Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sv. Urh pru Dobrunjah

Sv. Urh pru Dobrunjah

* Cerkveca Sv. Urha pri Dobrunjah – domobranska mučilnica in klavnica Odpri v novem oknu
Cerkveca Sv. Urha pri Dobrunjah – domobranska mučilnica in klavnica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 …
muceniskapot.nuovaalabarda.org/foto-123-slo.php – 3 KB – predogled

http://muceniskapot.nuovaalabarda.org/galleria-slo-14.php

takole bom rekla…..ne opravičuem tega, kar se je zgodilo, ker sta glede Urha obe strani napihovali podatke….me pa zanima poimenski seznam žrtev………predvidevam, da obstaja…..torej prosim.

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

in kaj boš z njim????:)težko je živeti, ko nikomur več ne verjameš, kaneda???:)

Želim potrditi svoje info………če se pa ti ne da, pa verjamem, da pojma nimaš o sv. Urhu……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

o pol pa zihr veš kje piše, dej še men napopej!!!:))))

ne ne ne…ninej…..tolk mahaš s tem, da me zanima kakšne konkretne podatke lahko daš (poleg teh linkov, ki jih do onemoglosti popaš)….če jih ni…..potem, saj veš…..kje piše, da ti moram jaz lepit linke……

Jaz sem bila na Urh pred nekaj dnevi, 27.4. Spisek žrtev obstaja in njihova imena so izpisana na spomeniku. Celega spiska ti ne morem napisati, ker si nisem zapisovala imen, ti bom pa prilepila nekaj fotografij (čez pet minut) in boš lahko videla nekaj imen.

oh čoklit šejk..pa ssem mislila, da tukaj nisi zaželjena…………dej, prepiši imena, po možnosti še info kje se da podatke o imenih preverit….potem pa se bova zopet tipkali:)))))

hehehe, nikjer, ampak saj jih tud ti od mene zahtevaš!:)))a ti gredo slike na živce, ne lažejo veš!!!!

Ih, za to, da me eden ne mara videti tukaj, se pa jaz požvižgam, veš.

Takoj bodo fotke.

Tukaj imamo:

Julijana Hribar

Alojz Hlebš

Jože Hlebš

Franc Hren

http://www.shrani.si/f/1c/aY/3GLcLDDa/urh-imena01.jpg

Tukaj imamo:

dr. Franc Gerlovič

Jakob Gostiš (naprej ne vidim zaradi rož, bodo še ene tri črke)

Emil (zaradi rož ne vidim priimka)

Franc Habič

http://www.shrani.si/f/1r/Zf/3F0Qy2yd/urh-imena02.jpg

no, ker sta tako pridni pri eni strani….se dajta tokrat potrudit še v drugo stran….a bo šlo?

Tukaj pa:

Albert Jakopin

Miha Jančar

Ivan Janežič

http://www.shrani.si/f/F/q2/3eZbvYAA/urh-imena03.jpg

Jaz sem ta imena polovila v kamero, ker sem slikala šopke. Sicer je tega ulalala veliko, cel krog okoli spomenika. Res jih je veliko.

Ne, ne bo šlo. Jaz se potrudim za svojo stran, vi se boste morali za svojo. Sicer pa več o mojem obisku Urha najdeš na mojem blogu, linka ne morem pustiti, je Primož poskrbel za to, ga pa najdeš, če poguglaš Žogca v ofsajdu.

Kar je pri Urhu najbolj tragično, je, da ima največ žrtev na duši župnik cerkve.

dej se potrudi, sestavi cel seznam, ker me zanima v koliko se ujema z okostji, ki so jih izkopali….a boš? al ti je pa to pod častjo?

najboljš, da si kupiš knjigo, Sv.Urh, je precej debela, pa ti jo ne bomo tu prepisovali. Tam ti vse piše.

Ne, ne bo šlo. Jaz se potrudim za svojo stran, vi se boste morali za svojo. Sicer pa več o mojem obisku Urha najdeš na mojem blogu, linka ne morem pustiti, je Primož poskrbel za to, ga pa najdeš, če poguglaš Žogca v ofsajdu.

Kar je pri Urhu najbolj tragično, je, da ima največ žrtev na duši župnik cerkve.[/quote]

sorry ljubica naušlo…ker tukaj pa ni moje strani………..zanimajo me samo verodostojni podatki……….to, da si Žogca pa že dolgo vem…..to kar pa imata s Primožem pa ni lih za kle….razen če želiš ponovno izzivat usodo………

no pa daj megaboy…leto izdaje in avtor?

… katerega obsodbo na smrt Pečarjeva med ostalimi navaja kot dokaz preganjanja RKC.

Četudi bi se jaz vrnila na Urh in prepisala vsa imena s spomenika, kako bi ti to pomagalo? In kako bi ti to primerjala z okostji?

Četudi bi se jaz vrnila na Urh in prepisala vsa imena s spomenika, kako bi ti to pomagalo? In kako bi ti to primerjala z okostji?[/quote]

Obstajajo podatki koliko in koga so tam izkopali…………ampak je bolj kjut napihovat številke (obe strani, da ne bo pomote) in rajcat folk……..

Zame je to, da so imena na spomeniku, verodostojen podatek.

Torej, če so ti okostja dokaz, da je bil nekdo tam mučen in ubit potem bodi poštena tudi v drugih primerih. Prej si v drugi temi omenjala Attemse. Tudi njihovih okostij niso našli.

New Report

Close