Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Stanovnik: Za povojne poboje sem vedel

Stanovnik: Za povojne poboje sem vedel

Za povojne poboje “sem vedel, vendar ne čutim nobene krivde, da o tem nisem govoril,” je na seji glavnega odbora ZZB NOB dejal Janez Stanovnik.

TO JE PRAVI OBRAZ KOMUNISTA. VEDLI SO PA NISO O TEM GOVORILI. NEDOLŽNI LJUDJE SO PA UMIRALI.

Hrc: pri komentarjih se raje omeji na tisto, kar prekopiraš iz dnevnega naređenja, ker si očitno preglup, da bi sploh razumel, kaj je umetnik hotel povedati.

Odličen komentar na to temo pa je . Za tiste, ki ga razumejo, seveda.

Komunisti že cvilijo 🙂 Vaš šef je priznal, kaj pa zdaj 🙂
Povojni poboji so delo komunistov in pika 🙂

Stanovnik je na na seji glavnega odbora Zveze združenj borcev NOB Slovenije dejal, da bi odpiranje tega vprašanja pomenilo odpiranje ran. Povedal je tudi, da cilj NOB ni bila zgolj osvoboditev, ampak tudi revolucija, izgradnja novega komunističnega režima.

Z preteklostjo moraš znati živeti preživel pa boš od sedanjosti. Se in se ne strinjam z zapisom. Moje mnenje je pač tako, da se z zgodovino moraš soočiti na zgodovinski način ne pa na politični.

Briljanten je predvsem tvoj komentar pod kolumno.

Sicer pa – tale možakar ni tako zverziran in duhovit pisec kot EHM, je pa vsebin zato toliko bolj tehtna:

http://oslikarstvuinsecem.blogspot.com/2009/03/pripomocek-za-spopad-z-zgodovino.html

Psi komunistični končno ste priznali! Klavci!

tole se mi zelo dopade:”Ob zdajšnjem velikem prekopavanju grobišč si velja omisliti vsaj nekakšno rešilno strategijo. Do ljudi, ki to delo opravljajo, ker je to njihov poklic, gre kazati vse dolžno spoštovanje. Do ljudi, ki iz grobišč delajo politični cirkus, pa kazati enako mero prezira.”

ninej ne obračaj besed. Stanovnik je priznal!

Če bi se dalo na domači strani najbolj demokratične od vseh strank tudi komentirati, bi nemudoma zaprosila, naj nam pošljejo kakega manj glupega dežurnega sralca, kot je tale Hrc.. tukaj smo sami stari borci in si zaslužimo nekoga z IQjem, vsaj malo višjim od sobne temperature v nekurjeni bajti sredi Kočevskega Roga.

Komunisti raje povejte kje so še grobišča. Prvi korak ste že storili s priznanjem, imejte še toliko jajc in priznajte še ostalo.

hahahahaha, danes ti me je pa uspel že tadrugič od srca nasmejat!!!:)))))

Hrc, tale je zate!

Pa še tale!

hahahahaha, danes ti me je pa uspel že tadrugič od srca nasmejat!!!:)))))[/quote]

Bi spet radi pobijali nedolžne?

no če pa upoštevamo poboje in povojno klimo vemo kako relavantna je meja med slo in hr

pa četudi bi bili v Istri, ki jo danes zaseda hrvaška sami hrvati, mislim, da bi bilo treba IZPOSTAVITI vprašanje t.i. po hrvako KAJKAVCEV

dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=0hpzcQt-cJg

Ma kdaj boste nehali bluzit!? Izdjalec je izdajalec in ga lahko objokuješ kolikor hočeš VEDNO ostane izdajalec i kolaborant. Kar je bilo za obsodit je bilo obsojeno in tisti, ki mislijo da si pridno nabirajo “politične točke” PETERLE, Ljudmila NOVAK itd, bodo krepko razočarani. Draga moja Ljudmila, veliko lepše in predvsem bolj pametno bi bilo, da se v pravi luči razišče Oglejski sporazum in povpraša ljudi v svoji stranki od kod jim pravica, da državo postavijo v tak položaj???
Kmalu bodo volitve v Evropski parlament, kasneje še kašne. Upamo lahko, da se bo znalo ljudstvo enkrat pravilno odločiti in NE BO VOLILO takšnih predstavnikov.
NOVAKOVA in PETERLE sta v Bruslju že dolgo časa in čas je, da jih vprašamo, kaj tam delata??? Slovenija je stalno na udaru od okoljskih predpisov do vinjet in je vloženo še več kot 230 tožb??? Do sedaj so VSE IZGUBILI in jih sigurno bodo tudi v bodoče!!! To je tisto, kar jih tako peče in jim v skrajni sili pridejo še kako prav tudi kosti že 65 let mrtvh ljudi!!! Ljudje, zbudite se že!

To po moje NSi še sanjaš….tako si obremenjen z njimi….
Koga pa boš ti volil na EU volitvah? Da bom vedela zakaj se ti zdita Novakova in Peterle tako huda konkurenca….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

WildWind- sta mogoče onadva zate huda konkurenta??? Še v parlament nista prišla in s svojimi zadnjimi podlimi dejanji in blatenjem Slovenija je NSI vse bolj daleč od vrat parlamenta in vsak POŠTEN državljan si želi, da jih tam ne bo nikdar več. To njihovo vsiljevanje svoje ideologije in vsiljevanje verouka v šole je enako sprevrženo dejanje kot ti. povojni poboji, ki jih vsi obsojamo. Za njih niti Ustava (7.čl) ne pomeni nič, kaj šele državljani.
A koga bom volil? Tistega, ki bo pokazal da ni poln sam sebe in ima razčiščene pojme kot sta materializem in idealizem, kar pa NSI prav gotovo NI!!!

LP!

SVETNIK komunisti se pa požvižgate na 1. člen ustave.

Najprej se moraš ti nučit brat, potem pa bomo lahko govorila!!!!!

No SVETNIK….pa naštej zadnja podla dejanja NSi……in povej na kakšen način so blatili Slovenijo…me res zanima…

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Najbolj podlo od NSI je to, da hodjo v cerkev.
To je v bistvu izdaja.
Edina prava vera je titoizem in kdor gre v nedeljo k maši (pazte se, to je jutr) ni naš in je torej izdajalc.

Naštel ti bom samo enega in to je dejanje G, PETRLETA; Oglejski sporazum!
Sedaj Slovenije ne bi bilo več, če ga nebi takrat umaknili! Je jasno!
Vsi obsojamo povojne poboje, a njihovo nasilje z veroukom je zelo podobno dejanje in siljenje določene ideologije vredno vsega obsojanja.
Je pa mogoče, da se s tem preikriva druga hujša dejanja!!! Je v redu in naj bo dovolj.

Na pa mi razloži tale oglejski sporazum in povej zakaj nas ne bi bilo ve, če ga ne bi umaknili…..res me zanima

New Report

Close