Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Servis Cerar -izstavljane predračunov ?

Servis Cerar -izstavljane predračunov ?

Pozdravljeni,

pred časom sem spraševala, kater Seatov servis v okolici Lj je zanesljiv in ste mi večinoma predlagali Cerarja iz Kamnika. Ga pokličem, vprašam po okvirni ceni in je precej cenejši od Slaka v Trebnjem. Ok, prosim še za okviren predračun…tu pa se zatakne. Se izmika in motovili, da nima časa itd. Jaz pa potem ne morem primerjat, v čem je taka razlika med obema servisoma (gre za razliko cca 100 €). Ga imam na sumu, da mi ga noče dat, ker mi je naračunal neki kao ugodno, potem me bo pa po buč užgal s ceno.

Ker imam s Seatovimi servisi bolj kot ne slabe izkušnje bi res rada poskusila pri Cerarju, ko ga ljudje tako hvalijo. Kako naj pridem do neke realne cene, da me ne bo potem na licu mesta infarkt?

Poznam tudi nekoga, ki ima slabe izkušnje s Cerarjem. Tako glede nakupa rabljenega avta kot s kasnejšimi servisi.

ma teli sevisi za seat so prov ena zgodba zase. Že zarad serviserjev sem prepričana, da moj naslednji avto NE bo Seat…

najt enga kolkor tolk v redu je pravi mission impossible…

Servisi za seat so res nekaj posebnega, kot najbolj zanesljiv se je v moji desetletni zgodovini kot lastnica te znamke izkazal avto Jereb iz Izole. Drugače sem iz Ljubljane in sem si vzela eno popoldne po 12 uri prosto in ga odpeljala tja in servis je bil kljub prevoženi kilometrini in takrat še cestnini bistveno cenejši in tudi zanesljivejši kot vsi servisi v okolici Ljubljane.

o Bara, hvala za tole info.

že kličem v Izolo:) bom imela pe en lep izlet na Obalo:)

Mojega bratranca so nasrali po dolgem in počez. Kaj pa je lezel v Kamnik, saj so drugi bližje!!!!

Žal ni kriva znamka, ki je čisto ok, ampak tisti …. prodajalci pri Cerarju.

No jaz pa imam zaenkrat samo dobre izkušnje s Cerarjem, upam da bo tako tudi ostalo.

lp, veliki

Super je cerar servis

New Report

Close