Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Novi direktor STA bo Bojan Veselinovič

Novi direktor STA bo Bojan Veselinovič

Vlada bo na četrtkovi seji za novega direktorja Slovenske tiskovne agencije (STA) imenovana Bojana Veselinoviča. Tako se je samo še enkrat pokazalo, da so t.i. kadrovsko-akreditacijski sveti, ki jih javnosti kot deveto čudo prikazuje premier Borut Pahor zgolj še ena krinka za politično kadrovanje.

Imenovanje Veselinoviča, ki trenutno opravlja delo enega izmed urednikov na Dnevniku, poleg še enega poraza Pahorjeve politike nepolitičnih kadrovanj pomeni tudi še en njegov poraz v rivalstvu s predsednikom Zaresa Gregorjem Golobičem. Veselinovičevo imenovanje naj bi namreč zahteval prav Golobič, medtem ko naj bi bil Pahorjev favorit Lajovic, ki pa je menda to funkcijo zavrnil.

Vsekakor bo zanimivo spremljati, s kakšnimi navodili bo prišel Veselinovič na STA in kakšne bodo njegove prve poteze

kaj, ani una dosedanja odstopila, al jaz narobe vem, je pa logično da bodo postavili svojega človeka, ga ti ne bi!?:))))

Kako bodo lahko postavili svojega človeka, če pa ne kadrujejo politično??? Vsaj tako trdi pahor.

A je Bojan Draškotov brat?

ninej čakam odgovor :))))

http://www.peticijazopercenzuro.com/

No. 68

Bo lahko še enkrat podpisal….

Hahahahehehehohoho bi rekla Ninej.

ma dej ne seri, na pomembne funkcije so in vedno bodo kadrovali svoje zaupnike, pa nam je prav ali pa tud ne!!!! drugače se niti ne more delat!!!

če se mene vpraša bi jih še več!!!!:)

571

jaz bi jo tudi podpisala, če bi bila noviner, ali pa če bi hoteli podporo navadnih državljanov!!!!

Lahko kar začneš zbirat podpise.
Ker tile, ki so podpisovali v prejšnji rundi očitno ne bojo mel časa, ker se morajo grebst okoli korita.

ma dej ne seri, na pomembne funkcije so in vedno bodo kadrovali svoje zaupnike, pa nam je prav ali pa tud ne!!!! drugače se niti ne more delat!!!

če se mene vpraša bi jih še več!!!!:)[/quote]

…………………………………………………………

(Borut Pahor, TV SLOVENIJA 1, 06.12.2005): »…dajem tudi tukaj pred ljudmi obljubo, da ne bom zamenjal niti enega človeka na javni funkciji, če ne bo utemeljenega suma, da ni dobro opravil svojega dela. Niti z eno besedo ga ne bom vprašal, kateremu svetovnemu nazoru ali politični opredelitvi pripada.«

če se mene vpraša bi jih še več!!!!:)…[/quote]

Tudi jaz tako mislim.
Če bi Janša to naredil tako kot bi bilo treba, ne bi izgubil na volitvah.
Da ne govorim o Peterletu, ki je naivno verjel, da se dobrota povrne z dobroto.

Lagal in zavajal, sprožal politične afere?
Takšnega načina se poslužujejo samo komunisti in diktatorji.

Ja, to je pač metoda, s katero ostaneš dolgo na oblasti. Očitno se v tistem letu, ko je bil v ZK, nekaterih stvari ni dobro naučil.

Velja to za vsa ključna mesta in za vse vlade?

Ja saj v LDS, SD (nekdanja ZLSD), DESuS vedo, da je samo laganje in zavajanje prava metoda. Drnovšek je bil pravi generator za takšna podtikanja!

Velja to za vsa ključna mesta in za vse vlade?[/quote]

ja (izuzeto gospodarstvo)!!!!temu nikoli nisem oporekala!!!

kako hudiča lahko delaš, če nimaš zaupanja v svoj tim!!!!?

Velja to za vsa ključna mesta in za vse vlade?[/quote]

ja (izuzeto gospodarstvo)!!!!temu nikoli nisem oporekala!!!

kako hudiča lahko delaš, če nimaš zaupanja v svoj tim!!!!?[/quote]

No s tem se oba strinjava , lepo da vsaj v nečem. Vendar vsaka opcija, ki pride na oblast, ima svojo vizijo razvoja. Za to , da to lahko izvede mora imeti podporo tudi v gospodarstvu. Lepo je izjavil Žerjav pred dnevi na TV, da če on kot minister nima teh kompetenc, da postavi svoje ljudi na ključna mesta potem noče biti minister, ker odgovornost za delo pa nosi minister in vsi pluvajo po njem. Zato je moje mnenje , da bi morali vsi direktorji po zakonu ob menjavi vlade podati resornemu ministru svoj odstop. Ta ga pa sprejme ali ne. Menjave se izvršijo brez odpravnin. Tako pa smo sedaj v poziciji ko se vse vlade vsaj pol mandata kregajo koga bodo zamenjale in s kom. Zelo neproduktivno porabljen čas. Vsak ve za kaj je odgovoren in bi moral tudi odgovarjati za svoja dejanja. Pa ne samo na volitvah, da sva si na jasnem.

Zvezda, pardon, Zveza komunistov se je razletela in iz nje so nastali ti sateliti + ZARES, ki pač vsebujejo gene prvotne zvezde.

New Report

Close