Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tri leta zapora zaradi majice s Chejem

Tri leta zapora zaradi majice s Chejem

V deželi žegnane demokracije spet presegajo sami sebe:

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/tri-leta-zapora-zaradi-majice-s-che-guevaro.html

Commies ain’t cool.

A dons ni blo twixa?

pa ti se boš zadušil z žegnom. pazi, jajc ne jej na suho.

če kdo, potem poljaki vedo, kaj povzročajo ekstremi v politiki, verjetno jih je kar precej in dobijo mrzlico, ko se spomnijo na minule dogodke komunizma in let pred letom 45.

V deželi žegnane demokracije spet presegajo sami sebe:

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/tri-leta-zapora-zaradi-majice-s-che-guevaro.html%5B/quote%5D
V Nemčiji je pa so prepovedani simboli in motivi povezani z nacizmom in Hitlerjem. Sistemi, kot so nacizem, fašizem in komunizem, so pač grožnja demokraciji.

he, he, a misliš, da bi za 27. april bilo treba pirhe jest?

ja, je hudič prebekslat na eno normalno demokracijo, če imaš 50 let rdeče kominternovske podlage na nekaj stoletij črne kominternovske podlage. Potem bi se najbolj goreči nasprotniki totalitarizma najraje šli “demokracijo” s totalitarnimi metodami. Raj na zemlji mora biti demokracija, kjer lahko državljan izbira le med opcijami, ki so malo bolj ali malo manj desne. In, ko pride do nesoglasij med obema, o vsem modro in v svetem duhu presodi kakšen kardinal :-))). Imam občutek, da si take “demokracije” marsikdo želi tudi pri nas in da imamo s pravo demokracijo pravzaprav še najmanj glavobolov prav tisti, ki smo malo bolj “levosučni”. :-)))

A pri nas pa nacistični in fašistični niso? Se mi zdi, da bi marsikdo mogoče raje videl, da ne bi bili ampak nekako sprejema to “grenko dejstvo”. In, kaj misliš, zakaj pa v Nemčiji niso prepovedani komunistični?

… in je potem revež prisiljen na “domačem terenu” postavljati spomenike in spominske plošče njihovim pomagačem.

A ti slučajno kje vidiš fašiste & naciste?
A slučajno kje vidiš koga, ki bi opeval nacizem, mahal z zastavo s kljukastim križem ter okoli nosil Hitlerjevo sliko?
Se ti zdi, da je Nemčija kaj manj demokratična, ker je nacizem prepovedan?

Ti isti ljudje, ki bi (če bi lahko) v Nemčiji častili nacizem, pri nas mahajo z nekimi drugimi zastavami, opletajo z sovjetskimi simboli ter molijo pred sliko nekega drugega kriminalca in objokujejo nek drug zločinski režim.

Če nikjer drugje, si jih lahko videl včeraj na televiziji.
V katerikoli koli normalni državi, bi izpad kakršen se je dogajal včeraj v Ljubljani rezultiral v vsesplošne nerede. Ker bi se pojavili tudi skrajneži z nasprotne strani in bi izbruhnil vsesplošen pretep. Pri nas pa nič. Ker druge strani ni, kaj šele da bi imela kakšne skrajneže.

Kdor tega ne opazi, je enostavno ali slep ali pa neumen.

No, zdaj vsaj vemo kaj je zate normalna država :-))))

To je vse kar znaš?

Jap. Normalna država ima skrajneže vseh barv in policijo, ki je farbenblind in jih pospravi kamor spadajo. Vse po vrsti.

Pri nas so pa levi skrajneži prisesani direktno na oblast in lahko počnejo kar jim paše. Verjamem, da ti to paše, samo ne mi tumbat, da je to demokracija.

http://img.siol.net/09/117/633764524405465643_of28.jpg

Potem moraš pa tole

…sam sebe vprašat.

Vprašal sem tebe.

ja, zame je prepoved nacizma in fašizma nekaj povsem normalnega in v duhu demokratičnosti. Zate pa očitno ne.

… V Nemčiji.

V enakem duhu demokratičnosti bi bilo, če bi pri nas prepovedali komunizem.

a obstaja kakšna komunistična stranka pri nas????

POSTOJI V ILEGALI !!!

ej pri tejleh fotkah, mladenk in mladcev zavitih v partijske zastave sem se to tudi jaz vprašala:

http://www.tu-je.si/index.php?id=336

pa ne rabiš brati teksta (ki je kr nekaj), samo fotke poglej….srpi in kladiva marširajo proti fašizmu…..že enkrat bom napisala….en -izem, proti drugemu-izmu….dajte se malo zamislit no……….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hehehe, sem kar vedela katere strani prebiraš, le od tam je možno prines te bedarije!!!!

no a je pri nas kakšna komunistična stranka!!!!:)))))))

A obstaja kakšna ki ni?

Recimo stranka, v kateri ni nikogar, ki bil v preteklosti član ZKJ?

ninej…na žalost ali srečo, sem do te strani prišla na ravno tem forumu….je pa res, da ne glede na to kdo je lastnik strani: SLIKA NE LAŽE!

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close