Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAKIT frey-wille

NAKIT frey-wille

Všeč mi je ta nakit, ampak je zelo drag, pa kljub vsemu, zanima me. NA starem trgu v Lj sem videla trgovino, zdaj bi šla notri pa me prej zanima, je to zlato in notri porisano z barvami ali to ni zlato. Ima katera ta nakit? Torej iz katerega materiala je ta nakit, upam, da je zlato.

Hvala.

Vse piše…

kar upaj, da je zlato, žal ne…
zato pa tudi jaz še toliko bolj oklevam, da bi si ga kupila, ker se bojim, da bo na koncu izgledalo kakor kakšen cheap staff s tržnice…

jaz bi ga takoj imela – sam me moti, ker ne sme pridt v stik z vodo.
da bi pa vsakih dol dala prstan, ko bi roke umila, mi pa ne gre.
mi je pa res lep in niti slučajno se mi ne zdi, da izgleda cheap, daleč od tega.

Narejen je iz emajla in je ročno barvan oziroma ročno nanešena vsaka barva posebaj. Tudi zapečena je vsaka posebaj. Sem ravno dobila za posebno priložnost ta nakit- zapestnico.

Ne razumem, zakaj ne moreš it v trgovino in se tam pozanimat? Saj za to pa so tam…

zdaj seveda tudi meni izgleda čudovit, če pa parkrat pozabiš in ga umiješ, pa verjetno ni več tako lep:-( škoda, ne, drugače je res lep design…

Punce, pa sploh veste koliko stane taka zapestnica???

No, kolk?

o madona..potem je pa to zelo predrago, hvala lepa, sem res upala, da je zlato, kajti cene so take kot bi bilo zlato…hvala vsem…

jaz imam ta prstan že več kot 20 let.Prej je to delala njuna teta,nakit so pa prodajali v Zlatarni celje.Brez skrbi pride v stik z vodo.No pomivam ne posode z njim.Bolj je občutljiv na udarce,ker se lahko kakšen košček emajla odkruši.

jaz imam ta prstan že več kot 20 let.Prej je to delala njuna teta,nakit so pa prodajali v Zlatarni celje.Brez skrbi pride v stik z vodo.No pomivam ne posode z njim.Bolj je občutljiv na udarce,ker se lahko kakšen košček emajla odkruši.
Moj prstan je še vedno kot nov,čeprav je star 20 let

pozdravljene,

tudi jaz se zanimam za ta nakit, pa je cena kar visoka. ali kje obstajajo kakšne replike, ki imajo verjetno bistveno nižje cene?

Hvala in lp
Barbara

New Report

Close