Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potenje nog

potenje nog

Noge se mi fuuuul potijo, imam vedno čisto mokre nogavice.
Kaj lahko naredim…?
Hvala!

Ja, preobuješ nogavice.

*****Tudi zate sonce sije****

Hvala, hvala, nisem vedla, sem mislila da je najbolje, da se mi na nogah posušijo…

hahahahaha. Kaj ti ostane drugega? Če pa smrdijo čevlji, je najbolje, da daš vanje sodo bi karbono. Je pa res ta zadeva neprijetna.

*****Tudi zate sonce sije****

mislim, d se da kupiti en sprej za to, kaj več (ime, kje) pa ne vem.

Uporabljaj samo bombažne nogavice in samo usnjene čevlje. Na zalogi imej vsaj 2 para čevljev, da jih lahko zamenjaš vsak dan. Za čevlje uporabljaj sprej proti smradu, če je treba. Sicer vanje namotaj časopisni papir, da ‘popije’ pot.
Za noge pa 1x na dan uporabljaj kreme proti potenju, dobiš v vsaki drogeriji.

Jaz bi pa na tvojem mestu malo pobrskala po domačih lekarnah. Knjigah, ki pišejo o zeliščih ipd.

Vem, da sem nekje brala, kakšne zeliščne kopeli pomgajo, ampak se zdjale pri bogu ne morem spomniti, kaj in kje. Vem, pa da so bile rožice in kis …pa hladno vroče kopeli ipd.

Skratka, kreme, ki ti jih priporočajo punce so bližnjica, ki pa ne odpravlja težav. Poskusi poseči po Ašiču …

Krema Lidera pomaga lahko povem iz izkušenj. Mažeš redno dva, tri dni lahko tudi en teden in se res stanje popravi.
Če je pa tako hudo si pa lahko tudi v službi opereš noge in obuješ suhe nogavice (odvisno kje delaš).
Pa zelo pomembno, da imaš vstavljen usnjeni vložek ker nekateri ne prenesejo nenaravnih materialov.
Vse naštete kombinacije bi morale delovati. LP

Tein pomaga, namakaj si v noge v pravem čaju 5 min vsak dan. Po tednu dni bo bolje.

New Report

Close