Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čeplakova – kakšna tuga!!!

Čeplakova – kakšna tuga!!!

A se še komu zdi totalna tuga in ne ravno najbolj bistra?

Od česa pa naj bo glavca, če samo trenira, je in spi?

Žal res.

Ja, res ni za v oddajo, žal, dolgčas.

Meni se zdi zadržana – mislim da jo je strah reči kaj, kar bi ji škodilo…

Obupna zdolgočasena možačasta grdota!

Ja res, cela oddaja je danes turobna zaradi nezanimive gostje. Zdi se mi da Jurij tudi ne pride več do izraza, imam občutek da mu Lado sploh ne pusti do besede.

Dečko pa dobro uzgleda! Pa grda ona sploh ni! Ne bodite zlobne!

Popravek:IZGLEDA

On je pa cute:-)

Iiiiiiiiii, tip jo je zasnubil, oooo kako kičasto, sem še sama dobila solze v oči

Haaaaa, ko v Ameriki, jo je pred kamerami zaprosil, na kolenih:))))
Meni sta lušna, pa oddaja je kar lušna ratala….nepopravljivi romantik sem!

Nekaterim pa človek res težko parira, mater ste kure…

Ah, daj no! Grda pa res ni. Je pa zato toliko bolj dolgočasna, vsaj v tej oddaji.

ja, če se drogira kakšna pa naj bo

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

ja, ni blo romantično tole, prehitro ji je dal ta prstan.

on je res cute, ona mi je pa že od nekdaj starikava, sploh pa določasna, nč se ne poheca, niti malo simpatična, zato je bla cela dolgočasna oddaja. prav zato mi tudi ona2 ne gresta skup, nikakor ne, ne vem kako se privat štimata – valda se kej bolj sprosti, drugač ne vem kako je.

Kva je kače strupenjače, a ste ji fauš aneda?

Ona nikoli ni znala kaj pametnega povedat. Vedno je odrezava. Ima pa luštno postavo.

Meni je pa prav lušna, pa super deca si je našla. Svaka čast!

A ste opazile na koncu oddaje, da je pisalo gostja Jolanda Batagelj (ali kako se že ta njen poba piše).

Jolanda je čisto luštna, ma oba sta, prav lep par, morate pa vedeti, da ona ni nek retorik, je bila vedno samo športnica in pri njej nisem imela nikoli občutka, da bi ji bilo kaj za medijsko slavo. Pač taka je, meni je delovala naravno, še vedno bolje za oči in ušesa, kot pa kakšna zafnana estradnica, ki hoče biti duhovita in pametna pa to ni.

Ja, dolgočasna, stara, brezizrazna – čist mim ženska. Nič narobe, če je človek zadržan, ampak tale ni bila zadržana. Kr neki. Brez vsebine čist.Pa dooooolgooooooočasna. Sploh ni blo za gledat.

neodzivna, naučena, odrecitirala je svoje … vse res, AMPAK, samo kapo dol vsemu, kar je dosegla predvsem temu da si upa ponovno na stezo!!

roko na srce, je bil še kakšen slabši gost pa niste tko pluvale – morda zato ker je ženska?!

“petje”, zato ja, ker je ženska in ker ima tako fejst tipa!! in sigurna sem,da nobena od teh pljuvalk ne izgleda bolje kot ona:)!

“petej”, sorry:)

New Report

Close