ko pogledam na uro, so iste številke
Meni se to spet dogaja. Nazadnje pred 4 leti.
Ne vem, kaj bi to pomenilo … jaz to jemljem kot znamenja sreče … Pred 10 leti se mi je to dogajalo skoz, res skozi celo leto in tisto leto je bilo zame (zdaj ko gledam nazaj) srečno leto, veliko lepega se mi je zgodilo. Pred 4 leti je bilo pa tudi veliko sprememb, ampak ne tako intezivne, kakšna je bila sprva tudi neprijetna … pa pred 4 leti se mi je to dogajalo le nekaj mesecev.
Hahaha, prav smešno res, ampak spomnila sem se, da sem se pred 10 leti kar naprej zaletavala v pajčevine in v pakove nitke … tudi sredi glavne ulice, sredi belega dneva v času največje gužve …
Meni se tudi to dogaja kar naprej.
Nočem naju strašiti, a enkrat sem slišala, da, če se ti to dogaja v bližnji prihodnosti nekdo od bližnjih umre. In od takrat, ko sem to slišala, me je bilo/me je vedno groza, ko sem zagledala/ko zagledam na uri enake številke. Jaz imam kar obdobja, ko se mi to dogaja, ne dogaja se vedno.
Zato bi tudi jaz rada vedela, kaj to pomeni. Prepričana sem, da nekaj zagotovo, je kot nekakšen znak, opozorilo????
Resno dekleta, katera ve kaj več o tem?
Meni se tudi to dogaja kar naprej.
Nočem naju strašiti, a enkrat sem slišala, da, če se ti to dogaja v bližnji prihodnosti nekdo od bližnjih umre. In od takrat, ko sem to slišala, me je bilo/me je vedno groza, ko sem zagledala/ko zagledam na uri enake številke. Jaz imam kar obdobja, ko se mi to dogaja, ne dogaja se vedno.
Zato bi tudi jaz rada vedela, kaj to pomeni. Prepričana sem, da nekaj zagotovo, je kot nekakšen znak, opozorilo????
Resno dekleta, katera ve kaj več o tem?[/quote]
Predlagam, da kupiš uro na kazalce, pa boš rešila problem.