Dopolnila za javnost ostajajo skrivnost
Predsednik zunanjepolitičnega odbora DZ-ja Ivo Vajgl je po seji dejal, da so dopolnila k Rehnovemu predlogu dobila vsebinsko podporo. Javnosti uradno ostajajo neznana.
Kot je za MMC pojasnil uradni govorec ministrstva za zunanje zadeve Milan Balažic, bodo dopolnila, čeprav v javnosti kroži že precej podatkov, v Bruselj romala v tajnosti. Obe strani sta se po njegovih besedah v zvezi s tem zavezali k molčečnosti, javnost pa bo z njimi seznanjena, ko bodo znani rezultati.
ZAKAJ TA DOPOLNILA NE SME VIDETI JAVNOST? LE ZAKAJ TO TAKO SKRIVAJO? VERJETNO JE VMES KAKŠEN DOKUMENT, KI BI POGNAL LJUDI POKONCI. JE PIRANSKI ZALIV ŠE SLOVENSKI?
Vodje parlamentarnih strank večinsko podprli dopolnila Rehnovemu predlogu (krajše)
Predsedniki parlamentarnih strank so na današnjih tretjih posvetih s premierom Borutom Pahorjem večinsko podprli dopolnila k predlogu evropskega komisarja za širitev Ollija Rehna o reševanju slovensko-hrvaškega spora o meji, je po srečanju povedal Pahor. Dopolnil nista podprla SNS in SLS.
kaj zdej a tud svojim več ne verjamete, al kako????:))))))))
Vsak tukaj na forumu dobro ve za koga navijaš, trdiš pa, da neverjameš, obenem se pa čudiš kako to, da drugi ne verjamejo pa bi morali !? Vidi se, da zaradi svoje mržnje do JJ in SDS izrabljaš vsaki moment za to, da se izživljaš. NAJTEŽJE KAR LAHKO NOSIŠ JE TVOJA NEJEVOLJA- verjetno ti na tem nihče ne zavida !!!
To pa kar njih vprašaj in ne mene 🙂 Ne vem od kod ti ideja, da imajo ljudje radi JJ? Menda ne obtožuješ na 100 tisoče ljudi, da so “toplovodarji”?. Prej bi lahko rekli, da se strinjajo z njegovo politiko.
Jaz vlade ocenjujem po njihovih uspehih. Roko na srce sedanja vlada v 6. mesecih še ni naredila nič. Res je, da je po njihovem predlagala dobre antirecesijske ukrepe. Kakšni so pa rezultati teh ukrepov? Jih ni!
Ninej na stvari glej bolj objektivno. Ne ocenjuj prejšnje, sedanje, naslednje vlade samo po tem, katera politična opcija je bila na oblasti.
hehehe, ja kje pa ti vidiš mojo nejevoljo, ta je pa dobra, Janša je tam kjer spada, pa vsi ostali z njim, hehehe očitno gre pa vam tole v nos, kaneda, ampk nič se ne sekirajze, čez dobe 3,5 let bodo nove volitve in imeli boste spet možnost!!!:)))))))))
pomislek, zakaj na osebno raven, kje sem pa napisala da ti navijaš za JJ-šo!!!
opčitno nisi dolgo tu, mene res ne zanimajo politične strani, zanima me samo njihovo delo, kaj in kako ta vlada dela, bo itak vidno čez kakšno leto, je pa nekaj prov gotov res, vsaj 4 leta se nam niveč potrebno bati za demokracijo!!!!
Janša je pa dober v opoziciji in sem prav zadovoljna da je tam, tam ga imam čist rada!!!!
me pa seveda tule podžge zagovarjanje Janševe vlade in prov rada jim spustim kakšno cvetko iz njegove vladavine, pa hudič noben neče niti podvomit, kar kaže da Slovenci potrebujejo voditelja ala Tito!!!:))))
LAŽEŠ, da kar smrdi. Ti si pa res eno objektivno dete!!! Res demokracija je bila preje ogrožena! Res uboga si bila ker ti je bilo vse kršeno! Veš ninej če te ne bi spremljal dlje časa in bral tvoje izpade zoper SDS in Janšo bi ti mogoče še verjel tako pa vem da lažeš. Tvoja demokracija se konča za levim trojčkom vse ostale pa nagnala iz države, ukinila, vzela jim vsako besedo. Tvoje pojmovanje demokracije je leva resnica vsi ostali pa lažemo. Med tem ko ti gobezdaš pa minister Gregor kopiči oblast in si kopiči oblast nad stvarmi ki nikakor ne sodijo v njegov resor. A to je vredu, ne, saj to so naredili ja naši.
ajd boss, ker že tako obtožuješ, povej kaj misliš s temle, me res zanima!
*Med tem ko ti gobezdaš pa minister Gregor kopiči oblast in si kopiči oblast nad stvarmi ki nikakor ne sodijo v njegov resor*
pa upam da boš še kakšen dokaz pripopal!!!
sem ti že miljonkrat povedala, da mi je Janša čist všeč, sam v opoziciji, kjer dobro dela, pa kaj bi še rad, naj se zlažem, al kako???:)