Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dol z ministrom za zdravstvo…..

Dol z ministrom za zdravstvo…..

Pozdrav vsem!

Meni je ful ogaben ta minister Borut Miklavčič, ker je tako strogi proti zdravnikom in nami kot pacientom, da še doplačujemo zdravila in bla, bla bla………… Daj BOG, da ta sedanja vlada predčasno propade, da bodo druge volitve. Nisem pristaš nobene stranke, ampak ta sedanja vlada je za en k….!!!!!!!!!!!!!
Se strinja kdo z mano?
Mnenja!

P.s. Na jetra mi gre ta Miklavčič in pika. Ker sem zelo bolna in brez zdravnikov ne morem in ne morem brez zdravil in še pri plači sem prikrajšana in sedaj, da še nekatera zdravila plačam haloooooo!!!!
Oz. plačamo!

Vsem želim prijeten večer
lp,

Najboljš da res odstopi, ker ima čudne ideje, glede plačevanja stroškov zdravljenja.

Ne samo Miklavčič, odstopiti mora celotna vlada. Takšno škodo kot zdaj delajo bolnikom je nedopustno. Namesto, da bi dobivali priznana, preizkušena zdravila bomo zaradi “prazne blagajne” dobili samo generična, ki so 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejša, niso tako učinkovita, nepreverjena…….

Glede predpisovanja zdravil. Po novem zdravnik ne bo več smel na recept zapisati imena zdravila ampak samo učinkovino.

Primer: Zdravnik bo po novem napisal Enalaprilijev maleat 5mg / 2× 2tbl. dnevno; po starem bi pa bilo tako Enap 5 mg / 2 × 2 tbl. dnevno.

V lekarni bodo pač poiskali tablete, ki vsebujejo to učinkovino, čeprav ste do sedaj jemali enap, ki vam je najbolj pomagal!

Popolnoma se strinjam z tabo. Jaz bi vse sedanje na vladi vrgla dol, pa čeprav moram priznati, da Pahor je bil pri meni priljubljen. Sedaj, ko gledam kakšne ministre postavlja, kaj se vse sorte dogaja se mi je pa ogabil po domače povedano….

Če bi marsikdo naredil protest glede ministra za zdravstvo Miklavčiča in ostale vlade, verjemite mi, da bi med prvimi se pridružila….

Pa kaj so nekaj že pred nekaj časa pisalo oz. govorilo, da z Miklavčičem dol? Kaj je to že bilo me lahko kdo malo spomin osvesti?
Hvala in lep pozdravček

Kaj je vam, ljudje? Ni denarja, ga ni. Ne zaradi tega ministra, ne zaradi te vlade, ampak zaradi vsega, kar se je v zadnjih petnajstih letih delalo z našim zdravstvom.

Sem tudi jaz za to, da Miklavčič leti, ne pa cela vlada. Ker pri tej imamo možnost dajato vsaj za generična zdravila, pri oni pa še tege ne bo in bo treba dajat samo za mašo.

Bo ceneje, samo enkraten prispevek potem pa mir. Kaj hočeš lepšega!

Bravo minister za zdravje! Le tako naprej! Vsi tisti, ki ste zavedeni, kako se zdraviti s čimveč zdravili in čimveč bolniške, boste pa jasno proti. Dajte se kdaj spomnit, da se da tudi z naravnimi zdravili kaj pozdravit, če seveda bolezen ni prehuda. Je pa res, kot se vse bolj sliši, da tudi raka pozdravimo lahko s krepitvijo imunskega sistema, če le ni v zadnjem stadiju.
Še enkrat: bravo Miklavčič! Če je leva ali desna opcija me ne zanima, važno je, da ve kaj dela.

New Report

Close