Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek najem v kampu – dejte me razsvetlit

najem v kampu – dejte me razsvetlit

ogledujem si ene lušne mobilne hiške v kampu, pa me nekaj zanima. Ali je cena za najem mobilne hiške vse kar moraš plačat, ali (tako kot pri šotorih) plačuješ tudi bivanje po osebah na dan?

Ne se smejat, res ne vem:(

Že vnaprej hvala za pomoč.

ja, povejte.

pa še za osebo, ki je odprla temo:a lahko daš kak link mogoče?

Živjo,

tudi jaz se letos zanimam za mobilne hiške. Kot sem uspela pregledati ponudbo, je treba plačati polega najema hiške, še takso in ponavadi še končno čiščenje. Nekateri pa imajo najem hiške na dan za 2 osebi, vsaka dodatna oseba pa se še dodatno plača.
Skratka preberi drobni tisk, ponavadi je tam vse napisano.
Za katere hiške pa se zanimaš?

Lp, hepi

plačaš tudi elektriko za vsak dan za vsako osebo, ki je prijavljena, pa pavšal za vodo, plin, in turistično takso.

jaz sem gledala tele..
http://www.campingsabbiadoro.it/html_site/prima_uk.htm

sam če je zadeva taka, kot piše maca, pol bom začela raje iskat apartma:)

Če pogledaš cenik ti piše koliko oseb je vključenih v bungalovu. In tiste osebe ne rabijo nič več plačat. Mogoče le še turistično takso.

imeli smo mobilno hiško za 5 oseb, bili smo trije. cena je bila 120 € dnevno (vključeno voda, elektrika, plin, posteljnina za vseh 5 postelj). Nič doplačevali, razen turistično takso po dejanskih osebah.

Vse je vključeno v ceno.

o hvala!

Seveda se nič ne plačuje dodatno, maca te zafrkava.
Mi gremo tudi v ta kamp. 🙂

ej, maca packa:) če pa res nisem vedla no:)

Mi mi mi…ste že bili tam? Jaz se še odločam, pa če poznaš lokacijo, bi te prosila za par info o kampu. Na fotkah zgleda luštno.

Ne, nismo še bili, gremo pa maja za tri dni dol, da si ogledamo. Po slikah in vsem sodeč bi znalo biti luštno.
Smo pa že bili v mobilnih hiškah, ampak na Hrvaškem. Nam ustreza.

Včasih je še dodatek za končno čiščenje, včasih dodatek za elektriko in plin, nekateri kampi imajo vključeno eno partkirno mesto, ostalo pač doplačaš. Odvisno od ponudnika.

Ja, tukaj mislim, da se plača čiščenje + kavcija. Parkirno mesto in ležalnik na plaži je pa zastonj.

Skoraj vsako leto se podamo v omenjem kamp za kakšen podaljšan vikend. Kamp je super zrihtan, vsaka parcela ima svojo ograjico iz žive meje, bazeni, otroško igrišče, najem koles, pralnih in sušilnih strojev…. poskrbljeno je za otroško animacijo, pa tudi ob bazenu celi dan potekajo aktivnosti za vse generacije. V sklopu kampa je še manjša trgovina, pizzerija in restavracija. Plaža je oddaljena ca 300-400 m odvisno kje se nahajaš, je peščena oz. mivkasta in je ni potrebno plačati.
Kamp se nahaja na robu mesta in je do samega centra Lignana ca 20 – 30 min hoje, je pa res, da se tudi v tem delu dogaja marskikaj zanimivega. Ob prijavi dobiš knjižico z opisom popustov, ki jih lahko kot njihov gost koristiš, se splača pogledat saj so popusti za razne parke kar precejšnji.

vau, hvala isabella! odločitev je padla:)

kako pa je tam za 1.maja? Ker ste naredile tako dobro reklamo sem šla seveda pogledat na spletno stran. In bila zelooooo presenečena kako je lepo. Zares imamo že poln kufer Hrvaške in razmišljamo, da bi šli drugo leto za 1.maja nekam drugam in to se mi zdi naravno idealno, le vreme me zanima. Kot vidim je mobilna hiška takrat kar ugodna sao 46eur?!kolk je pa vožnje do tja.
hvala vsem

Kako je za 1. maja ne vem, vreme pa je približno takšno kot v naši obali, tako da lahko tudi dežuje. Vožnje je malenkost več kot do Portoroža, če se ne motim je nekje 80 kn več.
Glede dodatnih plačil v hiškah tudi ne vem odgovora, ker mi gremo s šotorom.

Lepe počitnice!

New Report

Close