Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PS 2

PS 2

Zakaj hrumijo narodi
in ljudstva razmišljajo prazne reči?
Kralji zemlje so se dvignili,
oblastniki se skupaj posvetujejo
proti GOSPODU in proti njegovemu Maziljencu: Ali Mesiju.»Pretrgajmo njihove spone,
njihove vezi vrzimo s sebe.«

Ta, ki prestoluje v nebesih, se smeje,
GOSPOD se jim posmehuje.
Potem jim spregovori v svoji jezi,
v svojem srdu jih prestraši:
»Jaz sem posvetil svojega kralja
na Sionu, svoji sveti gori.«

Razglasil bom GOSPODOV zakon.
Rekel mi je: »Ti si moj sin,
danes sem te rodil.
Zahtevaj od mene,
in dam ti narode v dediščino,
v lastnino konce zemlje.
Razbil jih boš z železno palico,
kakor lončarjevo posodo jih boš zdrobil.«

Zdaj torej, kralji, bodite razumni,
dajte se posvariti, sodniki zemlje!
Služite GOSPODU v strahu,
radujte se v trepetu!
Prizadevajte si za iskrenost,
sicer se razjezi in izginete na poti,
zakaj skoraj bo vzplamenela njegova jeza.
Blagor vsem, ki se zatekajo k njemu.

Zate je bilo že zdavnaj jasno, da si obtičal globoko v Stari zavezi.

Glede na napisano, se ne čudim tvoji politični usmerjenosti in nebulozam, ki jih stresaš na tem forumu.

Stara zaveza je podlaga Novi zavezi. Brez temeljev se ne da graditi ne stavb ne naroda. Zato slovenski narod nujno potrebuje resnično polpreteklo zgodovino, da se lahko zopet dvigne kot zdrav narod.

Z drugimi besedami: podlaga vam je genocid, klanje, obračunavanje s političnimi nasprotniki itd., kar vse vsebuje Stara zaveza. In taki se potem nekaj pritožujejo, če to počne še kdo drug. In taki potem klaftrajo o trpljenju drugače mislečih in druge učijo demokracije.

Z drugimi besedami: podlaga vam je genocid, klanje, obračunavanje s političnimi nasprotniki itd., kar vse vsebuje Stara zaveza. In taki se potem nekaj pritožujejo, če to počne še kdo drug. In taki potem klaftrajo o trpljenju drugače mislečih in druge učijo demokracije.[/quote]

BOOm sem slišal, da je tvoj prednik iz kamene dobe z gorjačo pobijal vse ki so mu nasprotovali. le kako si upaš pisati če imaš baje takšne prednike! cccc

Z drugimi besedami: podlaga vam je genocid, klanje, obračunavanje s političnimi nasprotniki itd., kar vse vsebuje Stara zaveza. In taki se potem nekaj pritožujejo, če to počne še kdo drug. In taki potem klaftrajo o trpljenju drugače mislečih in druge učijo demokracije.[/quote]

BOOm sem slišal, da je tvoj prednik iz kamene dobe z gorjačo pobijal vse ki so mu nasprotovali. le kako si upaš pisati če imaš baje takšne prednike! cccc[/quote]

:)))

Mogoče je bil zaveden od katerega izmed verskih vodij ali celo zgodnjih papežev.

BOOm sem slišal, da je tvoj prednik iz kamene dobe z gorjačo pobijal vse ki so mu nasprotovali. le kako si upaš pisati če imaš baje takšne prednike! cccc[/quote]

:)))[/quote]

preden se smejiš in jo daješ za temelje krščanstva, jo vsaj preberi!!!!

Je imel opravičilo, ne. Dober si, ni kaj.

tako kot marsikdo v času 41-45 in prej pa tudi potem

In kdo mu ga je podpisal?

Podpisal? kaj? Nihče ni nič podpisal. Župnik mu je odpustil vse grehe in rekel, da bo s tem dejanjem prišel v nebesa.

Katere vere pa je bil župnik?

Samo zgrešil si stran. Dokaz je ogromna količina kosti, ki jih vlečejo iz krvave slovenske zemljice. Dobro, da je avtocesta samo približno 15-20m pas. Vidiš, ta par tisoč let star zapis je aktualen, kot je Sveto Pismo brezčasno. Takoj si se prepoznal, čeprav je ta psalm namenjen vsem oblastnikom in sodnikom ne glede na politično barvo in te nisem mislil prizadeti.

New Report

Close