmmm kaga ali kaj se bojijo, ali se v 9 dneh res lahko premisliš????

http://24ur.com/novice/slovenija/nezakonito-ravnanje-ministra-zbogarja.html

Ne, po moje so v 9 dneh pokazali, kaj so naklepali pred volitvami. To je žal vsa resnica. Ampak tako je bilo, tako je in tako bo. Živlejnje teče dalje …

Ko bodo mimo te trije meseci, ko mu pripada še od prejšnje fukncije, bo tudi po novi imel šoferja?

Varnostnika zdaj nujno rabi. Veliko bolj je ogrožen kot prej. Če drugega ne, bi se lahko malce uredil, pa nehal pit. Vsaj zgleda tako. Pa eno madam mu naj še dajo, da mu bo likala cunje, predvsem plašč ! Bolj bi jo rabil kot šoferja.

Ja Zima1, to pa imaš popolnoma prav. Izgleda tako grozno, kot bi ga potegnil kravi iz r***.

Madam ima on že doma, zato je tudi nezlikan. 🙂

Dobro bi bilo, da prvič sebe uredite in zlikate, sodeč po tem tem lapanju tu gor.

Šef službeno odsoten, Rupi pa že “podaljšuje malico ” :))

Tudi meni se zdi, da je bilo Pahorju od nekje “svetovano”, da vzame Rupija. Kdo bi ga pa vzel brez “nasveta “…!?!?

Dobro jutro en mal mem. Smo pa nataknjeni danes. A prvič naj se uredimo, kaj pa drugič…..tretjič…..

hahaha, drugič pa tretjič pa bodmo tih, Rupl je pa res en tak fajn gospod, da nobena vlada brez njega ne more!:)))

ninej, to si pa napisala ti. Pa še čisto res je.

hahaha, kaj. da mormo bit tiho, al da je Rupel fajn gospod????:)

hja, nič ne bo!:))))

Ja če mu je pa zapita Marjetica naročila kaj naj kupi!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja če mu je pa zapita Marjetica naročila kaj naj kupi![/quote]

No pa je povedal, veliki vodja namreč. Rupel ne dela za vlado, temveč za interese Slovenije.

http://www.finance.si/231813/Pahor_Rupel_dela_za_interese_Slovenije

ha,aha,ha, da ckrneš od smeha. Ne najdem drugega primernega izraza.

enkrat se mu bo še jezik zafeclal! (sicer pa vprašanje zakoga res dela)

Če bo tako nadaljeval, se mu bo zafecljajo še kaj drugega, ne samo jezik. Sicer pa se tudi jaz vprašujem. Za koga res dela?

Kakšno blesavo vprašanje: Za koga dela?….zase seveda:)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Lepši in boljši izraz bi bil “…. kakšno neumno vprašanje…..”.

hahaha, nisem tako prepričana, če bi delal samo zase, bi šel v penzijo, ki bi znašala več kot tale njegova nova plača!

ja pa kaj potem če je čez cesto, po solato skočil.
Koga od vas je najbolj oškodoval?
Moj davkopčalevalski denar naj vas NE zanima.

Neverjetno kako hitro znate človeku, konkretno Pahorju, zapičiti
nože v hrbet. Pa kaj ste mislili, bivši partizančiči na temle forumu?
Da bomo šli v hosto ali kaj podobnega?

Re: So za Pahorja res glasovali bogati?
Napisal: Perlca
Datum: 26.09.2008 16:23

Pahor ? 🙂

Še malo in mastno bomo plačevali sprostitvene masaže.
Ja, ko bi šlo za Pahorja. Večkrat sem omenila vendar nihče ne verjame,
da je Pahor zavesa oz. kulisa starih komunistov. Počakajte, da
se zavesa odgrne do konca. Ne bo kmalu pa vendar…. (tastari so zviti kot preste)

———————————————————————–

kaj zdej a je zavesa al kulisa????:)kaj pa njegove masaže???:))))

kako hitro se spremeni mnenje, tako zelo da je prav smešno!:)))

New Report

Close