Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE UGODNO GEL NOHTI V KRANJU IN OKOLICI

KJE UGODNO GEL NOHTI V KRANJU IN OKOLICI

rada bi si dala narediti gel nohte, ker pa še nikoli nisem imela umetnih bi prosila za nasvet, če katera pozna kdo jih dobro dela in poceni

v šenčurju, Špela. poznam 2 , ki sta si jih dali narediti tam, in so res lepi:)

dobro in poceni bo tukaj težko šlo skupaj! 🙂
prijateljica dela gelirane nohte in ko sva se pogovarjali koliko jo pride ves material ti povem, da z 20€ ne pride skozi! govorim o materialu za ene gelirane nohte, za eno osebo. potem je pa treba računat še uro in pol dela!

jaz jih imam že kar nekaj časa. sem s štajerske, zato ti “moje” manikerke ne bom priporočala :-)))) sem pa plačala prvič 35€, zdaj pa za refil plačam vsakič ko grem, 25€. hodim na 4-5 tednov enkrat 🙂

aja, moja dela z geli Alessandro. nekako velja, da so ti geli med najboljšimi. obstaja pa gelov še pa še, ampak tiste, ki delajo nohte za 10-15€, delajo z najslabšimi, in le-ti ponavadi ne zdržijo niti 3 dni, ko začnejo odpadati, žal! preverjeno!

Ojla,

hodim k Špeli V Šenčur, že dolgo. Nohti so fenomenalni in lepi tudi obstojni. Cena je 45 EUR.

LP, Andreja

zanimivo
jaz plačam za gel nohte vsakič 15 EUR, z mano se manikerka ukvarja vsaj dve uri, če ne več, zadnja obdelava je držala 4 tedne, nohti pa so bili krasni. Ampak se mi zdi, da ima tudi tale moja alessandro gel, nisem pa tako prepričana v to.

zanimivo
jaz plačam za gel nohte vsakič 15 EUR, z mano se manikerka ukvarja vsaj dve uri, če ne več, zadnja obdelava je držala 4 tedne, nohti pa so bili krasni. Ampak se mi zdi, da ima tudi tale moja alessandro gel, nisem pa tako prepričana v to.[/quote]
aja… po štirih tednih sem jo prosila za nove zato, ker sem bila že čisto živčna zaradi predolgih nohtov, ne zaradi tega, ker bi bilo z nohti kaj narobe. pa tudi skoraj centimetrski narastek me že moti, tako, da grem raje na tri tedne.

Delo na črno ?!

zanimivo
jaz plačam za gel nohte vsakič 15 EUR, z mano se manikerka ukvarja vsaj dve uri, če ne več, zadnja obdelava je držala 4 tedne, nohti pa so bili krasni. Ampak se mi zdi, da ima tudi tale moja alessandro gel, nisem pa tako prepričana v to.[/quote]

Za tale denar bi jih tud jst imela.Dam pa še enkrat več.Kje je to?

LEP POZDRAV!JA KAR SE TIČE LEPIH NOHTKOV V KRANJU IN OKOLICI.RESNICNO SEM PROBALA ŽE SKORAJ VSE PA Z NIČEMER NISEM BILA ZADOVOLJNA.LANI SEM NAŠLA ŠPELO V ŠENČURJU IN SEM PRVIČ RESNIČNO ZADOVOLJNA.NOHTKE DELA KRASNE,TAKO DA ROKO Z VESELJEM POKAŽEŠ.ŽE VSA NJENA PRIZNANJA NA STENI NJENEGA SALONA DOKAZUJEJO DA JE PROFESIONALKA.ČE KATERO SLUČAJNO ZANIMA TEL.ŠT.041356070-ŠPELA PELKO.

JA ŠPELA ŠENČUR DEFINITIVNO

Mene pa zanima s katerimi geli dela

hvala

ugodna izdelava geliranih nohtov 25eur.ljubljana.kontakt:geliran@mail.com

Tudi jaz izdelujem gelirane nohte v okolici Kranja, uporabljam pa zelo kakovostne gele Magnetic. Za več informacij me lahko pokličete na 031/662222. LP

[center]Živjo!

