Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kar lepo nas stiskajo

Kar lepo nas stiskajo

z vseh strani, pa Italjani, Hrvatje in sedaj Avstrijci, kaj je delala naša zunanja politika 4 leta???

http://24ur.com/novice/slovenija/na-koroskem-proti-novim-dvojezicnim-tablam.html

Ti, a ti res misliš, da je to posledica zadnjih 4 let????????????

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Na žalost ninej, zunanje politike nimamo samo štiri leta. Vprašanje bi se moralo glasiti: kaj je delala naša zunanja politika zadnjih od kar smo država?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hehehe, jaz to vem, ampak Rupla imamo v vseh vladah že koliko časa???:))))

hehehe, jaz to vem, ampak Rupla imamo v vseh vladah že koliko časa???:))))[/quote]

Ja, in katera politična opcija ga je ves ta čas vihtela na to mesto, če že hočeš, vsa ta leta minus zadnja štiri leta?

dejstvo je da ga je z veseljem imela tudi zadnja vlada, kaj zdej, a ni res?:)))

Seveda, zakaj pa ne! Vedno je ubogljivo počel, kar so mu ukazali predsedniki vseh vlad.:-))) Saj menda ne misliš, da Peterle, Drnovšek, Rop in Janša niso vedeli kaj počne…

mah kjeeee paaaaa, jaz mislim, da je samo v JJ-vi vladi poslušal!!!:))))

Ne verjamem da tako v resnici misliš. Koliko časa pa misliš, da bi ga Drnovšek gledal, če ga ne bi Rupel brezpogojno poslušal in ubogal.

Ne verjamem da tako v resnici misliš. Koliko časa pa misliš, da bi ga Drnovšek gledal, če ga ne bi Rupel brezpogojno poslušal in ubogal.[/quote]

ja logičn da ne mislim tako, mislim popolnoma nekaj drugega, čudno se mi zdi da je bil v vseh vladah, naredil pa nič, kaj je tisto čudno, bom pa obdržala zase, ker kle itak nihče nič ne razume, al pa neče!:)))

aj še to, ne vem če je ravno Rupel ubogal, je bilo prej obratno in to v vseh vladah vključno z novo!!!

Seveda, ker je tako dober.

Ferrero Waldnerjeva Sloveniji: NE NOSITE SVOJI PROBLEMOV v EU

Kolegica od dr. Rupla, pa kar po Slovencih …..

http://www.vecer.com/clanek2008121905390548

Prababi…na žalost je EU dobila naše probleme skupaj v paketu z nami…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close