Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko pogledam na uro, so iste številke

ko pogledam na uro, so iste številke

Zanima me, če je to kakšen poseben fenomen. Zadnje čase se mi pogosto dogaja, da ko pogledam na uro, sta obe cifri isti (napr. 20:20). To se mi zgodi tudi po večkrat na dan. Zakaj?

Zamenjaj baterije. Ura ti stoji.

Se zezaš, ali pa ne razumeš. Ne gre se samo za št. 20:20, pač pa to sem dala kot primer. Danes je napr. bilo 16:16, nato 17:17, nato 20:20 … Ura je pa na laptopu oz. na digitalni električni uri.

To so angelska števila, ki nekaj sporočajo. Kupi si knjigo o teh številih…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa ne, da ti resno iščeš nek globlji pomen v tem?

Gre zgolj za slučaj-to nič ne pomeni

Dokler ura ne kaže 24:24, 25:25, 26:26 in tako dalje, je še vse v redu. Ko pa se bo to spremenilo, bi pa jaz poiskala strokovno pomoč. 🙂

Dokler ura ne kaže 24:24, 25:25, 26:26 in tako dalje, je še vse v redu. Ko pa se bo to spremenilo, bi pa jaz poiskala strokovno pomoč. :)[/quote]

LOL

Drugače pa: nič takega ne pomenijo za navadne Zemljane.

R

Ja, ga, ker se mi prej ni to nikoli dogajalo, sedaj pa me spremlja iz dneva v dan in mi je čudno.

Ja, ga, ker se mi prej ni to nikoli dogajalo, sedaj pa me spremlja iz dneva v dan in mi je čudno.[/quote]

Po moje si samo bolj pozorna na to.
Ali pa več gledaš na uro kot prej.

Meni se to spet dogaja. Nazadnje pred 4 leti.

Ne vem, kaj bi to pomenilo … jaz to jemljem kot znamenja sreče … Pred 10 leti se mi je to dogajalo skoz, res skozi celo leto in tisto leto je bilo zame (zdaj ko gledam nazaj) srečno leto, veliko lepega se mi je zgodilo. Pred 4 leti je bilo pa tudi veliko sprememb, ampak ne tako intezivne, kakšna je bila sprva tudi neprijetna … pa pred 4 leti se mi je to dogajalo le nekaj mesecev.

Hahaha, prav smešno res, ampak spomnila sem se, da sem se pred 10 leti kar naprej zaletavala v pajčevine in v pakove nitke … tudi sredi glavne ulice, sredi belega dneva v času največje gužve …

A veš, da se meni trenutno tudi dogaja marsikaj lepega oz. se mi je že zgodilo. Recimo v zadnjem mesecu je bil cel kup dobrih dogodkov. Hmmm, šment, če to pomeni to, potem pa: jupiiii 🙂 Naj bo le tako naprej!:)

Jaz se pa že vrsto let zbujam točno ob določenih urah in minutah. Ne rabim nobene budilke. Tudi to se dogaja, da si le zamislim, kdaj se moram zbudit, pa se. Telo po moje sprejme nek način in tako se recimo pri tebi odloči, da boš pogledala na uro takrat, ko bi se recimo jaz zbudila. ;))

sekunda statistike…

več ko gledaš na uro več verjetnosti je…da ti rata…:))))

zima1 – jaz tudi, kot da bi imela notranjo uro, vedno se zbudim ob istem času. če pa imam naštimano budilko, se zbudim 1 minuto pred zvonenjem

Angeli ti nekaj sporočajo…

No, kar začni hahaha! Teoretično imaš prav, a v praksi se pa ne obnese. Gre za PRVI pogled na uro (ne pa čakanje, da bo za pogledat:).

Pa še vpr. za izoštevilčno: a se ti dogaja, da dobiš parkirni prostor tam, kjer si zamisliš, da bi ga (npr. na polnem parkirišču)?

Ne, ker ne vozim avta:)
Drugače se mi je pa že v življenju zgodilo x in y nepojasnjenih zadev v obliki različnih videnj, slutenj, ki so se potem res dogodile.

Kdorkoli pri nas doma to opazi, se takrat vsi polupčkamo. Nam je to superca:))

Dobra ideja:))) A nimam nobenga za polubčkat…

Meni se tudi to dogaja kar naprej.
Nočem naju strašiti, a enkrat sem slišala, da, če se ti to dogaja v bližnji prihodnosti nekdo od bližnjih umre. In od takrat, ko sem to slišala, me je bilo/me je vedno groza, ko sem zagledala/ko zagledam na uri enake številke. Jaz imam kar obdobja, ko se mi to dogaja, ne dogaja se vedno.

Zato bi tudi jaz rada vedela, kaj to pomeni. Prepričana sem, da nekaj zagotovo, je kot nekakšen znak, opozorilo????

Resno dekleta, katera ve kaj več o tem?

Meni se tudi to dogaja kar naprej.
Nočem naju strašiti, a enkrat sem slišala, da, če se ti to dogaja v bližnji prihodnosti nekdo od bližnjih umre. In od takrat, ko sem to slišala, me je bilo/me je vedno groza, ko sem zagledala/ko zagledam na uri enake številke. Jaz imam kar obdobja, ko se mi to dogaja, ne dogaja se vedno.

Zato bi tudi jaz rada vedela, kaj to pomeni. Prepričana sem, da nekaj zagotovo, je kot nekakšen znak, opozorilo????

Resno dekleta, katera ve kaj več o tem?[/quote]

Predlagam, da kupiš uro na kazalce, pa boš rešila problem.

Zaradi tega ne mislim menjati vseh ur v stanovanju, kar nekaj jih je, ena je na videu, ena na dvd-ju, na pečici, mikrovalovki, na pomivalnem stroju,pralnem stroju, budilka je tudi taka in na telefonu, gsm-u…….v bistvu sploh nimam samostojnih ur.
Naj to vse menjam???:-)))
Kaj predlagaš?

dogajalo, da drugih simetričnih številk nisem opazila, skoraj vsak dan pa 22.22.
sem sklepala, da se je takrat enkrat končal moj dan, nehala sem biti aktivna, vrgla sem se v posteljo, vzela knjigo … rutina mogoče:)

22.22 isto! pa sploh nimam kakšnega utečenega ritma. enkrat grem spat ob 9h (no, takrat 22.22 sfali), drugič ob enih, včasih grem ob desetih šele delat …

New Report

Close