Po kar nekaj poizkusih z umetnimi nohti sem lansko leto dokoncno obupala,ker mi popolnoma nic ni drzalo kot bi treba.Neka prijateljica mi je pred casom povedala ,da že dolgo hodi v Lepotni studio Špela v Šenčur in da ji nohti brezhibno držijo.Zopet sem se opogumila in sem ful zadovoljna.Lepi,lepi so…
[/center]

Pozdravljene,

jaz pa hodim k Sergeji na Kokrici. Dela zelo lepe in tanke nohte. Uporablja kvalitetne gele in držijo od 4 do 5 tednov potem pa moraš tako in tako na korekturo.
Ni tako draga, ker ima popoldansko dejavnost.
Nazadnje ko sem bila pri njej je imela ceno 25,00 eur.

Njen kontakt pa je 040/ 77-33-03

LEP POZDRAV

TUDI JAZ HODIM K SERGEJI NA KOKRICI IN SEM ZADOVOLJNA PREJ SEM HODILA NA GEL NOHTE, SEDAJ PA HODIM NA GELISH PERMANENTNO LAKIRANJE. SKORAJ ENAKO JE OBSTOJNO OD 3 DO 4 TEDNE SAMO NANAŠA SE NA TVOJE NOHTE. GEL NOHTE IMA 25,00 EUR, GELISH PERMANENTNO LAKIRANJE PA 15,00 EUR.

No ja… Tele Sergeje nikar ne hvalite preveč, ker si ne zasluži! Francoska narejena površno, prav tako nohti, saj ne rečem, da se ne trudi…sam gre ji pa žal ne tistih 20€ gor al pa dol…ni vredna!

ŽIVJO

Tudi jaz sem hodila k Špeli ampak je čisto predraga, ker v teh časih si že težko privoščiš 45 eur na tri tedne. Sedaj pa hodim k Sergeji na Kokrici, bila sem dvakrat pa sem čisto zadovoljna. Držijo uredu, narastek pa tako in tako začne motiti in je treba na korekcijo. Ni tako draga in zelo natančna. Jaz ko sem prvič prišla sem samo povedala kakšne hočem imeti in tako naredi tudi popravi če ni uredu.

Živjo!

Sama sem iskala eno ugodno in ki dobr naredi. Pa sem preizkusila informacijo iz foruma in sem šla k Sergeji na Kokrico. Sedaj sem šla že drugič in uredu držijo in sem zadovoljna. Preverite same, če nisi zadovoljen greš pač drugam.

[left][/left]Zivjo!
Moram povedati,da hodim k Speli v Sencur.Placam 45eur ampak mi
to za njeno natancno delo ni problem.Francoska narejena vec kot natancno.Nisem prav hitro zadovoljna stranka drugace.Okuse in merila pa imamo razlicna,kar je pa tudi prav:-) 🙂

[left][/left]Zivjo!
Moram povedati,da hodim k Speli v Sencur,na stiri tedne.Placam 45eur ampak mi
to za njeno natancno delo ni problem.Francoska narejena vec kot natancno.Nisem prav hitro zadovoljna stranka drugace.Okuse in merila pa imamo razlicna,kar je pa tudi prav:-) 🙂

kje točno pa je ta sergeja na kokrici? 🙂

Po dobrem letu sem se zopet odločila, da si zopet podaljšala nohte.Ker sem prej hodila v Ljubljano in mi je to sedaj, ko imam družino malo predaleč sem se lotila poiskati nekaj kar mi bo bližje.Šla sem na forum in se na podlagi vaših izjav,ki so sicer že kar precej stare vseeno odločila, da probam pri Špeli (Lepotni studio v Šenčurju).Naj povem, da so izjemni nohti, ki jih z veseljem pokažem…

Špela v Šenčurju. Cena je 30 eur… Slikce na fb strani: kozmeticne storitve Felice, spela sitar

Špela v šenčurju- kozmetične storitve Felice. tel pa 040 900 025

New Report

Close