Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj je partija skrivala poboje?

Zakaj je partija skrivala poboje?

Tega vprašanja se starorežimski otroci bojijo kot hudič križa. Zakaj? Zakaj so vsi iznenada izgubili spomin? Želim resno in analitično obravnavo o tej temi. Pubertetniške izpade ohranite zase.
Maks

Odgovor bi lahko bil zelo podoben odgovorom na naslednja vprašanja:

Zakaj zavezniki skrivajo podobne poboje vojnih ujetnikov?

Zakaj Vatikan skriva svojo pomoč, sodelovanje pri prebegih največjih vojnih zločincev v J. Ameriko in tudi drugam?

Zakaj se na vse pretege trudi tudi prikriti pedofilijo v svojih vrstah?

Zakaj ZDA skrivajo finančno pomoč, ki so jo nudili Francovemu režimu pa tudi drugim fašističnim režimom po svetu?

in še:

Zakaj se današnja prodomobranska stran osredotoča izključno na zgodovino od 1945 dalje in tako skušaprikriti ter odvračati pozornost od:
– grozot, ki jih je sama počela med vojno
– aktivnega sodelovanja in soustvarjanja svojih takratnih leaderjev s srbsko krono pri raznarodovalni politiki Slovencev pred WWII
– soustvarjanja diktature in represije nad državljani
– poskusov vpeljevanja režima, ki bi ga mirno imenovali za fašističnega?

in še in še

ti, a veš da to pa tudi mene zanima, ajd dej nam povej čist tako po učiteljsko!!!:))))))))))))))

Maks a boš prosim!!!

v zadnjem delu dodajam še ovajanje in kolaboracijo z okupatorjem v splošnem.

Sicer pa, Maks, pozivam te, da tudi ti odgovoriš na vprašanja, ki sem jih zastavil zgoraj.

Maks, odgovori!

Jaz dodajam še to vprašanje:

Ali drži, da je Ivan Ivanovič Ivanov iz Moskve na tomboli zadel avtomobil?

Partija ni skrivala pobojev…je pa prisilila, da so vsi, ki so kaj o tem vedeli molčali……..Le zakaj so molčali?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kje si pa to prebrala? Pa menda nisi imela kakšnega komunista, da ti je to povedal? Pa še življenje zagrenil.

Vedno kritiziraš čez komuniste, še dobro, da jaz nisem imela opravka z njimi.

Maks, odgovori!

Jaz dodajam še to vprašanje:

Ali drži, da je Ivan Ivanovič Ivanov iz Moskve na tomboli zadel avtomobil?[/quote]

Prav bi bilo, da Maxu tudi omeniš, da je sicer I.I.Ivanov avtomobil zadel, ni ga pa nikoli dobil v uporabo. Zakaj se je to zgodilo?

Natančno tako kot sem pričakoval. Vprašanje je tesno povezano z revolucijo, le-te pa se ne sme odkriti, kajti v njenem okrilju se skriva le preveč krvavih zločnov, ki ne smejo priti na beli dan. Zato so vaši odgovori dovolj prepoznavni: dosledno menjate teme in postavljate kontra vprašanja. Zelo junaško in predvsem strokovno! Če bo vsaj eden pristopil k vprašanju resno in se držal teme, bom tudi sam pojasnil svoje videnje o skrivanju pobojev.

Ponovno in bolj pregledno:
Natančno tako kot sem predvideval. Nihče ni na vprašanje odgovoril in verjetno tudi v prihodnje ne bo. To vprašanje je vezano na revolucijo, v revoluciji pa se je dogajalo marsikaj, predvsem odstranjevanje notranjega sovražnika (ki ga do 17. julija 1942 sploh ni bilo in ga je zato morala partija sama ustvariti). Torej gre za odstranjevanje drugačemislečih, gre za klasične umore, po vojni pa za masovna pobijanja. Tega postkomunisti ne smete priznati, ker bi v tem primeru obsodil komunistični sistem za zločinskega. Ne preostane vam drugega, kot da se branite tako, da menjate teme in postavljate kontra vprašanja. Koliko so to junaška dejanja in koliko je tu stroke, je pa drugo vprašanje. Da ne boste spet zajadrali v napačno smer, ponavljam vprašanje oziroma obravnavano temo: ZAKAJ JE PARTIJA SKRIVALA POBOJE?

to kar govoriš ni res.
mi smo se kot otroci in kasneje kot mladoletniki igrali tik ob največjem morišču v Sloveniji. bili smo otroci in mladi iz različno usmerjenih družin
(družin žrtev in strogo komunističnih družin).
govorilo se je pobojih in vedelo se je o njih, tudi kasneje komunisti niso skrivali dejstev o pobojih.

V vojni si ljudje dovolijo marsikaj in tudi v tem primeru nobena stran ni bila svetniška, čeprav bi eni radi mešali partizanstvo, kjer niso bili samo komunisti in komuniste, ki so bili manj sveti v svojem boju proti drugačnim.

Vsak zločinec skriva svoje dejanje,dokler je možno.Toda resnica pride slej ko prej na dan.To pa zato,ker smo se osvobodili jugokomunizma kjer nisi smel o tem glasno govoriti.Danes v svobodni sloveniji pa lahko o tem na glas govorimo in pišemo.Komu se pa toži po tistih časih pa je njegov problem.Mislim,da bo z vsemi temi obračunal čas,ki jih je že tako ali tako povozil.To kar je ostalo v njih je pač posledica boljševistične ideologije,ki je v svetu ocenjena kot ZLOČINSKA !!!Verjamem,da bodo tudi ti našli pot iz te teme in se bodo osvobodili idej,ki so samo še kruta preteklost.

