iz krize še močnejši?!?
zakaj je tretje dobro?
dobro je zato, ker kupi sranje in pride on v še večje sranje.
kar se mercatorja tiče, poglej malo v njegove trgovine in parkirišča in si napravi neke zaključke, kaj je tam res tako dobrega, da je lahko za toliko in toliko dražje.
če bo hotel mercator dalje živeti bo moral na vzhod, tam pa je jasno, brez solastništva in s tem brig ne bo nič, saj samo drago prodajati zna vsaki qurc.samo tako lahko prečka naša roba sotlo, drino in kaj vem kaj še imajo, zdi se mi ibar, tam je tapravo.
živiš lahko tudi tako kot bo in je gospod bavčar. no ja 500 eur/na slo. dušo. še gre.
pa še za žigo nekaj pa bo.
sem šel zadnjič – 2 meseca nazaj na banko, da bi vzel kredit 100 miljonov €, da bi kupil 51 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Istrabenza, pa me je referent vprašal s čim pa jih boste zavarovali, ja z delnicami, ki jih bom kupil bom dal v zastavo. Pa me odpravi rokoč, da sedaj pa ne delajo več tako,pa mu rečem, da bom kredit odplačal še preden bo v plačilo zapadel 1. obrok, pa me ni upošteval. No če bi tedaj dobil kredit bi imel okoli 150 miljonov € čistega. Tak pa nimam nič. To ni pravično, da nimamo enakih pravic kot oni medvedi….