zKAJ SEM ZA REFERENDUM IN ZAKAJ SE POŠČIJEM NA SLOVENSKO POLITIKO
Kolikokrat so nas naši napošteni in lažnivi politiki že nasrali nazadnje pri upokojencih , ko so obljubili draginjski dodatek v višini 300 evrov in to celo zapisali v koalicijsko poogdbo, sedaj pa pravijo da denarja ni in iz tega na bo bič, in jaz naj sedaj verjemem tem bleferjem v dz. V sloveniji se tare raznih varuhov človekovih pravic pa socialnih služb, ki so mastno plačane za reševanje problemov in za dobrobit državljanov, pa nihče nič na nardi z izgovorom, da ali nimajo pooblastil ali pa da je to delo nekoga drugega, glavna skrb pa jim je še višje plače in to iz davkoplčevalskega denarja.Za referendum sem zato, ker nobenemu nič na verjamem, vglavnem pa iz protesta,da tem pokvarjenim politikom kakor se je izrazil vodja stranke ssn , da mi je malo mar za njih, za njihov ugled in za takšno državo, ki je napol gnila in napravna.Za državo ki pokaže zobe samo poštenim in revnim državljanom, za državo, kjer moraš za zobarja čakati dve leti pa četudi imaš gnile zobe, za državo kje na ultrazvik čakaš dve leti, da ga moraš prej narediti na svoje stroške kljub zavarovanju , ki ga plačuješ, za državo, ki ti na da bolniške , ko si bolan ali invalidske penzije, ko komaj še hodiš, za državo,kjer so ti poteptane vse pravice, ker pač nimaš denarja za odvetnika, za državo kjer se dogajajo razne zdravniške zbornice in so vsi nadotakljivi in kjer so zdravniki pa šolniki mastno plačani, pol pa še stavkajo, za državo kjer si nekateri talajo milijonske nagrade drugi pa nimajo za hruh in še marsikaj.Vseeno mi je kako se bodo razni grimski pa pahorčki polivali z gnojnico na raznih srečanjih parlamentarnih odborov eu in nata in na vrhunskih zasedanjih, vseeno mi je za to, da vas bodo gledali postrani in se z vami na bodo hoteli niti rokovati saj vas bodo imeli za slabe fante in da vas bo sram in se na boste počutili pomembne iz za vogalov pa se bo slišalo fantje skrijte se bebec iz slovenije gre.Pravzaprav vam to privoščim in ob tem se bom privoščljivo smejal.Večino slovencev vaši problemi s prestižom sploh na zanimajo saj se borijo za vsakdanji obstanek razen seveda tistih , ki zažirajo državo in kradejo milijonske vsote in so si v ti državi s pomočjo pokvarjene politike napravili raj na zemlji.Takšna država kjer se sodni spor na sodišču vleče več kot 5 let ob tem pa sodniki še belo stavkajo pač ni vredna nič. In sedaj me janša pa pahor pozivata, da naj bom proti referendumu, nadraga moja fanta na takšno državo s ejaz pocerjem, pocerjem in še pokozlam. Tako pa je seveda moje mnenje, ki ga v demokraciji lahko imam, razen če bo izsiljevalec janša sedaj s pomočjo pahorja spremenil zakon še za to.
Če si se že skašljal, pa povej, kaj si ti naredil, da bi ta gnila, skorumpirana, pokvarjena in smrdeča država bila boljša. Razen tvojega brezplodnega pljuvanja po forumih, mislim.
In kako misliš (če sploh kaj misliš) bo recimo tvoja udeležba in tvoj glas na morebitnem referendumu pomagala tebi in nam, da se bo stanje izboljšalo?