Celje – kitajska restvracija
Ne bi bila rada nesramna, ampak če bi bila jaz nova v mestu, bi si najprej priskrbela zemljevid mesta. Tako bi ti podatki, ki si jih dobila, bili dovolj. Sicer je Celje tako majhno, da res ni težko najti. Imen tudi jaz ne poznam. Meni je bolj všeč na Kerstnikovi(od Nove vasi proti centru, na desni, ob stadionu Kladivar). Druga na Teharski cesti, smer Teharje-center, na desni.
Ne bo težko najti, pa dober tek.
v TIS-u je restavracija Dva zmaja na naslovu Podjavorškova ulica, tu pa pravite da je na Kersnikovi. OK. Potem se ravnam po karti in po možnosti pridem do zapuščenega lokala z razbitimi šipami.
A so na forumu res dovoljena vprašanja v povezavi s sexom?
Ali2 – a si se kdaj preselila v drugo mesto, drugo regijo, drugo državo???
Samo na Teharje ne iti.Pred leti smo bili pa smo namesto kitajskih rezancev dobili špagete in namesto sojine omake pa kečap.Zgleda so mislili,da ne poznamo kitajske hrane in so nam to uturili.Raje se zapeljita do Velenja.Restavracija Pekinško mesto je res super.Je na Partizanski ulici ,proti Gorenju,levo…Vedno je gužva,sploh če so prazniki,kot je Valentinovo in Novo leto zato je vredu prej rezervirati.Hrana je res okusna in prijazni so.