Me prav zanima, kateri komunisti so javno govorili o pobojih. Ta je pa le prehuda. V tem primeru bi se sami obsodili oziroma priznali, da je bil partijski sistem zločinski. Če bi res javno govorili o pobojih, bi lahko mirne duše pokazali tudi grobišča, zato je trditev norTona klasična laž. Celo najvišji politični oblastniki so trdili, da so za poboje izvedeli iz javnih občil. NorTon si je privoščil malo šale, zato mu ne gre zameriti. Predvidevam, da bo imel dovolj časa da se zresni.
P.s. Všeč mi je razmišljanje pisca “valovi”. Še kaj se oglasite!

Torej:

Če vsi vse vemo in se je od nekdaj vse vedelo:

Kam ste zagrebli Črtomirja Nagodeta?

Zanimiva zgodba, ki pa o Nagodetu nič ne pove. Najprej so ga obsodili, odpeljali v neznano, nekateri so ga videli v Gotenici, potem so objavili v javnem občilu, da je bil justificiran, potem so ga pa ponovno videli na zaprtem območju Kočevske. Svoj cilj so dosegli: narod so povsem zmedli, zločin pa zamaskirali. In spet smo pri skrivanju in lažeh. In spet je čas, da se ponovno vprašamo: Zakaj je partija skrivala poboje?!

Če so bili po krivem obsojeni, kdaj bodo tisti, ki so jim po krivem sodili prišli pred sodišče?

Pred sodišče: s tem mislim, da jim bo sojeno, ne pa da bodo njihovi potomci mešali meglo na ustavnem sodišču.

Kje si pa to prebrala? Pa menda nisi imela kakšnega komunista, da ti je to povedal? Pa še življenje zagrenil.

Vedno kritiziraš čez komuniste, še dobro, da jaz nisem imela opravka z njimi.[/quote]

ni vredno komentirat…pa bom vseeno….
Če te že tako firbca ali sem imela komunista, ki mi je življenje zagrenil…

Čak da prečekiram seznam.
Ok. Prvi mi je samo življenje zagrenil in ni bil komunist.
Drugi mi je polepšal življenje, na žalost umrl in prav tako ni bil komunist……

srečna?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

največje morišče v Sloveniji (po ocenah 15 000-25 000 žrtev) je bilo po zločinih ograjeno in nekaj let varovano “kao vojaško skladišča municije”, kasneje so v posmeh in nemožnosti skrivanja ob morišču vrtali vodnjake za mestni vodovod, ki je imel z ograjo zaščitni vodovarovalni pas in nekje od leta 1965 je vse skupaj zapuščeno in neoznačeno. zaradi gradnje A.ceste je bilo izkopanih več 100 žrtev.

zločinski komunistični sistem ni dopuščal javnega pisanja in govorenja o
pobojih, to ja vsi vemo in jaz sem napisal samo to, da je narod vedel in tudi poznal mesta zločinov in to so vedeli in o tem so govorili tudi komunisti.

meni je zelo žal, da to ne ve g.M. Ribičič in slični Maksi.

pri tako množičnih pobojih v teh tankovskih jarkih so znani primeri, kako so se redke izjeme rešile iz smrtnega objema.

Maks……zelo lepo temo si začel.
Žal so tudi odgovori v stilu zavajanja 60 let laži.
Gospa Matilda mora pospraviti še nekaj živečih adutov ,
potem se bo začelo vseskupaj sesedati kot hišice iz kart…

Vedno kritiziraš čez komuniste, še dobro, da jaz nisem imela opravka z njimi.[/quote]

ni vredno komentirat…pa bom vseeno….
Če te že tako firbca ali sem imela komunista, ki mi je življenje zagrenil…

Čak da prečekiram seznam.
Ok. Prvi mi je samo življenje zagrenil in ni bil komunist.
Drugi mi je polepšal življenje, na žalost umrl in prav tako ni bil komunist……

srečna?[/quote]

Hahaha, jaz sem pa le mislila, da si imela kakšnegas komunista.
No, le varuj se jih še naprej.:-)

Malo zgodovine ti ne bo škodilo.

Kaj praviš, kako bi svobodno govorili, če bi tukaj na naši zemlji ostali trije okupatorji? Katere so pregnali po tvoje “jugokomunisti”
Po slovensko se NE bi govorilo! NE!
http://muceniskapot.nuovaalabarda.org/knjiga.php
Klikni na: “Mučeniška Pot k Svobodi” in klikni še na “Slike”, dobro si jih oglej in preberi podnapise, klikaj od številke 1 do 15.

Tudi dela izdajalcev so prišla na dan! Vse to so delali v imenu VERE!

Žal so zmagovalci vedno pobijali premagance. Zaradi maščevanja, podivjanih strasti, starih zamer, ali pa kar tako malo za “zabavo”.
Ne želim biti prerok, a če bi zmagala nasprotna stran bi bilo podobno. Preberi kaj iz zgodovine.
Poglej Aleksander veliki, velja za velikega vojskovodjo, pa so njegovi pobili in pokradli vse kar se je dalo. Še bi se dalo naštevati.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close